Meny

Bytt til en bedre og billigere strømavtale

Sammenlign 397 strømpriser fra alle 93 strømleverandører og bytt til billigere strøm

Ditt postnummer:
Sammenlign

Alle strømpriser

Sammenlign 397 strømavtaler og tusenvis av omtaler

Spotpris

Sammenlign alle spotprisavtaler på markedet

Variabel pris

Sammenlign alle variable prisavtaler på markedet

Fastpris

Sammenlign alle fastprisavtaler på markedet

Norges billigste spotprisavtaler torsdag 29. oktober 2020

En spotprisavtale er ifg. Statistisk Sentralbyrå den strømavtalen som gir deg billigst strøm over tid. Bytt.no sammenligner alle spotprisavtaler på markedet og oppdateres flere ganger daglig. Dette er avtalene som gir deg billigst strøm torsdag 29. oktober 2020:

Omtaler
Overblikk
Pris pr. mnd
Bestill
Agva Strømpris
Spotpris - Agva Kraft
1446 omtaler
Garantert pris i minst 6 måneder
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Krever AvtaleGiro
24 kr
1,44 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Telinet Strømpris
Spotpris - Telinet Energi
204 omtaler
Garantert pris i minst 6 måneder
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Krever AvtaleGiro
24 kr
1,44 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Marked Standard
Spotpris - GNP Energy
579 omtaler
Garantert pris i minst 6 måneder
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Krever eFaktura & AvtaleGiro
24 kr
1,44 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Gul garantispot
Timespot - NorgesEnergi
514 omtaler
Garantert pris i minst 6 måneder
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Krever eFaktura & AvtaleGiro
51 kr
3,05 øre/kWt
Detaljer
Les mer
GE Spotpris
Timespot - Gudbrandsdal Energi
195 omtaler
Garantert pris i minst 6 måneder
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Ingen betalingskrav
121 kr
7,28 øre/kWt
Detaljer
Les mer

FINN DEN BILLIGSTE STRØMMEN MED BYTT.NO

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Vi henter alle 397 strømavtaler direkte fra Forbrukerrådet og kombinerer avtalene med tusenvis av verifiserte brukeromtaler om strømleverandørene. Skriv inn postnummeret ditt så finner vi den billigste strømmen der du bor.

Ditt postnummer:
Sammenlign

Slik finner du de billigste og beste strømavtalene

Ved å utelukkende sammenligne strømavtalene på pris vil du enkelt få en billigere strømavtale. Dersom du samtidig hensyntar Bytt.no sine brukeromtaler vil du ikke bare finne en billigere strømavtale, men du vil også kunne oppleve å få en bedre strømleverandør.

Det er mye penger å spare på bytte til billigere strøm. Dette gjør du enkelt på Bytt.no
BYTT TIL BILLIG STRØM: Mer enn 500 000 nordmenn bytter årlig strømavtalen sin, og det er ofte mye penger å spare. Finn en billigere strømavtale og bytt på Bytt.no.

4381 strømkunder har delt sin erfaring

4381 norske strømkunder har delt sine erfaringer om 93 strømleverandører på Bytt.no, slik at du som forbruker enklere skal kunne gjøre et bedre og mer opplyst valg når du sammenligner de ulike strømleverandørene og deres strømavtaler. Ved å hensynta andres erfaringer når du sammenligner strømavtalene, vil du enkelt kunne få en pekepinn på hva du kan forvente av strømleverandøren også etter at kundeforholdet er etablert.

Så enkelt er det å bytte til billigere strøm

Velger du å bytte strømleverandør gjør du dette enkelt ved å fylle ut nødvendige opplysninger på den nye strømleverandørens egne nettsider. Den nye leverandøren din vil deretter etablere den nye strømavtalen din, og vil samtidig si opp den gamle strømavtalen din. Du trenger altså ikke selv si opp den gamle strømavtalen din, dette ordner den nye strømleverandøren din for deg.

Ved etablering av en ny strømavtale vil den nye strømavtalen tiltre samme dag som den forrige avtalen din opphører. Den nye strømleverandøren din vil informere deg om dato for overføringen samt prosessen videre. Du vil ikke oppleve å være uten strøm når du bytter strømleverandør, byttet skjer helt automatisk uten at du vil merke noe til det.

Dersom du fra tidligere har en strømavtale med bindingstid (for eksempel fastprisavtale) bør du undersøke dette nærmere før du bytter strømleverandør. Brudd- eller oppsigelsesgebyr kan forekomme dersom man velger å gå ut av en strømavtale med bindingstid.

Nettleien får du ikke gjort noe med

Nettleie koster det samme uansett hvilken strømleverandør du har. Det er hvor du bor og forbruket ditt som bestemmer nettleien, ikke strømleverandøren. Nettleien utgjør som regel 1/3 av strømregningen din. Desto mer strøm du forbruker, desto høyere blir nettleien.

Over 500 000 bytter årlig strømavtale

Strømleverandørene er på jakt etter nye kunder, og tilbyr derfor ofte ekstra gunstige strømavtaler til nye kunder. Disse gunstige strømavtalene er ofte utilgjengelige for, eller blir ikke opplyst om til eksisterende strømkunder.

Dersom du ønsker billigere strøm kan det derfor være mye penger å spare på å regelmessig sammenligne strømavtalen. Ofte vil man oppleve at det finnes andre strømleverandører i markedet som er villige til å strekke seg lengre for å få deg som kunde.

Spotpris eller fastpris?

Spotpris er den vanligste og mest brukte modellen for strømavtaler. Spotpris er historisk sett også den billigste og gunstigste avtalemodellen. Velger man en strømavtale med spotpris vil avtalen endre seg fortløpende og gjenspeile markedsprisen satt av kraftbørsen Nord Pool. Her kan du sammenligne alle spotpriser på det norske strømmarkedet.

Fastprisavtale er en strømavtale som passer for forbrukere som ønsker forutsigbarhet og som ikke ønsker store svingninger på strømfakturaen. Prisen på fastprisavtalene avhenger av når, og hvor lenge man velger å binde seg til avtalen.

9 tips til billigere strøm

Det finnes flere ting man kan gjøre for å redusere strømregningen. Her har vi samlet flere tips for hvordan du kan kan redusere strømregningen din og få billig strøm

Sjekk strømavtalen din

Finn ut hvilken strømavtale du har og bytt til en som er billigere. Dersom det er lenge siden du har byttet strømavtale er det sannsynligvis mye å hente.

Sammenlign strømpriser

Unngå papirfaktura

De fleste strømselskaper tar seg godt betalt for å sende deg papirpaktura i posten. Opprett AvtaleGiro og/eller eFaktura. Dette enkle grepet kan fort spare deg for 500-700 kr i året.

Strømavtaler med AvtaleGiro

Velg en spotavtale

Dersom du tåler variasjoner på strømregningen anbefaler ekspertene at du har en spotavtale. Dette er den billigste strømavtalen over tid.

Strømpriser spot

Velg en god strømleverandør

Velg en godt omtalt strømleverandør. Det gir deg ikke nødvendigvis billig strøm, men sparer deg for hodebry den gangen du trenger hjelp.

Senk temperaturen

Dersom du varmer boligen med elektrisitet sparer du ca 5% av kostnaden forbundet med oppvarming for hver grad du senker temperaturen

Skru av lys og varme

Skru av lys og varme i rom som ikke er i bruk eller brukes ofte. Det er f.eks unødvendvig å varme og lyse opp et tomt gjesterom

Monter sparedusj

Kostnader forbrundet med oppvarming av vann er en stor andel av en gjennomsnittlig strømregning. Ved å montere sparedusj kan du halvere varmtvannet ved dusjing

Luft kort og effektivt

Det er bedre å lufte kort og effektivt enn å la vinduer og dører stå på gløtt. Da unngår du at vegger og gulv kjøles ned som så må varmes opp i ettertid

Monter varmepumpe

Dersom du allerede bruker elektrisk oppvarming som varmevifter eller oljeovner kan det redusere strømforbruket med en varmepumpe dersom den brukes riktig.

NYLIG OMTALTE STRØMLEVERANDØRER
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR