Kredittkort
Detaljer for Credits Flex+
84/100
Bra
Basert på alle tilgjengelige detaljer og data for Credits Flex+ er kortet rangert nummer 18 av totalt 67 kredittkort på markedet.
Vis flere detaljer
Fordeler
55/100
Forsikringer
25/100
Rente & gebyrer
99/100
Søknadskrav
25/100
Responstid
85/100
Kreditt
100 000 kr
Eff. rente
10,44%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense
18 år
Flybonus
Nei
Reiseforsikring
Nei
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Nei

Credits Flex+ kredittkort

Credits Flex+ kredittkort er med sine 9,90% nominell rente og 10,44% effektiv rente Norges rimeligste kredittkort til å låne penger med. Kort oppsummert får man som innehaver av Credits Flex+:

  • 10,44% effektiv rente
  • 45 dagers betalingsutsettelse (Kun 9,90% nominell rente etter dette)
  • Opp til 100 000,- i kreditt
  • Ingen etablering- eller årsgebyr
  • Det stilles høye krav for å bli kunde

Credits Flex+ er ofte billigere enn forbrukslån!

Med så gode lånebetingelser som Credits Flex+ har, er det i mange tilfeller mer lønnsomt å bruke dette kredittkortet fremfor å ta opp et kortsiktig forbrukslån, ettersom de fleste forbrukslån har dyre etableringsgebyr, noe Credits Flex+ ikke har:

  • Ingen etableringsgebyr
  • Ingen termingebyr
  • Ingen årsgebyr
  • 45 dagers betalingsutsettelse

Om du vurderer et kortsiktig lån, vil det altså i mange tilfeller være billigere å bestille dette kredittkortet, enn det vil være å ta opp et forbrukslån.

Det perfekte "nødkort"

Credits Flex+ kredittkort passer utmerket som et reservekort man har tilgjengelig i tilfelle man senere skulle trenge en buffer eller et et mindre kortsiktig lån til for eksempelvis: reparasjon av bil, ny vaskemaskin, vannlekkasje, depositum osv.

Krav til søker

Credits Flex+ kredittkort sine gode rentebetingelser medfører at det stilles strenge krav til søker. For å få innvilget kredittkortet kreves det at man har en svært god fast inntekt, eier bolig og at man ikke har betalingsanmerkninger. Sammenlign Credits Flex+ kredittkort mot andre kredittkort.

Dårlig på alt annet

Credits Flex+ kredittkort er primært et lavrente-kort og har derfor ingen andre fordeler. Dersom du ønsker et kredittkort med for eksempel cashback, reise- og avbestillingsforsikring eller fordelsprogram er det en rekke andre kort som kan vurderes. Se oversikt over alle norges kredittkort.

Representativt låneeksempel: Eff. rente 10,44% 15 000 kr o/12 mnd tot. 15 862 kr

Credits Flex+ omtaler og erfaringer
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
0
av 71 innen
kredittkort
Bytt.no
"Hva er din erfaring med Credits Flex+?"
3 syns denne omtalen er nyttig

Hva er din erfaring med Credits Flex+? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Anna
Prøv dette før du velger Credits Flex+
Vurderer du Credits Flex+? Jeg kan sammenligne Credits Flex+ mot alle andre kort på markedet så kan du se om dette er det beste kortet for deg.
Sammenlign!
Søk Bytt.no