Meny
Bytt.no Forsikring Ikke velg et forsikringsselskap som er best i test

Ikke velg et forsikringsselskap som er best i test!

Hvilket forsikringsselskap er virkelig best i test i 2019? Det riktige spørsmålet man bør stille seg er hvilket forsikringsselskap er best i test for meg?

Best i test forsikring er ikke alltid det smarteste å velge.
BEST I TEST?: Det lønner seg å sammenligne forsikringsselskapene og ikke bare hoppe på første og beste tilbud.

Så hvilket forsikringsselskap er virkelig best i test i 2019?

Det riktige spørsmålet man bør stille seg er hvilket forsikringsselskap er best i test for meg? Forsikringsselskapene beregner risikoen ulikt og beregner prisene sine etter helt forskjellige parametere. Eksempler på dette er din alder, bosted, kjørelengde, dekning, osv.

Forsikring er individuelt

Med andre ord så baserer alle forsikringsselskapene prisene sine på totalt ulike premisser. Det er derfor svært vanskelig å å påstå at forsikringsselskapet man har i dag er det beste og det er derfor nærmest umulig å si hvilket forsikringsselskap som faktisk er best i test. Tidene endrer seg hele tiden og det samme gjør forsikringsselskapene. Hva som vektlegges når prisene skal settes i morgen er ikke godt å si.

Forsikring er individuelt og hver familie får forskjellig priser hos forskjellige selskaper.

Det er derfor lurt å sjekke forsikringene sine ofte, samtidig er det viktig å sjekke med så mange forsikringsselskaper som mulig. Det handler ikke om å ha den forsikringen som er best i test, men forsikringen som er best i test for deg!

Les hvilke forsikringsselskap andre mener er best

Bytt.no er Norges største sammenligningsportal for tjenester og produkter innen personlig økonomi og innhenter årlig flere tusen omtaler og erfaring fra norske forsikringskunder om sine forsikringsselskaper. Dette vil ikke gi deg svaret på hvilket selskap som er "best i test", men det kan gi deg en pekepinn på hvilket selskap andre er fornøyde med.

Nylige omtaler fra andre forsikringsskunder

Slik finner du forsikringene som er best for deg

Den aller beste måten å finne ut hvilket forsikringsselskap som kan gi deg de beste forsikringene er simpelthen å sammenligne tilbud fra flere selskaper ettersom forsikring er individuelt.

Over 150 000 av våre brukere har på få år sammenlignet og byttet sine forsikringer gjennom vår gratis anbudstjeneste for forsikring. Her får man kjapt og enkelt tilbud fra flere selskaper på alle sine forsikringer og kan sammenligne både vilkår og pris. Det er helt gratis, og veldig enkelt:

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
  2. Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
  3. Motta og sammenlign tilbud helt gratis - velg og vrak!

Klikk her for å starte.

Så enkelt er det å lage egen best i test for forsikringsselskapene. Dersom du velger å bytte til et av forsikringsselskapene du har mottatt tilbud fra, vil rådgiveren som sendte deg tilbudet vil gjøre hele byttejobben for deg, du trenger ikke løfte en finger.

Lenge siden du byttet bilforsikring?
Det lønner seg neppe! Prøv vår kalkulator og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte bilforsikring
Sjekk min besparelse
Se din besparelse Tar kun et par minutter
Sjekk hvor mye du kan spare på å bytte forsikringsselskap
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR