Mobiltelefoni

Billigste mobilabonnement januar 2018

Bytt.no har sammenlignet alle 82 mobilabonnement på markedet med oppdaterte priser for januar 2018. Dette er de billigste mobilabonnementene du kan bytte til!

OPPDATERT 19.01.2018

De fleste mobilabonnementene på det norske markedet inkluderer i dag fri tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS. Den største forskjellen på de ulike mobilabonnementene er prisen, og hvor mye GB data mobilabonnement inkluderer.

Dersom du har en formening om hvor mye GB data du bruker per måned er det en enkel sak å spare penger på å bytte mobilabonnement. Her er en enkel oversikt over de ulike mobilabonnementene tilpasset forskjellige datamengde (1GB, 3GB og 5GB) slik at du enkelt kan finne norges billigste mobilabonnement tilpasset ditt behov.

Totalt er 82 mobilabonnement fra 17 operatører sammenlignet, og alle mobilabonnement i denne oversikten inkluderer fri tale, SMS og MMS, data rollover og fri bruk i EU/EØS. Mobilabonnement med aldersbegrensning er ikke tatt med. Her kan du sammenligne alle mobilabonnement på det norske markedet.

Billigste 1 GB abonnement januar 2018

Av 82 mobilabonnement har Chilimobil pr. januar 2018 det billigste 1 GB mobilabonnementet.

2,2/5 (71)
Pris/mnd
119 kr
Data/mnd
1 GB
3,1/5 (37)
Pris/mnd
125 kr
Data/mnd
1 GB
3,3/5 (137)
Pris/mnd
125 kr
Data/mnd
1 GB

Billigst: Chilimobil - Basis 1 GB

Chilimobil opererer på Telia sitt mobilnett. Chilimobil sine mobilabonnement inkluderer fri tale, SMS og MMS i Norge, EU og EØS. I tillegg til dette får du med Data Rollover og Fri Fart. . Hvis du vurderer å bytte til Chilimobil så anbefaler vi deg å lese hva 71 andre mener om selskapet, kundeservice og dekning. Her er de siste omtalene Chilimobil har mottatt:

Billigste 3 GB abonnement januar 2018

Hvis du ønsker litt mer data så anbefaler vi et 3 GB abonnement. Det holder til middels databruk og det billigste 3 GB abonnementet på markedet akkurat nå er fra PepCall.

2,4/5 (26)
Pris/mnd
239 kr
Data/mnd
3 GB
3,1/5 (37)
Pris/mnd
249 kr
Data/mnd
3 GB
3,0/5 (890)
Pris/mnd
249 kr
Data/mnd
3 GB

Billigst: PepCall - 3 GB

PepCall opererer på Telenor sitt mobilnett. PepCall sitt 3 GB mobilabonnement inkluderer 3 GB data, fri bruk av tale, SMS og MMS. I tillegg er det gratis å bruke Bank-ID på mobil med PepCall sine mobilabonnement. Hvis du er interessert i billigabonnementet fra PepCall så bør du først lese hva 26 andre har erfart med operatørens kundeservice og dekning. Her er de siste omtalene PepCall har mottatt:

Billigste 5 GB abonnement januar 2018

I den øverste kategorien av billigste mobilabonnement finner vi de som tilbyr 5 GB data pr. måned. Her er 5 GB abonnementet til Telio Mobil det billigste på markedet.

2,6/5 (16)
Pris/mnd
258 kr
Data/mnd
5 GB
2,2/5 (71)
Pris/mnd
259 kr
Data/mnd
5 GB
1,8/5 (33)
Pris/mnd
259 kr
Data/mnd
5 GB

Billigst: Telio Mobil - Telio Go 5 GB

Telio Mobil opererer på Telia sitt mobilnett. Med mobilabonnementet Telio Go 5 GB får du inkludert data, ringeminutter, SMS og MMS som kan brukes fritt i EU/EØS, akkurat som om du er i Norge. Dersom du har ubrukt data igjen ved månedsslutt, vil dette bli overført til neste måned.

Selv om Telio Mobil har det billigste mobilabonnementet så bør du alltid lese andres erfaringer før du hopper på et billig tilbud. Les hva 16 andre mener om Telio Mobil sin kundeservice og dekning. Her er de siste omtalene Telio Mobil har mottatt:

Velg riktig mobiloperatør

Dersom du vurderer å bytte mobiloperatør er det lurt å alltid søke andres erfaringer før du bytter. Det hjelper lite å ha markedets billigste mobilabonnement dersom man stadig er uten dekning, mottar uforståelige fakturaer eller ikke får hjelp av kundeservice når du trenger det.

Daglig mottar Bytt.no en rekke omtaler fra kundene til de ulike mobiloperatørene. Med flere tusen kundeomtaler kan du enkelt kan få svar på om det billige mobilabonnement du vurderer også kommer med god dekning og kundeservice.

Her er de best vurderte mobiloperatørene i Norge

Det billigste mobilabonnementet er ikke alltid det beste

Pris per måned er ikke nødvendigvis det eneste faktor man bør vurdere når man skal finne et nytt mobilabonnement. Ved å kombinere de billigste mobilabonnementene med forbrukernes tilbakemeldinger og anbefalinger har vi utarbeidet en samlet oversikt over mobilabonnementene med de beste prisene og de mest fornøyde kundene for januar 2018.

Her er de beste mobilabonnementene i januar 2018

Bør du bytte mobilabonnement?

Sjekk om du betaler for mye

@Anna
Digital økonomirådgiver hos Bytt.no
Søk Bytt.no