Meny

NordlysEnergi strømpriser

Skriv omtale
Bytt til NordlysEnergi
SJEKK OM NORDLYSENERGI KAN LEVERE STRØM TIL DEG
OSLO
NordlysEnergi leverer strøm til OSLO
ÅRLIG STRØMFORBRUK Usikker på forbruket ditt?
Ditt strømforbruk (kWt/år)
20 000 kWt
1000 kWt 50 000 kWt
Omtaler
Overblikk
Pris pr. mnd
Bestill
WINTER IS COMING
Andre prismodeller - NordlysEnergi
54 omtaler
Etterskuddsvis betaling
12 måneder bindingstid
Ingen betalingskrav
kr
0,00 øre/kWt
Detaljer
Les mer
NordlysEnergi omtaler og erfaringer
3,6/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Brukervennlighet
Bra
3
av 104 innen
strømselskap
74%
anbefaler
NordlysEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Veldig billig og bra!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Kjøpte avtalen på dør for 2 måneder siden, veldig fornøyd. Hadde Gudbrandsdalen Energi på hytta og Fjordkraft hjemme. Anbefaler NordlysEnergi på det sterkeste

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Ikke uten min signatur!"

Ble overtalt av en meget aggressiv dørselger til å ta i mot et tilbud for nærmere gjennomgang av avtalen, men signerte ingenting. Alikevel har de opprettet et kundeforhold på en avtale med 12 måneders bindingstid. Sendte umiddelbart angrerettskjema, til tross for at jeg aldri hadde takket ja til tilbudet, men en kort beskjed om at jeg ikke setter pris på den type behandling. Svaret jeg fikk var like manipulativt som resten av opplevelsen: "Det er trist at det er årsaken til at du går glipp av Norges billigste strømavtale." Det er forøvrig ikke sant. I mitt område er de ikke engang med på lista over de billigste leverandørene.

Morten K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Meget god opplevelse!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Møtt av en veldig søt og velinformert selger på døren. Viste meg en veldig god avtale og jeg har vært storfornøyd i lang tid etter bytte og anbefaler på det sterkeste!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Dårlig vilkår og altfor høyt bruddgebyr"
4 syns denne omtalen er nyttig

Var kunde hos Nordlys i 2 uker + 1 dag, da jeg fikk et bedre tilbud hos en konkurrent. Da fikk jeg en mld fra Nordlys, hvor de brukte skremselspropaganda ved å ref til bruddgebyr. Vi sendte flere mailer frem og tilbake, men Nordlys stod på sitt selvom det kun var godt 1 dag over angrefristen. De lurer til seg kunder, og tjener penger ved å tvinge til å betale bruddgebyr! Hold dere langt unna!!

Svar fra NordlysEnergi
23.10.2020 13.55
Hei Nina. NordlysEnergi setter pris på både ris og ros. Men her er ikke omtalen din korrekt. Du "tror" du fikk bedre tilbud noe du ikke fikk. Det hadde gått langt over angrefristen, at din gamle leverandør påstår at det kun var en dag over er feil. På lik linje som det er feil at du hadde fått et beder tilbud fra dem, dette etter at de hadde hatt deg på en dårlig strømavtale i lang periode. Det er også utrolig at du tør å påstå at vi tvinger deg til å betale bruddgebyr, vi har gjentatte ganger sagt at vi ønsker og håper på det sterkeste at du velger å fortsette på strømavtalen slik at du ikke må betale gebyret. Vi vil heller ha deg som kunde enn at du skal betale bruddgebyr. Du ga oss heller ikke sjansen til å sende første faktura til deg før du kommer med usanne påstander. Veldig leit.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Aldri betalt så lite for strøm - Topp 3 garanti"
8 syns denne omtalen er nyttig

Kjøpte av en veldig ivrig, men hyggelig selger som kom på døren min. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle signere, men valgte å signere grunnet god selger og god omtale på bytt.no. Nå har fått første faktura og jeg må si at jeg er fornøyd med min avgjørelse den kvelden. Har nesten halvert mine strømutgifter! Veldig god og hyggelig kundeservice har dem også. Anbefales på det sterkeste!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Kjeltringer"
6 syns denne omtalen er nyttig

Blir omtrent tvunget til signering av avtale av innpåsliten dørselger. Bindingstiden står med liten skrift og blir ikke snakket høyt om... 2100,- i bruddgebyr skulle vært ulovlig. STYR UNNA

Svar fra NordlysEnergi
21.10.2020 08.31
Hei Andre. NordlysEnergi setter pris på både ris og ros. Omtalen din er totalt useriøs og inneholder ikke fakta, hadde dette vært en konstruktiv omtale så hadde vi ikke reagert. Bindingstiden står på UTHEVET skrift i kontrakten, det er den største skriften på hele kontrakten. Du har ikke blitt påtvunget noe. Og karakteren du har satt for "Verdi for pengene" "Brukervennlighet" "Kundeservice" har du ikke erfart. Du har ikke fått en faktura engang før du velger å avslutte og kritisere oss. Du har heller ikke forsøkt å ta kontakt med oss så vi kan finne en løsning, så denne omtalen har ikke noe rot i virkeligheten.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"En solid leverandør med god kundeservice"
10 syns denne omtalen er nyttig

Har vært i kontakt med kundeservice som svar raskt på alle henvendelser. Har sjekket flere strømleverandører og dette er helt klart en av de billigste. Litt morsomt at Nordlys energi forutsa at min gamle strømleverandør kom til å gi meg et kjempetilbud for å komme tilbake. Fikk en telefon fra det gamle selskapet som tilbød meg noen hundre lapper i avslag på neste regning om jeg kom tilbake. Gjorde selvfølgelig ikke dette da Nordlys Energi er åpenbart rimeligere enn alle de andre store strømleverandørene. Min opplevelse av Nordlys energi er at de er en seriøs og solid leverandør.

Christen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Sparte masse penger på både hytte og hus!"
9 syns denne omtalen er nyttig

Fikk besøk av en usedvanlig høflig og velinformert dørselger, som hjalp med å bytte både hus og hytte. Svært fornøyd!

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR