Meny
Detaljer for Cresco Access
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
75 000 kr
Eff. rente
31,8%
Nom. rente
21%
Rentefrie dager
Ingen
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
150 000,-
Flybonus
Nei
Reiseforsikring
Nei
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Ja

Cresco Access kredittkort

Cresco Access kredittkort er et kort med rentefri betalingsutsettelse ved enkelte butikker. Kortet tilbyr inntil 9 måneders betalingsutsettelse, men har til gjengjeld en effektiv rente på hele 31,80% dersom kredittkort regningene ikke betales ved forfall. Kort oppsummert får man med Cresco Access:

  • Effektiv rente 31,80%
  • Inntil 75 000 i kredittramme
  • Betalingsutsettelse mot gebyr opptil 9 måneder

Betalingsutsettelse med Cresco Access kredittkort

Cresco Access er et kredittkort med høy rente, men som tilbyr inntil 9 måneders betalingsutsettelse dersom man kjøper en vare hos en av Cresco Access sine samarbeidspartnere.

  • Velg mellom 4, 6 eller 9 måneders betalingsutsettelse
  • Gratis etablerings- og årsgebyr

Betalingsutsettelse tilbys kun gjennom samarbeidspartnerene: Elkjøp, Lefdal, Møbelringen, Hageland, Felleskjøpet og mange flere. Når man kjøper en vare for over 2500,- hos en av Cresco Access sine samarbeidspartnere kan man bli tilbudt om følgende betalingsutsettelse:

  • 4 måneder for 275,-
  • 6 måneder for 349,-
  • 9 måneder for 425,-

Betalingsutsettelsen gjelder kun for den aktuelle varen som kjøpes gjennom deres samarbeidspartner, ikke på øvrig utestående saldo eller eventuelle andre kjøp.

Svært høy effektiv rente

Cresco Access er kun egnet til bruk som betalingsutsettelse og har en svært høy rente dersom man ikke betaler kredittkort fakturaen i tide.

  • Nominell rente: 21,00 %
  • Effektiv rente 31,80 %

Dersom du ønsker et kort med bedre rentebetingelser kan du gå til vår oversikt over alle norges kredittkort.

Cresco Access fordelsprogram

Som eier av et Cresco Access kredittkort får man tilgang til Creco Access fordelsprogram, dette er et fordelsprogram med svært begrenset utvalg tilbud og rabatter. Dersom du er på utkikk etter et kredittkort med store kundefordeler og shoppingrabatter bør du ta en titt på vår omfattende sammenligning av kredittkort.

Eksempelrente: Nominell rente 21%, effektiv rente 31,8%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 2 707, totalt: 17 707

Cresco Access omtaler og erfaringer
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
22
av 74 innen
kredittkort
100%
anbefaler
Cresco Access
Kjell-Oyvind H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig oversikt"

Fikk i April 2018 9 måneders betalingsutsettelse på en tilhenger jeg kjøpte. I nettbanken nettkonto er det ingen oversikt over betalingsfrister, det stod kun på papirdokumentet jeg fikk i butikken. Transaksjonsoversikt finnes i nettbanken og en efaktura blir sendt hver måned frem til det er nedbetalt, med 0,- å betale de første 8 månedene. Men DNB måtte kontaktes for å få vite hva som var fristen for å betale hele beløpet, det står verken i nettbanken eller på efakturaene. Det burde absolutt være mer detaljert oversikt i nettbanken nettkonto, det er tross alt et lån og det er 2018 når det meste er digitalt

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Cresco Access?"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hva er din erfaring med Cresco Access? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR