Meny

Dette betyr FG-godkjent alarm

OPPDATERT TIRSDAG 14. JUNI 2022

En FG-godkjent alarm er en alarm som er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd. Bytt.no ser nærmere på bilforsikringer med FG-godkjente alarmer

FG-godkjent alarm: Alarmer som har bestått grundige tester av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd.
FG-godkjent alarm: Alarmer som har bestått grundige tester av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd.
Kort oppsummert betyr FG-godkjenningen at alarmen har gjennomgått og bestått kravene og testene som forsikringsselskapene stiller.

Billigere bilforsikring med FG-godkjent alarm

Dersom du har en alarm som er FG-godkjent gir de fleste forsikringsselskapene deg litt ekstra rabatt på forsikringene dine. Årsaken til at forsikringsselskapene kun gir rabatt forutsatt at alarmen er FG-Godkjent er for at de vil være sikre på at alarmen tilfredstiller deres krav til sikkerhet.

Ved å gi rabatt for FG-godkjent alarmutstyr subsidierer forsikringsselskapene kundene litt i riktig retning, når man skal gå til innkjøp av alarm. Så dersom du skal gå til innkjøp av alarm, kan det være lurt å forsikre seg om at alarmen er FG-godkjent.

Hvor stor besparelsen er varierer hos de ulike forsikringsselskapene varierer, den beste måten å sjekke dette på er å sammenligne tilbud fra flere selskaper.

FG-godkjent bilalarm

Forsikringsselskapene spør gjerne om bilen har en FG-godkjent bilalarm. Det er ikke så lett å finne ut eksakt om din bil har FG-godkjent alarm, men normalt er de aller fleste biler med fabrikkmonterte bilalarmer FG-godkjente.

Dersom du ønsker å være helt sikker, anbefaler vi at du søker på bilmerket sine hjemmesider eller tar kontakt med en bilforhandler. Finner du ikke svaret ditt kan du alltids informere forsikringsselskapet om at du er usikker (velg nei som alternativ). Dersom du senere finner ut at du har FG-godkjent bilalarm kan du informere forsikringsselskapet om dette senere.

FG-godkjent boligalarm

De fleste kjente norske alarmselskapene med abonnement selger kun FG-godkjent alarmutstyr. Dersom du er usikker kan du besøke FGsikring.no sin side for innbruddsalarmer. Her vil du finne hvilke alarmutstyr som er FG-godkjent og hvilke foretak som også er FG-godkjent.

Skal du gå til innkjøp av en boligalarm er det lurt å dobbeltsjekke at alarmen du kjøper er FG-godkjent. Ikke bare gir dette en ekstra trygghet når det kommer til kvalitet, men det gir også rabatt på forsikringene dine. Hvor stor rabatt du mottar varierer hos de ulike forsikringsselskapene.

Sammenlign tilbud på FG-godkjent alarmforsikring fra flere selskaper

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende

Start her med å velge hvilke forsikringer du ønsker tilbud på.

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR