Meny
Credits Visa kredittkort
Detaljer for Credits Visa kredittkort
Vis flere detaljer
Kreditt
100 000 kr
Eff. rente
21,82%
Nom. rente
19,92%
Rentefrie dager
43 dager
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
100 000,-
Flybonus
Nei
Reiseforsikring
Nei
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Nei

Credits Visa kredittkort

Credits Visa kredittkort fra BB finans er et relativt ordinært kredittkort. Credits Visa kredittkort gir følgende fordeler:

  • Effektiv rente 21,82%
  • Gebyrfritt
  • Inntil 100 000 i kredittramme
  • Ingen etablering- eller årsgebyr
  • Inntil 43 dagers rentefri betalingsutsettelse

Tilbyr betalingsforsikring mot gebyr

Betalingsforsikringen er en valgfri tilleggsforsikring som følger med kredittkortet. Hvis denne er bestilt og man skulle bli arbeidsledig, permitert, sykemeldt eller innlagt på sykehus dekker forsikringen 5% av det skyldige kredittbeløpet i måneden. Etter 150 dager blir gjelden slettet helt. Merk at prisen for denne forsikringen er avhengig av kredittbeløpet man har benyttet, og man blir belastet hver måned.

Lite konkurransedyktig kredittkort

Credits Visa kredittkort har få nevneverdige kundefordeler. Dersom du er på utkikk etter et kredittkort som også gir deg fordeler, som for eksempel: shoppingrabatter, billigere drivstoff, flybonuspoeng eller gode forsikringer bør du se Bytt.no's sammenligninge av alle Norges kredittkort.

Eksempelrente: Nominell rente 19,92%, effektiv rente 21,82%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 831, totalt: 16 831

Credits Visa kredittkort omtaler og erfaringer
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
24
av 73 innen
kredittkort
50%
anbefaler
Credits Visa kredittkort
Kundetilfredshet
Fordeler
Søknadsprosess
"Enkelt og greit"

Enkelt og greit. Billig kort, fint å ha i reserve. Ingen fordeler, men greit om målet bare er å betale for seg. Kontosiden virker gammeldags, og det skulle aller helst vært i en app.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Ligg unna dette kortet"
2 syns denne omtalen er nyttig

Søkte om 50000kr. Fikk melding om at søknad var innvilget. (Trodde da det var innvilget med 50000kr) det står ingen plass (før du får kortet, hvor mye du får) hos andre står det hvor MYE du får umiddelbart. F eks du søker om 30000kr. Og de sier vi kan ikke innvilge 30000kr. Men du kan få 10000kr. Tilbake til Credits. Kortet er nå på vei (tror fortsatt det er 50000kr) så kommer kortet. Åpner og så står det kredittgrense 5000kr!!! Jeg søkte om 50000kr. I 2 uker ventet jeg på kortet jeg trodde var på 50000kr. For det var det jeg hadde bruk for. Ringte og spurte om noe var feil. Nei, det er det ikke. Ingen får vite noe før kortet kommer. Idiotisk!!! Det er mange gode og mye mer seriøse kort utstedere der ute. Velg en av de. Ser du Credits annonsen så løp, løp så langt unna du kan. Og opplys dette til alle du kjenner. De burde aldri eksistere. Elendig firma.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Credits Visa kredittkort?"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hva er din erfaring med Credits Visa kredittkort? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Bytt.no
Søk Credits Visa kredittkort
Hvis du ønsker å søke på Credits Visa kredittkort så gjør du det trygt og sikkert på nettsidene til Credits Visa kredittkort. Annonse.
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR