Sammenling. Bytt. Spar.

Så enkelt kan man aktiverer eSIM på sin telefon

OPPDATERT TIRSDAG 7. FEBRUAR 2023

Fremtiden bringer med seg bedre og bedre teknologi, og nå skal altså SIM-kortene byttes ut med en elektronisk løsning. Men hvordan aktiverer man eSIM egentlig?

Få full effekt av mobilen, SIM-kortet og abonnementet ditt med eSIM. Bytt til eSIM på 1-2-3!
Få full effekt av mobilen, SIM-kortet og abonnementet ditt med eSIM. Bytt til eSIM på 1-2-3!

Hvordan aktivere eSIM?

Det å aktivere eSIM er ingen vanskelig sak, og kan gjøres på få minutter når du har en mobiltelefon som støtter dette. Et eSIM åpner opp for elektroniske bytter av mobilabonnement som gjør det hele enklere og billigere for deg. 

Når man bytter til et eSIM abonnement vil man få mer nøyaktige instrukser om hvordan man aktiverer eSIM, men i korte trekk så aktiverer man eSIM på telefon sin slik:

  1. Åpne kameraet og skann tilsendt QR-kode
  2. Trykk på varselen som dukker opp på telefonen
  3. Velg «Legg til mobilabonnement»

Hele prosessen tar bare noen få minutter, og åpner nå opp for at du kan bytte mobilabonnementer uten alle vanlige problemer med fysiske SIM-kort.

SE OGSÅ: Skreddersy dine mobilabonnementer til nøyaktig så mye GB du trenger hver måned, og få tilbud på pris fra flere mobiloperatører i Bytt.no sin anbudstjeneste for mobilabonnementer her

Sammenlign eSIM abonnementene

De fleste mobiloperatørene tilbyr støtte for at du aktiverer eSIM på din telefon og kobler det opp mot mobilabonnementet ditt, men dette gir deg generelt sett få fordeler.

Man kan koble opp smartklokker og andre enheter til mobilabonnementet ditt med å aktivere eSIM, men det er kun dedikerte eSIM abonnementer som er billige.

Derfor er det viktig at man sammenligner mobilabonnementene og undersøker om mobiloperatøren tilbyr eSIM abonnementer eller kun støtte for eSIM. 

På dagens marked finnes det 170 mobiloperatør som tilbyr eSIM abonnementer. Se fullstendig oversikt over hvilke mobiloperatører som tilbyr eSIM her 

Se Norges beste eSIM abonnement

Usikker på hvilket eSIM abonnement som er det beste? Bytt.no har, sammen med hele 16954 verifiserte brukeromtaler kåret Norges beste eSIM abonnement.

Vi kombinerer pris, abonnementsvilkår, bindingstid, EU/EØS og en hel rekke andre viktige punkter ved et mobilabonnement sammen med 16954 erfaringer fra mobilkundene, og finner til slutt ut hvilken mobiloperatør som har det beste eSIM abonnementet.

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR