Meny
SAS EuroBonus AmEx Platinum
Detaljer for SAS EuroBonus AmEx Platinum
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
175 000 kr
Eff. rente
23,07%
Nom. rente
18%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
1700,-
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
175 000,-
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Nei

SAS EuroBonus AmEx Platinum

SAS EuroBonus AmEx Platinum er et eksklusivt kredittkort som gir en bedre reiseopplevelse og EuroBonus poeng på alt man kjøper:

 • 20 EuroBonus poeng pr. 100,-
 • Tilgang til 850+ VIP lounger
 • Companion Ticket
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Årsgebyr: 1700,-

EuroBonus Poeng på alle kjøp

SAS Eurobonus American Express Platinum er det ultimate kredittkortet for opptjening av EuroBonus poeng. SAS EuroBonus AmEx Platinum er dyrt og har høye søknadskrav, men gir til gjengjeld:

 • 20 EuroBonus poeng pr. 100,- brukt med kredittkortet.
 • Companion-ticket ved 100 000 i omsetning
 • 12 000 EuroBonus poeng i velkomstbonus

Med SAS Eurobonus American Express Classic får du hele 20 Eurobonus poeng for hver 100,- som brukes med kredittkortet. SAS EuroBonus AmEx Platinum gir i tillegg hele 12.000 Eurobonus poeng i velkomstbonus. Brukes kredittkortet aktivt vil man med andre ord raskt oppnå nok Eurobonus poeng til en god utenlandsreise.

 • 6.000 Poeng gir deg en innenlandsreise
 • 60.000 poeng kan du komme deg til USA eller Asia.
 • 100.000 poeng tar deg til USA og Asia, med business class.

Companion ticket med SAS EuroBonus AmEx Platinum

Er du bruker av dette kredittkortet bør du forsøke å oppnå fordelen Companion Ticket. For å få dette må kredittkortet brukes for over 100.000,- i løpet av et kalenderår.

Med companion ticket kan du ta med deg kjæresten eller en venn, helt gratis. Alternativt så kan du velge å kun betale halvparten av bonuspoengene på en valgfri reise til deg reise.

SAS EuroBonus AmEx Platinum er eksklusivt og dyrt

For å være innehaver av SAS Eurobonus American Express Platinum stilles det høye krav, søknadsprosessen er noe omfattende og krever at du har en god og solid inntekt, i tillegg til høye søknadskrav koster det hele 1700,- per år å være innehaver av SAS EuroBonus AmEx Platinum.

Dersom du ønsker å spare Eurobonus poeng uten å betale et stort årsgebyr, da anbefaler vi å se på SAS EuroBonus American Express Classic. Dette kredittkortet har lavere opptjening av Eurobonus poeng, men koster til gjengjeld kun 390,- pr år. Hvis du istedet ønsker å spare til neste ferie med et gratis og gebyrfritt flybonuskort bør Bank Norwegian kredittkort vurderes.

Begrenset bruksmuligheter med American Express

I Norge er det dessverre ikke like vanlig at butikker og brukersteder aksepterer American Express mot for eksempelvis Visa og MasterCard.Dersom du ønsker å være sikker på at kredittkortet fungerer når du handler, men samtidig ønsker å spare flybonuspoeng, da anbefaler vi at du i stedet vurderer Bank Norwegian kredittkort, som er et Visa kort.

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Betales over halvparten av reisekostnadene blir turen automatisk forsikret under SAS EuroBonus AmEx Platinum sin reiseforsikring.

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • 0,- varekjøp i utlandet
 • 4,00% minibankuttak i utlandet

Det er verdt å merke seg at dette SAS EuroBonus AmEx Platinum, som mange andre debet- og kredittkort har dyre gebyrer for uttak av minibanker i utlandet. Dersom du skal utenlands og ønsker å unngå dyre uttaksgebyrer kan det være smart å i stedet vurdere et kredittkort som for eksempel Bank Norwegian kredittkort som er gratis å anskaffe og som ikke tar seg betalt for minibankuttak.

Eksempelrente: Nominell rente 18%, effektiv rente 23,07%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 940, totalt: 16 940

SAS EuroBonus AmEx Platinum omtaler og erfaringer
2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
61
av 74 innen
kredittkort
75%
anbefaler
SAS EuroBonus AmEx Platinum
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Elendig kundeservice"

Lang ventetid på telefon, sender papirfaktura i posten med gebyr selv om man har avtalegiro, hånlig svar fra kundebehandler. Dyrere enn konkurrentene.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Lettvindt å tjene eurobonuspoeng"

Kortet passer meg godt, men har dessverre en del begrensninger i brukersteder.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"20 eurobonus points per 100lapp"
1 syns denne omtalen er nyttig

Companion ticket ved 100k. Ville betalt 10.000 for kortet, om det var prisen.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Opptjening av eurobonuspoeng og god reiseforsikring"

Bruker dette kortet så mye som mulig for opptjening av SAS eurobonuspoeng, omsetter man for over 100.000 kr i løpet av et år får man en såkalt companion ticket, det vil si at man kan ta med en venn på en flytur betalt med bonuspoeng for samme antall bonuspoeng det koster for en person. Altså 2 bonusbilletter for prisen av 1.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR