Sammenling. Bytt. Spar.
Oppdatert desember 2023

Boligalarm uten abonnement - Ta styringen selv

Boligalarm uten abonnement - Fordeler og ulemper

Mange ønsker å ha full kontroll selv, og vil derfor ikke ha et abonnement på boligalarmen sin. Se fordelene og ulempene med en boligalarm uten abonnement

En boligalarm uten abonnement har gjerne en høy oppstartskostnad i form av utstyr, men da uten en månedskostnad.
En boligalarm uten abonnement har gjerne en høy oppstartskostnad i form av utstyr, men da uten en månedskostnad.

Mer og mer avansert teknologi gjør det mulig for deg å styre sikkerheten i hjemmet ditt selv. Men er du klar til å ta saken i egne hender dersom du skulle måtte? 

Smarte boligalarmer uten abonnement

Det blir stadig mer populært med forskjellige elektroniske enheter som kan overvåke elementer i din bolig og varsle deg dersom noe skulle gått galt. 

Man kan enkelt kjøpe billige overvåkningskameraer, brannvarslere, fuktighetsmålere, og innbruddssensorer blant annet, som alle kan kobles til en app på telefonen, på diverse elektronikkbutikker, men da må man også være klar for å ta saken i egne hender.

Vær ekstra oppmerksom på hvilke enheter og alarmer du kjøper. Man kan ikke alltid stole på produsenten av et overvåkningskamera at kameraene er helt 100% umulige å hacke seg inn på f.eks.

Boligalarmer uten abonnement

De aller fleste boligalarmer uten abonnementer i den billige prisklasse er ikke FG-godkjente slik som boligalarmer med abonnementer er, og man må også stå for installasjonen og vedlikeholdet av utstyret ditt, dersom du kjøper det på frihånd.

Dette kan medføre en svekket trygghet, da man kanskje kan ha montert utstyret feil eller kanskje utstyret ikke virker like bra som selgeren sa.

FG-godkjent betyr forsikringsgodkjent og betyr at boligalarmene har vært gjennom ekstensiv testing, og skal være så trygge og sikre som mulig. Les mer og få tilbud på FG-godkjente boligalarmer her

Det finnes riktignok noen fordeler med en boligalarm uten abonnementer, og gjør man nok research så vil man kunne føle seg trygg med en boligalarm uten abonnement også.

Fordeler med en boligalarm uten abonnement:

  • Det kan gjøres billig
  • Ingen månedskostnad
  • Ingen andre administrerer din bolig
  • Større frihet til hvilket, og hvor mye utstyr man ønsker

Ulemper med en boligalarm uten abonnement:

  • Ingen garanti for at installasjonen blir gjort riktig
  • Må selv være på vakt og administrere varslingene
  • Krever som oftest abonnementstjenester via APP for full effekt av utstyr
Bytt.no har per nå ikke støtte for sammenligning av produkter slik som f.eks. boligalarmer uten abonnementer, og kan derfor ikke kåre den beste boligalarmen uten abonnement.  

Få skreddersydde tilbud på boligalarmer tilkoblet alarmsentral

En boligalarm med abonnement her i Norge er også tilkoblet en alarmsentral som kan rykke ut på vegne av deg, og prisen trenger ikke nødvendigvis å være så dyr.

Med en boligalarm med abonnement kan du senke skuldrene, da du vet at profesjonelle fagfolk beskytter din bolig, og selve alarmanlegget har også en avskrekkende effekt på innbruddstyver. 

I Bytt.no sin anbudstjeneste for boligalarmer vil du kunne forhandle på både pris og fordeler med abonnementet. Vi varsler flere alarmselskaper om at du ønsker en boligalarm, også blir det opp til deg å forhandle og velge det beste tilbudet

HUSALARM

Husalarmer blir mer populært og teknologien blir stadig bedre. Med en husalarm kan du senke skuldrene mens du er bortreist

UNDERSØK HUSALARM

BRANN- OG INNBRUDDSALARM

Brann- og innbruddsalarm er som oftest en del av basispakka. Se mer om hvordan du kan få billigst boligalarm

BRANN- OG INNBRUDDSALARM

FÅ TILBUD PÅ BOLIGALARM

I Bytt.no sin anbudstjenesten for boligalarmer vil du enkelt kunne presse prisen nedover på dine boligalarmer

FÅ SKREDDERSYDDE TILBUD
NYLIGE OMTALER INNEN BOLIGALARM
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR