Meny
DNB Saga Platinum MasterCard
Detaljer for DNB SAGA Platinum MasterCard
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
250 000 kr
Eff. rente
20,62%
Nom. rente
18%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
1 000 000,-
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Ja
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Ja

DNB Saga Platinum MasterCard

DNB Saga Platinum MasterCard er et av DNB sine beste kredittkort og som eier av kredittkortet får du:

 • Tilgang til DNB assistanse concierge
 • Inntil 250.000 i kredittgrense
 • Rabatt i utvalgte butikker og hoteller
 • Supertilbud med opptil 50% på utvalgte butikker
 • 4,00% drivstoffrabatt
 • SAS Eurobonus-poeng mot pristillegg
 • 20% rabatt på advokattjenester
 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

DNB Saga Platinum MasterCard er det beste kredittkortet til DNB, og tilbys kun til Saga kunder. DNB Saga Platinum MasterCard er eksklusivt, og det settes høye krav til søker for å få innvilget kredittkortet.

Drivstoffrabatt med DNB Saga Platinum MasterCard

DNB Saga Platinum MasterCard gir svært gode drivstoffrabatter. Den største fordelen til kredittkortet er at det gir drivstoffrabatt uavhengig av hvilken bensinstasjon man velger å bruke. Se oversikt over Norges beste drivstoffkort.

 • 4% rabatt på drivstoff
 • Gjelder på alle stasjoner
 • Rabatten trekkes fra faktura

For å bli eier av DNB Saga Platinum MasterCard stilles det ganske høye inntektskrav. Heldigvis finnes det drivstoffkort som gir like mye eller mer drivstoffrabatt med langt lavere søknadskrav. For eksempel gir Flexi Visa 4,00% drivstoffrabatt på alle stasjoner mens 365Privat MasterCard som gir den høyeste årlige rabatten av alle drivstoffkort.

Shoppingfordeler og tilbud

Med et DNB Saga Platinum MasterCard får du med jevne mellomrom spesialtilbud på populære butikker og nettbutikker.

 • Supertilbud med 20% til 50% rabatt

Dersom du har DNB Saga Platinum MasterCard kan du melde deg på DNBs Supertilbud. Ved å gjøre dette vil du 10 ganger i året motta SMS om et spesialtilbud på alt fra 20% til 50% hos en kjent butikkjede eller i en nettbutikk.

Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert

Dersom mer enn halvparten av reisen betales med DNB MasterCard er reiseforsikring inkludert.

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • 0,- varekjøp i utlandet
 • 1,00% + 35,- minibankuttak i utlandet

DNB Saga Platinum MasterCard har som mange andre debet- og kredittkort dyre gebyrer for uttak av minibanker i utlandet. Dersom det er ønskelig med et kredittkort som er helt gebyrfritt, også i utlandet kan Bank Norwegian sitt kredittkort vurderes.

Tjen SAS EuroBonus poeng med DNB Saga Platinum MasterCard

Med DNB Saga Platinum MasterCard kan man for 49,- ekstra pr måned spare SAS Eurobonus poeng hver gang man kjøper en vare med DNB Saga Platinum MasterCard. Ved å oppgradere kredittkortet får man:

 • 15 EuroBonus poeng pr. 100,- brukt
 • 6 000 EuroBonus poeng i velkomstbonus

Poengene beregnes månedlig og overføres deretter medlemskontoen hos SAS EuroBonus.

Dersom det er ønskelig å spare Eurobonus poeng uten å betale et like stort månedsgebyr kan SAS EuroBonus American Express Classic vurderes, dette kredittkortet har kun 390,- i årsgebyr. Dersom det er ønskelig å spare bonuspoeng til neste ferie med et gratis og gebyrfritt kredittkort bør Bank Norwegian kredittkort vurderes.

Eksklusivt kredittkort

DNB Saga Platinum MasterCard er forbeholdt fåtallet grunnet høye krav til søker. Dersom du er på utkikk etter et mer tilgjengelig kort med tilsvarende kundefordeler kan du finne mange gode alternativer i vår oversikt over de ulike norske kredittkortene.

Eksempelrente: Nominell rente 18%, effektiv rente 20,62%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 728, totalt: 16 728

DNB Saga Platinum MasterCard omtaler og erfaringer
3,1/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
19
av 74 innen
kredittkort
50%
anbefaler
DNB Saga Platinum MasterCard
Christian H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Det mest komplette kredittkortet"
5 syns denne omtalen er nyttig

Har du over 1 mill i inntekt, er dette nok det beste kortet, da du har drivstoffrabatt, reiseforsikring, og alt annet som du gjerne vil ha med kortet. Det eneste som mangler, og som noen selskap tilbyr er lave eller ingen gebyr ved kontantuttak i utlandet. Men, jeg vil tro at disse gjerne tjener det inn igjen på å gi deg en svært dårlig valutakurs. DNB har etter min erfaring gitt ok valutakurser ved uttak i utlandet. Jeg så en kommentar om at renter løper på bruk, dvs at de ikke er 45 dagers kreditt. Det er feil, og kommentaren bør slettes. Det er ingen renter før månedsfakturaen forfaller, bortsett fra på kontantuttak. Har ikke sett noen som gir deg rentefri kreditt på kontanter. Noe som ikke nevnes, og ikke er med i bytt.no sine vurderinger, er ekstra tjenester som concierge service, dvs at du når som helst kan ringe inn og få hjelp til å booke bord på restaurant, fikse konsert eller teaterbilletter, leiebil, og lignende. Alle har kanskje ikke behov for slike ting, men med dette kortet følger det mer gratis, og har for meg vært nyttig enkelte ganger. Dette bør kanskje legges til i bytt.no vurderingene.

Terje B. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Vurderer å bytte selskap
"Skuffet kortbruker"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi er mangeårige brukere av det såkalte superkortet. Dessverre er kundeforholdet til DNB nå på et lavmål. Det reklamerers med intil 45 dagers rentefri bruk. Allikevel påløper det renter på hver eneste innbetaling selv om hele beløpet betales hver måned via e-avtale. Gebyrer og renter får oss nå til å vurdere andre tilbud. Såkalt nøkkelservice har heller aldri fungert. Vi anser dette som ren bløff etter flere års forsøk.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med DNB Saga Platinum MasterCard?"

Hva er din erfaring med DNB Saga Platinum MasterCard? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR