Meny
American Express Green Card
Detaljer for American Express Green Card
79/100
Middels
Basert på alle tilgjengelige detaljer og data for American Express Green Card er kortet rangert nummer 35 av totalt 66 kredittkort på markedet.
Vis flere detaljer
Fordeler
74/100
Forsikringer
75/100
Rente & gebyrer
72/100
Søknadskrav
85/100
Responstid
90/100
Kreditt
150 000 kr
Eff. rente
23,1%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
650,-
Aldersgrense
18 år
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Nei

American Express Green Card

American Express Green Card er det velkjente originale kortet fra American Express som ble lansert allerede i 1969. Med kortet får du:

 • Bonusopptjening via Membership Rewards
 • 25 000 Membership Rewards poeng i velkomstbonus
 • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
 • Lite anvendelig i Norge, men brukes mye i utlandet
 • Årsavgift: kr. 650,-

American Express Green Card er lite akseptert i Norge, og er derfor ikke spesielt anvendelig som et hovedkort. Dette kredittkortet er deimot anerkjent og akseptert kredittkort i store deler av verden, og det kan derfor være smart å vurdere å ha med et American Express i tillegg til eventuelle Visa og MasterCard.

Tjen Membership Rewards poeng med American Express Green Card

American Express Green Card er et internasjonalt anerkjent betalingskort som gir deg Membership Rewards poeng på alt du kjøper.

 • 100 Membership Rewards poeng pr. 100,- brukt med kortet
 • 25 000 Membership Rewards poeng i velkomstbonus

Membership Rewards poeng er American Express sine egne poeng. Poengene kan brukes i Membership Rewards Shop, American Express sin egne nettbutikk, eller så kan de overføres til en av American Express sine partnere, som for eksempel:

 • SAS Eurobonus poeng
 • Finnair
 • British Airways
 • Thai Airways
 • Hilton Hotels ... og mange flere

På grunn av denne ordningen er Membership Rewards svært fleksible poeng. Poengene går ikke ut på dato og kan bli brukt over hele verden, hos en rekke internasjonale selskaper.

For eksempel kan man veksle 100 Membership Rewards poeng til 20 SAS Eurobonus poeng. Ved å bruke American Express Green Card som betalingskort vil altså inntjeningen på dette kredittkortet tilsvare 20 Eurobonus poeng for hver 100 kroner brukt. Dette er faktisk like høy poenginntjening som det man får ved å bruke SAS Eurobonus sitt beste og mest eksklusive kort, SAS EuroBonus AmEx Platinum

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Dersom mer enn halvparten av reisen betales med American Express Green Card vil reise- og avbestillingsforsikring være inkludert. American Express Green Card gir:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • 0,- varekjøp i utlandet
 • 4,00% minibankuttak i utlandet

Dette kredittkortet har som mange andre debet- og kredittkort dyre gebyrer for uttak av minibanker i utlandet. Skal man ta ut penger fra minibank i utlandet koster dette 4,00% av totalbeløpet. Dersom du skal utenlands og ønsker å unngå dyre uttaksgebyrer kan det være smart å vurdere et kredittkort som er gratis å bruke i utlandet, som for eksempel kredittkortet til Bank Norwegian som både er gratis å bestille, og samtidig helt gratis å bruke i utlandet.

Kredittkortet koster 650 per år

Det er verdt å merke seg at American Express Green card ikke er gratis, og at det koster 650,- i året å være eier av dette kredittkortet. Dersom man ønsker å spare bonuspoeng til neste ferie uten å betale dyre årsgebyr, er dette fullt mulig med Bank Norwegian sitt kredittkort. Dette kredittkortet lar deg spare Norwegian Rewards points uten at det hverken koster årsavgift eller medfører noen bruksgebyrer.

Begrenset bruksmuligheter med American Express

I Norge er det dessverre ikke like vanlig at butikker og brukersteder aksepterer American Express som for eksempel Visa og MasterCard. Dersom du ønsker et mer anvendelig kredittkort vil du finne mange gode alternativer i vår omfattende sammenligning av kredittkort.

Eksempelrente: Nominell rente 18%, effektiv rente 23,1%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 942, totalt: 16 942

American Express Green Card omtaler og erfaringer
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
23
av 71 innen
kredittkort
Bytt.no
"Hva er din erfaring med American Express Green Card?"

Hva er din erfaring med American Express Green Card? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR