Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert tirsdag 28. mai

Få tilbud på Norges beste og billigste husalarm

Sammenlign tilbud på husalarm - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Få tilbud fra flere selskap samtidig
TILBUD PÅ
BOLIGALARM
TIL DIN BOLIG

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvor du ønsker boligalarmen installert
 2. 2
  Motta skreddersydde tilbud fra ulike alarmselskaper
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ BOLIGALARM

BESTE BOLIGALARM

Se hvilken boligalarm som er Norges beste i følge våre 349 verifiserte brukeromtaler

BESTE BOLIGALARM

FG GODKJENT BOLIGALARM

Se alle fordelene du og din bolig får når du har en FG-godkjent boligalarm

FG GODKJENT BOLIGALARM

BRANN- OG INNBRUDDSALARM

Se hvorfor det lønner seg å sikre sin bolig med både brann- og innbruddsalarm

BRANN- OG INNBRUDDSALARM

BEDRIFTSALARM

Sikre bedriftens verdier med en boligalarm tilknyttet en døgnbemannet alarmsentral

BEDRIFTSALARM

Hvor mye kan du spare?

Visste du at boliger med boligalarm tilknyttet alarmsentral er 30 ganger mer beskyttet enn boliger uten boligalarm? En boligalarm virker avskrekkende for tyver, og innbruddstyvene går heller videre til neste bolig, enn å bryte seg inn i din

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvor du ønsker din boligalarm montert, og motta skreddersydde tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

Les flere artikler

Norges beste omtalte boligalarm mai 2024

Pris er ikke alltid det viktigste når man skal velge en god boligalarm.
Basert på 349 verifiserte omtaler om boligalarm så er dette de selskapene som boligalarmskundene er mest fornøyd med.

Alle norske alarmselskaper som tilbyr boligalarm oppdatert tirsdag 28. mai 2024

Dette mener 349 boligalarmskunder i 17 forskjellige alarmselskaper om sitt selskaps priser, kundeservice og utrykningstid.

Omtaler
Kundeservice
Totalvurdering
Vis hele listen
Novus Systems
67 omtaler
4,4/5
Kundeservice
4,3/5
Totalvurdering
Avarn Security
1 omtaler
-/5
Kundeservice
3,0/5
Totalvurdering
Nokas
3 omtaler
2,9/5
Kundeservice
2,9/5
Totalvurdering
Atlo
6 omtaler
2,8/5
Kundeservice
2,7/5
Totalvurdering
Sector Alarm
119 omtaler
2,2/5
Kundeservice
2,1/5
Totalvurdering

Beskytt din bolig med Norges beste husalarm

OPPDATERT MANDAG 27. JUNI 2022

På Bytt.no vil du få skreddersydde tilbud på husalarm slik at dine alarmer passer best til nettopp din bolig. Se fordelene med en husalarm på Bytt.no

Husalarmer blir mer og mer populært, og på Bytt.no kan du lese om hvordan du får den beste og billigste prisen på din husalarm
Husalarmer blir mer og mer populært, og på Bytt.no kan du lese om hvordan du får den beste og billigste prisen på din husalarm

Husalarmer blir mer og mer populært blant folket, og den ekstra lille sikkerheten og tyggheten man får av å ha en husalarm er noe mange verdsetter høyt.

Mange vil nok tenke at man ikke trenger an husalarm, da nabolaget ditt for det meste er stille og rolig, men en husalarm kan varsle om så mangt mye mer enn bare innbrudd

Slik får du de beste og billigste husalarmene på Bytt.no

For at du skal kunne finne den beste og billigste husalarmen til din bolig må man undersøke forholdene i, og utenfor sin egen bolig. Kartlegg hvilke elementer du ønsker å overvåke, slik at du ikke får med deg en haug med komponenter du ikke har bruk for.

Eksempler på forskjellige alarmutløsere kan være glassbruddetektor, brann- og røykdetektor, vann- og temperatursensorer, magnetkontakter, videoovervåkning, elektroniske dørlåser, jordskjelvssensorer, og diverse sensorer og løsninger for innbrudd av alle former. Les mer om hva et alarmsystem består av her

På denne måten får du fjernet ekstra sensorer som du helst ikke trenger på din faktura, men også kartlagt om det er noen sensorer og alarmer som din bolig burde ha.

Anbudstjeneste for hus- og boligalarmer

Ved å benytte deg av Bytt.no sin anbudstjeneste for hus- og boligalarmer vil du få presentert tilbud fra flere alarmselskaper hvor du kan velge og vrake blant tilbudene.

På denne måten kan du i tillegg til å forhandle på pris, også forhandle på vilkår og hvilket ekstrautstyr som skal være inkludert.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende, og det er du som sitter i førersetet. Anbudstjenesten til Bytt.no for hus- og boligalarmer finner du her

Dette er husalarm

I korte trekk så er en husalarm et varslingssystem hvor installerte sensorer og enheter sender deg eller en tilkoblet alarmsentral em varsel om at det er uønsket aktivitet i eller rundt din bolig.

Dette trenger ikke nødvendigvis å være menneskelig aktivitet, og alarmselskapene kan passe på både det naturlige rundt deg, usikre elementer inni boligen som vannrør eller brannfare blant annet, og eventuelle innbrudd

Husalarmer finnes i alle mulige prisklasser og det virker til å bare være fantasien som setter stopper for hvordan du ønsker å sikre boligen din. Men for at du skal kunne slappe av så mye og ofte som mulig, så anbefaler vi at du går for en husalarm med abonnement

Husalarm med abonnement?

En husalarm med et abonnement betyr at du abonnerer på en døgnåpen uttrykningstjeneste, som oftest en alarmsentral eller lokale vektere i ditt nærområde. 

Få FG-godkjente bolig- og husalarmer i Bytt.no sin anbudstjeneste for boligalarmer. Med FG-godkjent boligalarm vil du også få billigere boligrelaterte forsikringer.  

På denne måten er sikkerheten til din bolig i profesjonelle fagfolk sine hender og du slepper å aggere selv. Alarmsentralen kan også avdekke om alarmen var en falsk alarm slik at brannvesenet ikke trenger å rykke ut unødvendig. 

En falsk brannalarm som resulterer i full uttrykning, kan koste deg dyrt. Les mer om falske alarmer og hvor mye dette kan koste deg her

Hold skuldrene senket med en husalarm med abonnement og la fagfolk håndtere vanskelige situasjoner. Få eksklusive tilbud på husalarm med abonnementer til din bolig her.

Husalarm uten abonnement?

Man kan også bestille husalarmer uten et abonnement, men da må man også stå klar til å håndtere en potensiell farlig situasjon alene.

En husalarm uten abonnement er billigere enn en husalarm med abonnement, men det er en hel rekke fordeler, som døgnbemannet alarmsentral blant annet, man mister på sin husalarm når man ikke har abonnement.

Er man trygg på seg selv, og bare ønsker å følge med litt her og der, så er en husalarm uten abonnement veldig greit. Man kan også ringe politiet dersom innbruddsalarmen går, men ofte må man ha særskilte abonnementer via husalarmen sin produsent for å fullstendig kontroll på husalarmen din.

Så kanskje en husalarm med abonnement ikke blir så mye dyrere enn uten abonnement likevel? La en av våre rådgivere veilede deg gjennom husalarmsbestillingen og få gode tips og råd her.

Få skreddersydde tilbud på dine husalarmer

I Bytt.no sin anbudstjeneste for boligalarmer vil du få skreddersydde tilbud på husalarmer. Vi varsler flere alarmselskap om at du ønsker et tilbud på husalarm, hvor det blir opp til selskapene å sette sammen det beste tilbudet de kan. 

På denne måten kan man enkelt forhandle på prisen på sin boligalarm, samtidig som man ofte også kan lure til seg litt bedre betingelser enn hvis man hadde bestilt boligalarm på egenhånd. 

Anbudstjenesten er helt uforpliktende. Du kan enkelt velge det tilbudet du selv ønsker, eller forkaste alle. 

Utforsk alle boligalarmer

Usikker på hva din bolig trenger? Utforsk hele marked for boligalarmer og få tilbud fra flere alarmselskaper

NORGES BESTE BOLIGALARM

Se hvilket alarmselskap som har Norges beste boligalarm i følge våre 349 verifiserte brukeromtaler

SE BESTE BOLIGALARM

FG-GODKJENT BOLIGALARM

En FG-godkjent boligalarm gir deg flere fordeler enn bare en ekstra trygghet i hverdagen

LES OM FG-BOLIGALARM

BRANN- OG INNBRUDDSALARM

Brann- og innbruddsalarm er som oftest en del av basispakka. Se mer om hvordan du kan få billigst boligalarm

BRANN- OG INNBRUDDSALARM

HUSALARM

Husalarmer blir mer populært og teknologien blir stadig bedre. Med en husalarm kan du senke skuldrene mens du er bortreist

UNDERSØK HUSALARM

BEDRIFTSALARM

Sikre din bedrifts verdier, og ta vare på dine ansatte med en god bedriftsalarm. Få eksklusive tilbud på Bytt.no

ALARM TIL BEDRIFT

FÅ TILBUD PÅ BOLIGALARM

I Bytt.no sin anbudstjeneste for boligalarmer vil du enkelt kunne forhandle deg til en bedre pris på boligalarmen din

FÅ SKREDDERSYDDE TILBUD
NYLIG OMTALTE ALARMSELSKAP
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR