Meny
Handelsbanken Platinum kredittkort
Detaljer for Handelsbanken Platinum
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
500 000 kr
Eff. rente
47,62%
Nom. rente
18%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
1500,-
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
500 000,-
Flybonus
Nei
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Nei

Handelsbanken Platinum kredittkort

Handelsbanken Platinum er eksklusivt kredittkort fra Handelsbanken. Handelsbanken Platinum kredittkort har en av Norges høyeste effektive renter på hele 47,62%. Er du innehaver av kredittkortet får du få inntil 500.000 i kredittramme, reise- og avbestillingsforsikring samt tilgang til over 900 flyplasslounger. Kort oppsummert får du med Handelsbanken Platinum:

 • Effektiv rente 47,62%
 • Inntil 500 000 i kredittramme
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Concierge Service: Få hjelp over telefon verden rundt
 • Tilgang til mer enn 900 VIP-lounger på flyplasser verden rundt
 • Egenandelsforsikring på leiebil
 • Årspris: 1500,-

Handelsbanken Platinum kredittkort er et kredittkort med en årspris på hele kr. 1500,-. Til gjengjeld får man tilgang til tjenester som Concierge Service, hvor man på kort varsel kan få hjelp til å bestille hotell, leiebil, blomster osv for deg. I tillegg får man ubegrenset tilgang til over 900-VIP lounger på flyplasser verden rundt. Dette kan være nyttig for en som reiser mye og som ønsker dette. Det stilles krav til deg som bankkunde hos Handelsbanken å få dette kredittkortet, og er derfor ikke tilgjengelig for alle.

Dersom du ønsker å sammenligne Handelsbanken Platinum mot andre kredittkort kan du gjøre det enkelt i vår omfattende sammenligningen av alle Norges kredittkort.

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Dersom reisen betales med med Handelsbanken Platinum får man følgende reise- og feriefordeler:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • 0,- varekjøp i utlandet
 • 1,50%,- minibankuttak i utlandet

Handelsbanken Platinum kredittkort inkluderer reiseforsikring i hele verden hvis minst 50% av reisens transportkostnader for husstanden eller opptil 3 andre personer i reisefølget.

 • Inkludert i korttjenesten er Concierge Service som hjelper deg verden rundt
 • Tilgang til mer enn 900 VIP-lounger på flyplasser verden rundt

Selv om Handelsbanken Platinum inkluderer reise- og avbestillingsforsikring finnes det andre kredittkort som er bedre egnet til bruk på reise og ferie. Se oversikt over de beste og billigste kredittkortene i Norge

Et av Norges dyreste kredittkort

Med Handelsbanken Platinum kredittkort er det ekstra viktig å påse at kredittkortfakturaen betales ved forfall ettersom den effektive renten er på hele 47,62%. Dette gjør Handelsbanken Platinum kredittkort til et av Norges dyreste kredittkort. Klikk her for å sammenligne Handelsbanken Platinum kredittkort mot andre kredittkort

Eksempelrente: Nominell rente 18%, effektiv rente 47,62%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 4 144, totalt: 19 144

Handelsbanken Platinum kredittkort omtaler og erfaringer
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
37
av 74 innen
kredittkort
Bytt.no
"Hva er din erfaring med Handelsbanken Platinum kredittkort?"

Hva er din erfaring med Handelsbanken Platinum kredittkort? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR