Meny
Detaljer for Trumf Visa
84/100
Bra
Basert på alle tilgjengelige detaljer og data for Trumf Visa er kortet rangert nummer 13 av totalt 66 kredittkort på markedet.
Vis flere detaljer
Fordeler
84/100
Forsikringer
75/100
Rente & gebyrer
75/100
Søknadskrav
85/100
Responstid
83/100
Kreditt
75 000 kr
Eff. rente
26,6%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense
18 år
Flybonus
Nei
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Ja
Shoppingrabatter
Ja

Trumf Visa kredittkort

Trumf Visa er et kredittkort som lar deg spare Trumf-bonus poeng hver gang du bruker kredittkortet. Trumf Visa kredittkort har i tillegg reise- og avbestillingsforsikring inkludert i tillegg til at det gir deg tilgang til ViaTrumf, et fordelsprogram hvor man kan spare trumf-bonus hos utvalgte samarbeidspartnere.

Ekstra trumf-bonus på dagligvarer med Trumf Visa

Ved å bruke Trumf Visa når man betaler vil man automatisk tjene trumf-poeng:

 • 2,00% Trumf-bonus på utvalgte dagligvarebutikker
 • 0,50% Trumf-bonus på alle andre kjøp

For å tjene 2,00% trumf-bonus poeng må man handle på en av følgende butikker: Kiwi, Spar, Meny, Eurospar, Joker eller Jacobs. Trumf-bonus poengene blir opptjent automatisk, så lenge man bruker kredittkortet til å betale med.

Det finnes en rekke kredittkort som gir cashback i form av poeng eller andre fordelsprogram, dersom du ikke ønske å være bundet til én bestemt kjede eller et bestemt fordelsprogram kan for eksempel Ikano Visa vurderes, dette kredittkortet gir 1,00% cashback i alle dagligvareforretninger, uavhengig av kjede.

Fordelsprogrammet ViaTrumf

Trumf Visa gir tilgang til ViaTrumf, et fordelsprogrammet hvor du sparer trumf-bonus poeng når du handler hos en av deres mange samarbeidspartnere. For eksempel kan du få følgende Trumf-bonus:

 • 8,00% på Brandsdal
 • 12,00% PictureIt
 • 16,00% på Proteinfabrikken.no
 • 4,00% på Booking.com
 • 5,50% på LookFantastic
 • 6,00% på Let’s Deal
 • ... og mange flere.

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Dersom mer enn halvparten av reisen betales med Trumf MasterCard er reiseforsikring inkludert. Trumf Visa kredittkort tilbyr i tillegg SMS-varsling ved transaksjoner i utlandet slik at du kan ha full kontroll på ferien.

 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
 • SMS-varsling
 • 0,- varekjøp i utlandet
 • 1,50% + 35,- minibankuttak i utlandet

Trumf Visa kredittkort har som mange andre debet- og kredittkort dyre gebyrer for uttak av minibanker i utlandet. Ønsker du et kredittkort med en god reiseforsikring som samtidig er gratis å bruke i utlandet kan alternativt Bank Norwegian kredittkort vurderes.

Dersom du ønsker å sammenligne Trumf Visa kredittkort mot andre kredittkort kan du enkelt gjøre det i vår omfattende sammenligningen av alle Norges kredittkort

Eksempelrente: Nominell rente 22,5%, effektiv rente 26,6%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 2 248, totalt: 17 248

Trumf Visa omtaler og erfaringer
2,6/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
70
av 71 innen
kredittkort
0%
anbefaler
Trumf Visa
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Ingen kontaktmuligheter utenom telefon"

De belaster purregebyr uten grunn og kan kun kontaktes på telefon, og dette er ikke bra nok. Ikke i 2019.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Administrasjonsgebyr - irriterende på første faktura"
1 syns denne omtalen er nyttig

Husk å opprette e-faktura med en gang, ellers får du 45 kr i admin gebyr

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Vurderer å bytte selskap
"Administrasjonsgebyr på første faktura"
3 syns denne omtalen er nyttig

Måtte betale 45kr i administrasjonsgebyr på første fakturaen, selv om selgeren sa at alt var gratis

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Gebyrer som DNB."
3 syns denne omtalen er nyttig

Lover 100,- kr i trumfpoeng, hvis bruk innen en tidsfrist. Synd de ikke klarer å utstede kortet innenfor den tidsrammen.
Likeså blir det et papirfakturagebyr ved første gang bruk og et administrasjonsgebyr må vite. Det medfører at du skal ha handlet for en anseelig sum før trumfpoengene overgår gebyrene.
Hvilket annet selskap har et 145,- kr gebyr for ubenyttede kort.
Styr unna.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundeservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

Det er en elendig kundeservice. Man får ikke hjelp om man en gang på fire år som kunde gjorde en feil som fører til førstegangspurring, da er det bare å betale gebyret. Det er ingen varsling på SMS, det er et rent kredittselskap som er ute etter hver minste krone de får tak i. Om du ikke bryr deg om kundeservice så er dette kredittselskapet du har letet etter.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Ikke bruk ViaTrumf. Du får ikke pengene dine, med mindre du jobber for det"
5 syns denne omtalen er nyttig

Trumf Visa har et opplegg som heter ViaTrumf, der du kan få kickback når du kjøper varer på nett. Ikke bruk dette. Jeg har ved flere anledninger måtte sende mail til kundeservice for å få kickback. Noe mistenkelig er det at det stort sett er de store beløpene som ikke kommer inn på konto. Veldig useriøst opplegg. Styr langt unna.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Elendig kundeservice"
9 syns denne omtalen er nyttig

Jeg brukte trumfvisa i Polen og fikk et valutapåslag som var langt over 1,75% i forhold til dagskursen hos Norges Bank. Jeg ønsket en forklaring og sendte en e-post til trumf. Etter en mnd fikk jeg svar at Trumf ikke hadde noe med Trumf Visa å gjøre, men at jeg måtte kontakte Trumf Visa på deres nettsider. Der var det ingen e-post adresse eller kontaktskjema, bare en chattekanal. Her fikk jeg ikke svar på det jeg spurte konkret om og ba om en e-post adresse til saksbehandler i Trumf Visa. Først fikk jeg en e-postadresse som ikke fungerte. Etter å ha kontaktet chatten igjen fikk jeg beskjed om å ringe et 815 nummer eller et femsifret nummer. Begge numrene er svindyre å ringe. Jeg ringte det femsifrede nummer 04800 til DNB. Der kom jeg til robotene som ville at jeg skulle trykke ditt og datt. Tilslutt ble jeg satt på vent. Etter fire minutter sa roboten at de kunne ringe tilbake. Etter 1 time ringte roboten og spurte om jeg fortsatt var interessert i kontakt, hvilket jeg var og jeg ble satt over. Endelig. Men det var til boligavdelingen i DNB og dit skulle jeg ikke. Dama (en levende en denne gangen) lovte å sette meg over til riktig avdeling. Til slutt havnet jeg hos roboten igjen som sa: Velkommen til Trumf. Det var jo dit jeg startet og som sa at jeg måtte kontakte Trumf Visa. Jeg ble satt på vent i kø. Nå ga jeg opp og la på. Herregud for en kundeservice. Jeg valgte å gå tilbake til chatten å si opp kortet. Sånn kundeservice og sånn valutapåslag som Trumf Visa har finner jeg meg ikke i.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR