Meny
Detaljer for Flying Blue Premium
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
150 000 kr
Eff. rente
16,65%
Nom. rente
16,8%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
595,-
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
75 år
Krav til inntekt
Ukjent
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Nei

Flying Blue Premium kredittkort

Flying Blue Premium har reise- og avbestillingsforsikring i tillegg til å opptjene "Award Miles", Flying Blue sitt svar på flybonuspoeng. Disse poengene kan brukes hos flyselskaper som er med i Flying Blue-ordningen, som KLM og Air France. Kort oppsummert får du med Flying Blue Premium:

  • Effektiv rente 16,65%
  • Inntil 150 000 i kredittramme
  • Opptjening av "Award Miles"
  • Mulighet for opptil 6 måneders betalingsutsettelse
  • Årspris: 595,-

Dersom du er på utkikk etter et kredittkort som også gir deg fordeler som for eksempel: shoppingrabatter, billigere drivstoff, flybonuspoeng eller gode forsikringer bør du se sammenligningen av alle Norges kredittkort.

Tjen Flying Blue Miles poeng

Med Flying Blue Classic får du Flying Blue Miles poeng hver gang du bruker kortet. Kortet gir deg:

  • 20 Flying Blue Miles pr. 100,- brukt med kortet

Du kreves at du er medlem i Flying Blue for å kunne søke om kortet.

Flying Blue er et bonusprogram fra AirFrance og KLM. Bonuspoengene har mindre bruksverdi i Norge, sett mot konkurrerende bonussystemer som for eksempel SAS EuroBonus og Norwegian sitt bonusprogram CashPoints.

Flying Blue Miles er lite brukt i Norge og egner seg hovedsakelig kun for brukere som utelukkende ønsker å spare Flying Blue Miles poeng. Det er verdt å merke at kortet koster 595,- pr år. Dersom det er ønskelig å spare bonuspoeng til neste ferie uten å betale års- eller bruksgebyrer bør gebyrfrie Bank Norwegian kredittkortBank Norwegian kredittkort vurderes.

Reiseforsikring med Flying Blue Premium

Kortet har følgende reisefordeler:

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • 0,- varekjøp i utlandet
  • 4,00% + 50,- minibankuttak i utlandet

Til tross for at Flying Blue Premium tilbyr reisefordeler som reise- og avbestillingsforsikring så er kortet blant landets dyreste på uttak i minibank i utlandet. Gebyret er minimum 50,- hver gang i tillegg til 4% av uttaksbeløpet. Tar du ut 5000,- vil dette koste deg 250,- kr. Det finnes langt billigere kort, blant annet Bank Norwegian kredittkort som er helt gratis og som ikke har noen gebyrer for uttak i minibank.

Eksempelrente: Nominell rente 16,8%, effektiv rente 16,65%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 387, totalt: 16 387

Flying Blue Premium omtaler og erfaringer
2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
67
av 74 innen
kredittkort
0%
anbefaler
Flying Blue Premium
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Kan ikke konkurrere med de andre kortene på markedet"

Hele søknadsprosessen er ganske komplisert. De sender deg pin koden først, og kommer kort om 1 til 2 uke senere. Om du glemme koden eller kan ikke finne det papiret som kom i posten, må du ringe dem og be om ny kode som de ikke kan si deg på telefon og du må vente 2 uke til det kommer. Med dagens teknologi er det helt utrolig, man kan få midlertidig kode på telefon og bytte til ny med en gang. Jeg søkte på slike kort 2 ganger og hadde absolutt samme scenario begge ganger. Kan ikke anbefale disse til noen!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Good way to earn points but inconsistent ability to use"

Good way to collect flying blue points and order things online It would inconsistently be declined abroad, this unreliable behaviour is the reason we gave up on it. Website is poor.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Flying Blue Premium?"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hva er din erfaring med Flying Blue Premium? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR