Meny
Detaljer for DNB MasterCard
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
100 000 kr
Eff. rente
29,55%
Nom. rente
19,2%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
250,-
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
50 000,-
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Ja
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Ja

DNB MasterCard

DNB MasterCard er standardkortet for kunder av DNB. Kortet inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, gir tilgang til spesialtilbud samt gjør det mulig å spare SAS EuroBonus poeng mot et tillegg i prisen. I motsetning til de fleste andre kredittkort koster DNB MasterCard kr. 250,- i året.

 • Supertilbud med opptil 50% på utvalgte butikker
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • SAS Eurobonus-poeng mot pristillegg
 • 3,00% rabatt på drivstoff
 • 250,- i årsgebyr

I motsetning til svært mange andre kredittkort koster DNB MasterCard 250,- i året. Dersom du er på utkikk etter et godt kredittkort med mange fordeler finnes det mange alternative kredittkort som både er gebyrfrie og gir bedre bruksfordeler. Se her for oversikt over Norges beste kredittkort.

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Dersom mer enn halvparten av reisen betales med DNB MasterCard er reiseforsikring inkludert. Kortet har som mange andre debet- og kredittkort gebyr for uttak av minibanker i utlandet.

 • 0,- varekjøp i utlandet
 • 1,00% + 35,- minibankuttak i utlandet

Dersom du skal utenlands og ønsker å unngå dyre gebyrer for minibankuttak i utlandet kan Bank Norwegian sitt kredittkort vurderes. Kortet er gratis å eie, og har i tillegg ingen bruks- eller uttaksgebyrer i utlandet.

Drivstoffrabatter med DNB MasterCard

DNB MasterCard gir følgende drivstoffrabatter:

 • 3% rabatt som gjelder for alt du kjøper på bensinstasjonen; boller, is, kaffe og drivstoff
 • Rabatten gjelder på alle stasjoner
 • Maksimale rabattgrense per år: 750kr

Dersom du er på utkikk etter et godt drivstoffkort kan du ta en titt på vår oversikt over norges beste bensinkort. Her vil du enkelt finne det drivstoffkortet som gir deg den høyeste besparelsen basert på ditt forbruk.

DNBs Supertilbud til kredittkortkunder

Dersom du har DNB MasterCard kan du melde deg på DNBs Supertilbud. Ved å gjøre dette vil du 10 ganger i året motta SMS om et spesialtilbud på alt fra 20% til 50% hos en kjent butikkjede eller i en nettbutikk.

Spare SAS EuroBonus poeng med DNB MasterCard

DNB MasterCard kan for 49,- ekstra pr måned oppgraderes slik at man automatisk tjener SAS Eurobonus poeng på alle kjøp man foretar. Ved å oppgradere kortet får man:

 • 15 EuroBonus poeng pr. 100,- brukt med kortet
 • 6 000 EuroBonus poeng i velkomstbonus

DNB sitt samarbeid med SAS EuroBonus gjør at man ved å betale 49,- ekstra per måned får oppgradert sitt DNB MasterCard til at man automatisk opparbeider SAS EuroBonus poeng på alle kjøp man foretar med kortet.

Poengene beregnes månedlig og overføres deretter medlemskontoen hos SAS EuroBonus.

For ordens skyld er det verdt å nevne at det da totalt koster 838,- i året å spare EuroBonus poeng med dette kortet.Dersom det er ønskelig å spare Eurobonus poeng uten å betale et like stort årsgebyr kan alternativt SAS EuroBonus American Express Classic vurderes, dette kortet har kun 390,- i årsgebyr. Dersom det er ønskelig å spare til neste ferie med et helt gratis og gebyrfritt flybonuskort bør Bank Norwegian kredittkort vurderes.

Eksempelrente: Nominell rente 19,2%, effektiv rente 29,55%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 2 508, totalt: 17 508

DNB MasterCard omtaler og erfaringer
2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
68
av 74 innen
kredittkort
17%
anbefaler
DNB MasterCard
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"De er strenge"

Synes de er strenge og bruker lang tid og få avslag.

Egil O. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Fikk beskjed hos Power at jeg ville få 20% avslag på kjøpet ved bruk av DNB-mastercard, men NEI"
7 syns denne omtalen er nyttig

Power hadde en kampanje nylig der jeg ble lovet 20% avslag på regningen dersom jeg handlet med DNB-master card. Når regningen kom var det ingen rabatt fratrukket. Jeg har forsøkt å snakke med DNB kundeservice. Men de sier at dette gjelder kun ved bruk av DNB-PRIVAT mastercard og ikke på DNB-bedriftsmastercard. Men det sa kampanjen INGENTING om. Det var siste gang jeg bruker dette kortet og DNB-bank!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Greit kredittkort i solid bank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Kredittkortet er greit og linket opp til diverse rabatter og tilbud. Disse kunne imidlertid være litt mer oversiklig presentert.

Reodor F
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Dnb MasterCard"
2 syns denne omtalen er nyttig

Generelt det samme som alle andre kredittkort men men noe payback og godbiter innimellom. Rentene er alt for høy på alle kredittkort. Det bør vurderes om det må etableres et kortselskap som utkonkurrert alle men en utlånsrente som er i nærheten av huslån, og med sikkerhet i fast eiendom. Idéen må tas videre. Mvh Reodor Felgen 🌞 👍.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Middelmådig"

Etter å ha sett gjennom denne siden og sjekket betingelser for kortet så er jeg ganske sikker på at ett bytte er rett rundt hjørnet. Har vel hatt/brukt kortet av gammel vane og ikke sjekket no særlig. Nå skal det sjekkes ut andre tilbydere.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"For høy rente"
1 syns denne omtalen er nyttig

Greit kort men dyrt i bruk renten på kreditt kort er altfor høy. Så er det dette maset om å bruke det mest mulig, for høye gebyr ved bruk inn og utland og på uttak. Senk gebyrene og renten så går det an.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR