Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert tirsdag 25. juni

Alt du trenger å vite om TV og internett-pakker

Det kan være mye penger å spare på å samle internett og TV hos én leverandør

Alt du trenger å vite om TV og internett-pakker

OPPDATERT TIRSDAG 7. FEBRUAR 2023

For at du skal få så mye som mulig ut av pengene dine, så kan det være lurt å finne en leverandør som tilbyr både TV-pakker og bredbånd

Bytt.no forklarer hvorfor det kan lønne seg både økonomisk, og kvalitetsmessig å samle TV og internettet inn til ett og samme abonnement
Bytt.no forklarer hvorfor det kan lønne seg både økonomisk, og kvalitetsmessig å samle TV og internettet inn til ett og samme abonnement

Sammenlign TV og internett på Bytt.no

For å kunne se på TV i topp kvalitet over internettet så må man sannsynligvis også oppgradere bredbåndet et lite hakk. Om ikke så kan det uansett være lurt å undersøke om man kan få både TV og bredbånd i ett og samme abonnement.

Mange TV-leverandører tilbyr nemlig også bredbåndspakker sammen med TV-abonnementene sine, som gjør at du kan samle 2 månedlige fakturaer inn på en faktura, sammen med merprodukt-rabatter.

Samle TV og internett

Ofte vil man oppleve å få en billigere månedspris på bredbåndet sitt når man også velger å abonnere på TV-pakker, som gjør at du kan spare mye penger hvis du har TV-pakkene og bredbåndet ditt separat.

Få tilbud og sammenlign pris på TV og internett i Bytt.no sin anbudstjeneste for TV-pakker her

Skal en familie på 4 streame underholdning i god kvalitet vil dette kreve en internettlinje på omlag 200 Mbps. Les mer om hvor raskt internett du trenger her 

Se på TV med en streamingapp

Dersom din TV-leverandør også leverer bredbånd, så er sannsynligheten stor for at de også har en streamingapp.

En streamingapp gir deg digital tilgang til dine TV-pakker og abonnementer, osm gjør at du kan streame TV hvor nå enn du befinner deg.

Å finne et selskap som leverer både bredbånd og TV, og som også har en streamingapp, er høyst til å anbefale hvis du ønsker TV på hytta også.

Sammenlign TV og internettleverandører

Med hele 6245 verifiserte brukeromtaler innenfor bredbånd, og over 2876 tilbakemeldinger og erfaringer fra TV-bransjen så skal du kunne føle deg trygg på at du kan finne en god TV- og internettleverandør på Bytt.no

Når det kommer til utvalg av TV-pakker, så er kundene mest fornøyde med Altibox TV her i Norge.

Les mer om kundenes tilbakemeldinger om bredbåndsleverandørene her, eller les deg opp på erfaringene kundene sitter på innenfor TV her

Pris på TV og internett

Den totale prisen på både TV og internett kan ofte høres litt høy ut, men man skal huske at prisen inkluderer 2 relativt nødvendige og viktige tjenester som skal fungere til enhver tid.

Vedlikehold på linja, som man sjeldent merker, skjer nesten hele tiden, og det å drifte et bredbånd til flere tusen kunder er ikke billig. Derfor ser vi en relativt høy abonnementspris på bredbånd her til lands, enn Danmark for eksempel.

TV og internett pris

Et abonnement på TV og internett koster fra 800 kroner og oppover, hvor man kan oppgradere både hastighet og utvalget av TV-kanaler.

Få skreddersydde TV-pakker til best mulig pris i Bytt.no sin anbudstjeneste for TV-pakker her

Et kombinert abonnement med TV og internett er sjeldent dyrere enn om du hadde hatt 2 separate abonnementer, og man vil ofte oppleve å få gode rabatter dersom man samler produktene inn i en og samme bedrift.

Få tilbud på billig TV og internett fra flere leverandører

For at du skal kunne få satt sammen den beste TV-pakken til den billigste prisen markedet kan tilby anbefaler vi at du legger ut TV-kanalene og bredbåndet ditt ut på anbud.

Bytt.no sin anbudstjeneste varsler flere TV-leverandører om at du nå ønsker tilbud på TV-pakker, hvor det blir opp til TV-leverandørene å finne frem sine beste pakker til sine beste priser.

Tilbudene du mottar kan du bruke som et videre forhandlingskort til de andre TV- og bredbåndleverandørene, for å presse prisen nedover.

Se oversikt over de forskjellige TV-leverandørene i Norge her

Selskapene har ofte en strategi og tankegang hvor det er bedre å tjene så lite som 10 kroner på en kunde, så lenge kunden ikke havner hos en konkurrent. 

Start en priskrig på dine TV- og internettpakker, og få den billigste løsningen her

UTFORSK TV-PAKKER

TV-pakker kommer i alle mulige variasjoner, og de fleste leverandørene lar deg skreddersy dine egne TV-pakker - les mer

LES MER OM TV-PAKKER

BILLIGSTE TV-PAKKER

På Bytt.no kan du enkelt finne Norges billigste TV-pakke, for så å innhente tilbud fra flere TV-leverandører samtidig

BILLIG TV-PAKKE

FÅ TILBUD PÅ TV & BREDBÅND

Les om hvorfor det kan være lurt å samle TV-pakkene dine og bredbåndet ditt inn til ett og samme abonnement - få tilbud fra flere

LES MER OM TV OG BREDBÅND
NYLIG OMTALTE TV-LEVERANDØRER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR