Meny
SAS EuroBonus World MasterCard
Detaljer for SAS EuroBonus World MasterCard
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
100 000 kr
Eff. rente
22,96%
Nom. rente
19,8%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
345,-
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
Ukjent
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Nei

SAS EuroBonus World MasterCard

Med SAS EuroBonus World MasterCard sparer du SAS EuroBonus poeng hver gang du handler:

  • 10 EuroBonus poeng pr. 100,-
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Inntil 100 000,- i kreditt
  • 345,- i årsgebyr

Spar EuroBonus Poeng med SAS EuroBonus World MasterCard

SAS Eurobonus World MasterCard er bonuskortet for deg som ønsker å spare EuroBonus poeng med et kort som på grunn av at det er et MasterCard fungerer på aller fleste brukersteder, i motsetning til SAS Eurobonus kortene til American Express.

  • 10 EuroBonus poeng pr. 100,- brukt med kortet.
  • 3 000 EuroBonus poeng i velkomstbonus

På lik linje med SAS EuroBonus AmEx Classic gir SAS EuroBonus World MasterCard 10 EuroBonus poeng for hver 100,- man betaler for med kredittkortet. Men i motsetning SAS EuroBonus AmEx Classic kan man ikke oppnå fordelen Companion Ticket med dette kortet.

For ordens skyld vil vi nevne at kredittkortet har et gebyr på kr. 345,- per år. Dersom du ønsker å spare til neste ferie med et gratis og gebyrfritt flybonuskort kan Bank Norwegian kredittkort være et godt alternativ.

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Dersom mer enn halvparten av reisen betales med kredittkortet vil reisen være forsikret med SAS EuroBonus World MasterCard sin reiseforsikring som gir følgende reise- og feriefordeler:

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • 0,- varekjøp i utlandet
  • 4,00%,- minibankuttak i utlandet

Det er verdt å merke seg at dette kortet, som mange andre debet- og kredittkort har dyre gebyrer for uttak av minibanker i utlandet. Dersom du skal utenlands og ønsker å unngå dyre uttaksgebyrer kan det være smart å i stedet vurdere et kredittkort som for eksempel Bank Norwegian kredittkort som er gratis å anskaffe og som ikke tar seg betalt for minibankuttak.

I vår omfattende sammenligning av kredittkort kan du enkelt sammenligne SAS EuroBonus World MasterCard mot andre norske kredittkort. Klikk her for å gå til norges største sammenligningen av kredittkort

Eksempelrente: Nominell rente 19,8%, effektiv rente 22,96%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 930, totalt: 16 930

SAS EuroBonus World MasterCard omtaler og erfaringer
3,1/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
17
av 74 innen
kredittkort
80%
anbefaler
SAS EuroBonus World MasterCard
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Forsikringen dekker ikke kansellerte flygninger"

Ironisk nok gjelder ikke forsikringen fra kredittkortet til flyselskapet SAS når flygningen blir kansellert og jeg ikke får utgiftene tilbakebetalt av reiseselskap. Som alle andre fikk jeg kansellert reisen min på grunn av pandemien i sommer. Flybillettene var bestilt med SAS EuroBonus World MasterCard. Reisebyrået informerte om kanselleringen og ignorerte alle videre henvendelser. Ingen svar på krav om refusjon eller noen av de tre purringene jeg har sendt siden i sommer. Tryg, som er forsikringsselskapet her, opplyser: «Når det gjelder flybilletter må du forholde deg til transportør. Ifølge vilkårene for reiseforsikringen er det ikke dekning for utgifter du kan kreve refundert av flyselskap eller bookingselskap.» Mulig dette er helt normalt, men det virker for meg veldig rart. Ellers veldig fornøyd – fin app og gøy med bonus. :)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Kredittkort med bonus på alt jeg kjøper."
2 syns denne omtalen er nyttig

Et kredittkort som har gitt meg mye rabatter i form av bonus poeng i lag med Trumf kortet mitt. Denne comboen vil etter 2 år gi meg og konemor en gratis flyreise på Business klasse tur/retur til fjerne østen med vårt nøkterne kjøpemønster. Årsgebyr, ja. men ingen gebyrer når jeg bruker kortet. Så det er totalt sett mindre gebyrer med dette kortet enn ved bruk av kortet til banken min.

Marianne L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Tilstrekkelig"
3 syns denne omtalen er nyttig

Kortet er ett oppgraderingskort til vanlig Mastercard og kan brukes til valuta informasjon og gir bonus poeng ved kjøp av fly reiser hos reise selskapet SAS.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Søknadsprosess
"Fungerer veldig bra"
2 syns denne omtalen er nyttig

Fungerer bra, alt i et kort er det viktigste for meg.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Litt treg men hjelpsom kundeservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

Websiden er litt rotete, men ok. Treg men hyggelig kundeservice, gode betingelser og fordeler.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR