Meny
SAS EuroBonus AmEx Premium
Detaljer for SAS EuroBonus AmEx Premium
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
175 000 kr
Eff. rente
23,07%
Nom. rente
18%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
1200,-
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
175 000,-
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Nei

SAS EuroBonus AmEx Premium

SAS EuroBonus AmEx Premium er et kredittkort godt egnet til å spare EuroBonus poeng med, det har reise- og avbestillingsforsikring inkludert og gir blant annet tilgang til alle SAS Lounges:

 • 15 EuroBonus poeng pr. 100,-
 • Tilgang til SAS Lounges
 • Companion Ticket
 • Reise- og avbestillingsforsikring

Tjen EuroBonus Poeng med SAS EuroBonus AmEx Premium

Med SAS EuroBonus American Express Premium får man eksklusive medlemsfordeler og EuroBonus på all bruk av kredittkortetkortet. SAS EuroBonus AmEx Premium gir deg:

 • 15 EuroBonus poeng pr. 100,- brukt med kredittkortet.
 • Companion-ticket ved 100 000 i omsetning
 • 6 000 EuroBonus poeng i velkomstbonus

Med SAS Eurobonus American Express Premium opptjener du poeng hver gang du bruker kredittkortet. For hver 100,- som brukes med kredittkortet settes det 15 Eurobonus poeng inn på bonuskontoen din. Eurobonus er perfekt for alle som liker å reise. SAS EuroBonus AmEx Premium gir i tilegg 6.000 Eurobonus poeng i velkomstgave, dette alene er nok poeng til å betale for en enveisbillett i hele norge. Poengene kan selvfølgelig spares, og kan da ta deg til:

 • 6.000 Poeng gir deg en innenlandsreise
 • 60.000 poeng tar deg til USA eller Asia
 • Med 100.000 poeng kommer du til USA og Asia, med business class.

Companion ticket

For å oppnå fordelen må du ha omsatt for 100 000,- i løpet av et kalenderår. Med companion ticket kan du bruke EuroBonus poengene dine til å kjøpe en flybillett, og samtidig ta med deg kjæresten eller en venn, helt gratis.

Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert

Betales over halvparten av reisekostnadene blir turen automatisk forsikret med reise- og avbestillingsforsikring. Kredittkortet passer derfor utmerket til å bestille flybilletter med, men har dessverre et ganske høyt gebyr for minibankuttak i utlandet.

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • 0,- varekjøp i utlandet
 • 4,00% minibankuttak i utlandet

Dersom du skal utenlands og ønsker å unngå dyre uttaksgebyrer kan det være smart å vurdere et kort som er gratis å bruke i utlandet, som for eksempel Bank Norwegian kredittkort.

Fordelsprogrammet Travel Priviliges

Inkludert i SAS EuroBonus AmEx Premium er også fordelsprogrammet Travel privilages får du en gode tilbud og rabatter på reiser, restauranter, hotellopphold, leiebil og opplevelser over hele verden.

SAS EuroBonus AmEx Premium koster 1200,- per år

For ordens skyld vil vi nevne at det koster 1200,- i året å være innehaver av dette kredittkortet. Dersom du ønsker å spare Eurobonus poeng uten å betale et stort årsgebyr anbefaler vi å se på SAS EuroBonus American Express Classic, som kun har 390,- i årsgebyr. Dersom du ønsker å spare til neste ferie med et helt gratis og gebyrfritt flybonuskort kan Bank Norwegian kredittkort vurderes.

Begrenset bruksmuligheter med American Express

I Norge er det dessverre ikke like vanlig at butikker og brukersteder aksepterer American Express mot for eksempelvis Visa og MasterCard. Dersom du ønsker å være sikker på at kredittkortet fungerer når du handler, kan det være smart å ha et Visa eller MasterCard i reserve. Klikk her for å se vår omfattende sammenligning av alle norges kredittkort.

Eksempelrente: Nominell rente 18%, effektiv rente 23,07%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 940, totalt: 16 940

SAS EuroBonus AmEx Premium omtaler og erfaringer
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
47
av 74 innen
kredittkort
Bytt.no
"Hva er din erfaring med SAS EuroBonus AmEx Premium?"

Hva er din erfaring med SAS EuroBonus AmEx Premium? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR