Meny
Detaljer for Flying Blue Classic
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
150 000 kr
Eff. rente
16,39%
Nom. rente
16,8%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
295,-
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
75 år
Krav til inntekt
Ukjent
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Nei

Flying Blue Classic kredittkort

Flying Blue Classic har reise- og avbestillingsforsikring i tillegg til at kredittkortet automatisk lar deg opptjene Award Miles gjennom Flying Blue sitt svar på flybonuspoeng. Disse poengene kan brukes hos flyselskaper som er med i Flying Blue-ordningen, som KLM og Air France. I tillegg er det inkludert kjøpsforsikring på varer som ble kjøpt for over 750 kr, her dekkes det opp til 13 000,- i en 365-dagersperiode.

  • Effektiv rente 16,39%
  • Inntil 150 000 i kredittramme
  • Opptjening av "Award Miles"
  • Kjøpsforsikring på kjøp over 750,-
  • Årspris: 295,-

Dersom du er på utkikk etter et kredittkort som også gir deg fordeler som for eksempel: shoppingrabatter, billigere drivstoff, flybonuspoeng eller gode forsikringer kan du enkelt finne kredittkortet som passer best til deg i vår sammenligning av alle norges kredittkort.

Tjen Award Miles med Flying Blue Classic

Med Flying Blue Classic får du Flying Blue Miles poeng hver gang du betaler med kredittkortet. Flying Blue Classic gir deg:

  • 20 Flying Blue Miles pr. 100,- brukt med kortet

Flying Blue er et bonusprogram fra AirFrance og KLM. Bonuspoengene har mindre bruksverdi i Norge, sett mot konkurrerende bonussystemer som for eksempel SAS EuroBonus og Norwegian sitt bonusprogram CashPoints.

Du kreves at du er medlem i Flying Blue for å kunne søke om dette kredittkortet.

Flying Blue programmet er lite brukt i Norge og egner seg hovedsakelig kun for brukere som utelukkende ønsker å spare Flying Blue Miles poeng.

Reiseforsikringen til Flying Blue Classic

Ved å bestille flybillettene med Flying Blue Classic får man automatisk reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • 0,- varekjøp i utlandet
  • 4,00% + 50,- minibankuttak i utlandet

Til tross for at Flying Blue Classic tilbyr reisefordeler som reiseforsikring og avbestillingsforsikring så er dette kredittkortet blant de dyreste ved uttak i minibank i utlandet.

Gebyret for uttak fra minibank i utlandet er på kr. 50,- pluss 4,00% av uttaksbeløpet. Ved å for eksempel ta ut 3000 kr fordelt på 3 forskjellige anledninger vil dette alene utgjøre kr. 270,- i gebyrer. Det finnes langt gunstigere kort, blant annet Bank Norwegian kredittkort som både er gratis å eie og som samtidig ikke har gebyrer for hverken bruk eller minibankuttak i utlandet.

Flying Blue Classic kredittkort koster 295,- pr år

Det er verdt å merke at dette kredittkortet koster 295,- pr år. Dersom du ikke ønsker å betale en årsavgift for å ta i bruk et kredittkort kan du enkelt finne andre kredittkort som både er helt gratis, og som samtidig tilbyr svært gode kundefordeler. Klikk her for å gå til vår omfattende sammenligning av alle norske kredittkort

Eksempelrente: Nominell rente 16,8%, effektiv rente 16,39%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 365, totalt: 16 365

Flying Blue Classic omtaler og erfaringer
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
33
av 74 innen
kredittkort
Bytt.no
"Hva er din erfaring med Flying Blue Classic?"

Hva er din erfaring med Flying Blue Classic? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR