Meny
Komplett Bank MasterCard
Detaljer for Komplett Bank MasterCard
Vis flere detaljer
Kreditt
100 000 kr
Eff. rente
24,2%
Nom. rente
21,4%
Rentefrie dager
50 dager
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense fra
20 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
50 000,-
Flybonus
Nei
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Ja
Shoppingrabatter
Nei

Med Komplett Bank MasterCard

Med Komplett Bank MasterCard får du 1% av beløpet du handler for tilbake som bonuspoeng. Kjøper du varer på nett får du 2%, og bruker du kredittkortet når du handler på Komplett eller Blush får du hele 4% poeng. 1 Bonuspoeng tilsvarer 1 krone og kan brukes til å delbetale neste kredittkortfaktura eller kjøpe varer for på Komplett.no eller blush.no.

Maksimal opptjening av bonuspoeng er 500 per måned og 2000 per siste 12 måneder.

Helt gratis, gebyrfritt og ingen årsavgift.

Komplett Bank MasterCard er helt gratis å eie, og å bruke, kortet har:

  • 0,- varekjøp:
  • 0,- uttak minibank
  • 0,- uttak minibank utland
  • 0,- årsavgift
  • 0,- etableringsgebyr

ID-Tyveriforsikring er inkludert

Komplett Bank MasterCard inkluderer gratis ID-Tyveriforsikring. Forsikringen sikrer deg assistanse og jurdisk bistand for inntil 100 000,- dersom du blir utsatt for ID-tyveri

Kjøpsforsikring for inntil 25 000,- er inkludert

Bruker du Komplett Bank MasterCard når du handler vil varen du kjøper automatisk være dekket av kredittkortets kjøpsforsikring. Denne forsikringen dekker skader under frakt og tyveri for inntil 25 000,-

Inntil 50 dagers gratis betalingsutsettelse

Komplett Bank MasterCard har i tillegg inntil 50 dagers betalingsutsettelse på varekjøp, dette er det blant de beste i sin klasse.

Dersom man glemmer å betale fakturaen i tide er den effektive renten på 24,20%. Merk: Det påløper ingen rente så lenge man betaler kredittkortfakturaen i tide.

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert, forutsatt at reisen betales med kredittkortet. I tillegg til dette er det heller ingen varekjøp- eller uttaksgebyrer på Komplett Bank MasterCard, dette gjelde også i utlandet.

  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
  • 0,- minibankuttak i utlandet
  • 0,- varekjøp i utlandet

Merk: De fleste debit- og kredittkort har dyre gebyrer for uttak av minibank i utlandet.

Eksempelrente: Nominell rente 21,4%, effektiv rente 24,2%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 2 038, totalt: 17 038

Komplett Bank MasterCard omtaler og erfaringer
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
70
av 73 innen
kredittkort
33%
anbefaler
Komplett Bank MasterCard
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Ikke bare mangler de efaktura/avtalegiro, men nå har de også sluttet med epostfaktura"

Komplettbank har tidligere ikke tilbydt efaktura/avtalegiro. Dette var litt kjedelig men greit nok, da de fortsatt sendte ut pdf faktura på epost. Dette er det imidlertid slutt på. Nå er det kun kid, kontonummer og skyldig beløp som kommer opp, men ingen enkel mulighet til å sjekke hva fakturaen egentlig består av, og hvilken transaksjoner som er foretatt på kortet. Eposten som sendes nå lyder slikt: " Fakturaen følger ikke lenger som vedlegg til e-posten, men er tilgjengelig på Min Side." Dette er bare tull. For å få opp faktura må man logge seg inn med bankid og gå gjennom flere steg i menyen, noe som virker belastende og unødvendig tungvindt å måtte gjøre hver gang. Ikke minst er det slikt at dette fører til at det blir vanskeligere for folk flest som trolig ikke orker dette å fange opp i evt. uautoriserte transaksjoner eller evt. feilberegnet renter/gebyrer. Helt uakseptabelt i min bok. Har sendt klage til Finanstilsynet, Finansklagenemda og Forbrukerrådet og byttet bank. STYR UNNA KOMPLETT BANK!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"De sender ikke e-faktura/avtalegiro"
1 syns denne omtalen er nyttig

Denne gangen glemte de å sende varsel også. Dermed ble jeg ikke minnet på det, og siden det var midt i ferien min, så ble det rentebelastning. Jeg vil gjerne ha mulighet for en remittering på framtidig dato og mulighet for KID. Jeg vil gjerne ha e-faktura med full saldo påført. De sender ikke det, fordi de vil omgå reglene og kun føre på minsteinnbetaling. Jeg vil også gjerne velge forfallsdag i mnd på faktura.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Har byttet selskap
"Unndrar seg ansvar ved konkurs, ingen kredittsikkerhet."
3 syns denne omtalen er nyttig

ALDRI mer kjøp av feriereise med Komplett kredittkort. Når flyselskapet gikk konkurs prøvde kundeservice å avvise kravet og viste til sitt forsikringsselskap. Forsikringsselskapet var helt oppgitt da dette strider med Finanslovens paragraf 54B om "Chargeback". Enten så mangler Komplett Bank kunnskap om lovverket eller så spekulerer de i at folk gir opp.

Bytt.no
Søk Komplett Bank MasterCard
Hvis du ønsker å søke på Komplett Bank MasterCard så gjør du det trygt og sikkert på nettsidene til Komplett Bank MasterCard. Annonse.
Kundetilfredshet
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Verken eFaktura eller AvtaleGiro"
7 syns denne omtalen er nyttig

Tilbyr verken eFaktura eller AvtaleGiro, men sender faktura på e-post slik at en må legge inn alle detaljene selv i nettbanken. Dette er for dårlig, men sikkert slik de vil ha det. At det er bra vilkår ellers hjelper lite når det er så tungvint å betale.

Kundetilfredshet
Fordeler
Søknadsprosess
"Skuffet over endringer med bonuspoeng og dobling av disse"
2 syns denne omtalen er nyttig

Samlet poeng og gikk på samme smell som andre, poeng blir ikke doblet ved handel på komplett.no som jeg ble lovet tidligere, og har ikke fått noe varsel om denne endringen (sjekket mailene fra komplett). Ble bare veldig skuffet når jeg først skulle bruke poengene.
Ellers funker som en vanlig kredittkort

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Lurer kundene med bonuspoeng"
2 syns denne omtalen er nyttig

Uten å informere kundene så har de kuttet bonusen ved kjøp på komplett.no. Tidligere fikk man 2x bonuspoeng og nå er det 1x. Tror mange brukte kortet pga. bonusen hos komplett.no

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Lureri med Bonuspoeng!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Da jeg søkte for kredittkortet, virket bonuspoeng slik: Kjøper du varer fra Komplett.no så blir bonuspoenget ditt dobbelt. Fantastisk, tenkte jeg. Nå har jeg 1800 bonuspoeng og de blir ikke dobbelt. Tok kontakt med Komplett.no og de sier det har kommet endringer i bonuspoeng programmet. Endringer i banken uten å la dine kunder vite om det??!! Dette er rett og slett LURERI!!!

Kundetilfredshet
Fordeler
Søknadsprosess
"Veldig bra cashback"
2 syns denne omtalen er nyttig

Synes cashback-programmet her er veldig mye bedre enn f.eks Norwegian der en må bruke poengene på flybilletter. Hos Komplett kan en velge om en vil ta ut pengene, bruke de mot saldo på MasterCardet eller handle hos Komplett med de. Hadde Skandiabanken VISA-kort før, men etter at de økte valutapåslaget til 2% (samt årsavgift på 50 kr) så jeg meg om etter et annet kort. Har hatt kortet i ca 6 mnd og er veldig godt fornøyd.

Bytt.no
Søk Komplett Bank MasterCard
Hvis du ønsker å søke på Komplett Bank MasterCard så gjør du det trygt og sikkert på nettsidene til Komplett Bank MasterCard. Annonse.
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR