Meny
Detaljer for yA kredittkort
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
100 000 kr
Eff. rente
22,9%
Nom. rente
20,8%
Rentefrie dager
50 dager
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense fra
20 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
200 000,-
Flybonus
Nei
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Ja
Shoppingrabatter
Nei

yA kredittkort

Med et yA kredittkort sitt unike fordelsprogram kan du selv velge hvor du ønsker rabatt. yA kredittkort gir følgende fordeler:

  • Valgfri Cashback-kategori
  • 100% gebyrfritt
  • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
  • Gratis gjeldsulykkesforsikring
  • Velg egen pin-kode

Valgfri cashback kategori med yA kredittkort

yA Kredittkort lar deg velge hvilken cashback kategori som passer best for deg. Hver måned byttes kategoriene ut, og du kan da eksempelvis bli bedt om å velge mellom:

  • 3,00% Cashback på dagligvarer
  • 3,00% Cashback på kjøp i utlandet
  • 5,00% Cashback på fly, hotell og dutyfree shops
  • 5,00% Cashback på apotekvarer

For å få Cashback må du altså selv velge hvilken kategori som passer best. Hver måned får du nye valg, og bør da rette valget ditt mot den kategorien du forventer å bruke mest penger. Les mer om Cashback-fordelene på yA kredittkort sin hjemmeside.

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Dersom mer enn halvparten av reisen betales med yA kredittkort er reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert forutsatt at minst 50% av reisekostnadene betales for med kredittkortet. yA kredittkort har i tillegg kr. 0,- for varekjøp og minibank uttak i utlandet. yA kredittkort er erfor et utmerket valg å både å bestille reiser med, samt til å bruke i utlandet.

I vår omfattende sammenligningen av alle Norges kredittkort kan du enkelt sammenligne yA kredittkort mot andre kredittkort.

Eksempelrente: Nominell rente 20,8%, effektiv rente 22,9%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 925, totalt: 16 925

yA kredittkort omtaler og erfaringer
2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
66
av 74 innen
kredittkort
67%
anbefaler
yA kredittkort
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Var veldig bra, nå elendig"
4 syns denne omtalen er nyttig

Før var det gode rabattordninger og rask kundeservice. Nå har de tatt bort rabattordningene først etter å ha gjort såpass mange begrensninger til den at det nesten ikke lønnet seg lenger. De prøver også å kreve rentegebyr dersom man betaler regningen på forfallsdato - selv når betalingen går fra selve Ya-bank. Nå har jeg sagt opp kredittkortet og bruker heller kredittkort som har ordentlige fordeler og ikke krever gebyr på ulovlig vis.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Kredittkort med mange fordeler"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har meget god erfaring med dette kredittkortet. Det har en av markedets beste reiseforsikringer, valgfrie rabatter med 3-5 % rabatt i flere kategorier som en kan velge hver måned. Har i tillegg bankaxept slik at kortet kan brukes overalt i alle betalingsterminaler. Dessuten kan en ta ut kontanter gratis i butikker. De krever god økonomi for å innvilge søknad om kort, men dette er utvilsomt et av Norges beste kredittkort!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Bra kort"
2 syns denne omtalen er nyttig

Kortet har bankaxept og kan brukes overalt. Grei og oversiktlig faktura som gjør at man har god oversikt. Den effektive renten er høy om faktura ikke betales i sin helhet ved forfall. Ellers meget bra kort vil jeg si.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR