Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert februar 2024

Bytt til en bedre og billigere strømavtale

Sammenlign 323 strømavtaler fra alle 75 strømleverandører og bytt til billigere strøm

Ditt postnummer:
Sammenlign

Spotpris

Sammenlign alle spotprisavtaler på markedet

STRØM SPOTPRIS
POPULÆRT!

Få 3 tilbud

Sammenlign 3 gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

FÅ TILBUD

Betaler du for mye?

Sjekk om du betaler for mye for strømmen din. Tar kun 1 minutt!

TEST MIN AVTALE

Beste strømavtale

Beste strømavtaler på markedet februar 2024 kåret av 14527 strømkunder

BESTE STRØMAVTALE

Norges billigste spotprisavtaler onsdag 21. februar 2024

Bytt.no sammenligner alle spotprisavtaler på markedet og oppdateres flere ganger daglig. Dette er avtalene som gir deg billigst strøm onsdag 21. februar 2024:

Omtaler
Pris avtale
Pris pr. mnd
Valg
📢 Fremhevet
Smart strømavtale
4.1/5 kundetilfredshet siste 6 mnd
Etterskuddsvis faktuering
Få kontroll over strømforbruket
1 375 omtaler
Pris avtale /mnd
74 kr
4,22 øre/kwt
Totalpris /mnd
2 135 kr
timespot + 4,22 øre/kwt
Annonse
Detaljer
Agva Superspot
Timespot. Prisgaranti 12 mnd.
2 110 omtaler
Pris avtale /mnd
-51 kr
-2,88 øre/kwt
Totalpris /mnd
2 010 kr
timespot -2,88 øre/kwt
Ikke samarbeid
Detaljer
Vibb
Timespot. Prisgaranti 36 mnd.
344 omtaler
Pris avtale /mnd
0 kr
0,00 øre/kwt
Totalpris /mnd
2 061 kr
timespot + 0,00 øre/kwt
Ikke samarbeid
Detaljer
StudentEnergi - Spotpris
Timespot. Prisgaranti 1 mnd.
1 omtaler
Pris avtale /mnd
29 kr
1,65 øre/kwt
Totalpris /mnd
2 090 kr
timespot + 1,65 øre/kwt
Ikke samarbeid
Detaljer
Test strømavtalen din
Sjekk hvor mye du kan spare på å bytte strømavtale! Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Se hvor mye du kan spare Tar kun 2 minutter
Spot web
Timespot. Prisgaranti 6 mnd.
51 omtaler
Pris avtale /mnd
54 kr
3,06 øre/kwt
Totalpris /mnd
2 115 kr
timespot + 3,06 øre/kwt
Ikke samarbeid
Detaljer
VEV Spot
Timespot. Prisgaranti 12 mnd.
1 omtaler
Pris avtale /mnd
55 kr
3,12 øre/kwt
Totalpris /mnd
2 116 kr
timespot + 3,12 øre/kwt
Ikke samarbeid
Detaljer
Motkraft Spot
Timespot. Prisgaranti 1 mnd.
298 omtaler
Pris avtale /mnd
64 kr
3,65 øre/kwt
Totalpris /mnd
2 125 kr
timespot + 3,65 øre/kwt
Ikke samarbeid
Detaljer
Spotpris
Timespot. Prisgaranti 12 mnd.
7 omtaler
Pris avtale /mnd
66 kr
3,75 øre/kwt
Totalpris /mnd
2 127 kr
timespot + 3,75 øre/kwt
Ikke samarbeid
Detaljer
Timekraft
Timespot. Prisgaranti 6 mnd.
7 omtaler
Pris avtale /mnd
67 kr
3,78 øre/kwt
Totalpris /mnd
2 128 kr
timespot + 3,78 øre/kwt
Ikke samarbeid
Detaljer

Skrekkscenario: Kan bli strømregning på 50 000 kr

Med høyere strømpriser og høyere forbruk kan vinterens strømregning bli astronomisk, spesielt dersom du mottar nettleie på egen faktura.

LES MER

Blir du lurt av ditt strømselskap?

Hvordan så din strømregning ut denne måneden? Over halvparten av strømkundene føler seg lurt av strømselgere, men nå lanserer Bytt.no svaret på pågående selgere

LES MER

Dyre strømpriser? - Se når strømprisen er lavest

Strømprisen kan variere enormt fra time til time, og hvis du bruker strømmen på riktig tidspunkt kan du spare mye penger.

LES MER

Sammenlign 3 gode tilbud på strøm

På Bytt.no er det strømselskapene som konkurrerer om deg som kunde. Se hvem som kan gi deg det beste tilbudet, og kutt regningen med en billigere strømavtale.

LES MER

Tre vanlige strømtabber du må unngå i vinter

Strømforbruket stiger samtidig som temperaturen på gradestokken går andre veien, og det gir høyere strømregninger. Her er tre av vanlige strømtabber du må unngå

LES MER

2 enkle metoder for å finne din strømleverandør

Lurer du på hvilken strømleverandør du har? Bytt.no viser deg hvordan du finner din strømleverandør

LES MER

Nå må du følge med på strømavtalen din

Den siste måneden har det vært en stor økning i antall strømbytter. Bytt.no kommer med noen råd til deg som vurderer å bytte strømavtale.

LES MER

Spar tusenvis på å velge riktig spotprisavtale

Bytt.no har foretatt en undersøkelse av nærmere 50 000 norske spotpriskunder for å se hvor mye man kan spare på å bytte til den billigste spotprisavtalen

LES MER

Se hva strømprisen koster i ditt nærområde nå

Strømprisen varierer fra time til time og det er vanskelig å holde kontroll på prisen. Se hva strømprisen koster nå, og hvordan du finner den billigste avtalen

LES MER

Bytt til billigere strøm hos Bytt.no

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Vi henter alle 323 strømavtaler direkte fra Forbrukerrådet og kombinerer avtalene med tusenvis av verifiserte brukeromtaler om strømleverandørene. Skriv inn postnummeret ditt så finner vi den billigste strømmen der du bor.

Ditt postnummer:
Sammenlign

Slik finner du de billigste og beste strømavtalene

OPPDATERT FREDAG 23. JUNI 2023

På Bytt.no kan du enkelt finne den billigste strømavtalen, kombinert med den beste strømavtalen. Våre over 9 000 kundeomtaler viser deg den beste strømavtalen.

Mer enn 500 000 nordmenn bytter årlig strømavtalen sin, og det er ofte mye penger å spare. Finn en billigere strømavtale og bytt på Bytt.no.
Mer enn 500 000 nordmenn bytter årlig strømavtalen sin, og det er ofte mye penger å spare. Finn en billigere strømavtale og bytt på Bytt.no.

Sammenlign strøm og strømavtaler på Bytt.no

Strøm er i mange land, og til tider også i Norge, en ganske ettertraktet vare som holder både samfunn, byer og land i drift som man sjeldent tenker over. 

Man er heldigvis beskyttet av den norske lov som sier at man har krav på å få strøm inn til boligen, men denne loven sier lite om hvilken pris strømmen skal koste. 

Derfor kan det være veldig lønnsomt for deg som forbruker å sammenligne strømavtalene før du velger hvilket selskap som skal sende strøm hjem til deg. 

Leveringspliktig strøm er en dyr form for strøm som netteierne er lovpålagt å tildele deg og din bolig, dersom du ikke har en strømavtale. Les mer om leveringspliktig strøm her eller sammenlign alle 323 strømavtalene i Norge her

LES OGSÅ: Få strømstøtta direkte tilbake på strømregningen med gjennomfakturering. Dette er strømselskapene som gjennomfakturerer nettleia

Visste du at du kan forhandle deg frem til bedre og billigere strømavtaler hos opp til 3 forskjellige strømleverandører på Bytt.no? Tjenesten er selvsagt helt gratis og uforpliktende, og dersom du ikke er fornøyd med ett av tilbudene kan du enkelt forkaste dem alle. 

Det finnes over 323 strømavtaler du kan velge i

De fleste strømleverandørene fakturerer etterskuddsvis, slik at hvis man velger en dyr leverandør er det ikke mulig for forbrukeren å merke dette før etter man har brukt strømmen og må betale for den.

Utvalget er heldigvis stort i Norge med over 323 strømavtaler fordelt rundt på 75 strømleverandører, som av og til også kan gjøre det vanskelig å ta det rette valget.

På Bytt.no kan du enkelt sammenligne de individuelle strømprisene som strømavtalene kommer med, i tillegg til eventuelle ekstrakostnader, samtidig som du også kan lese deg opp blant 14525 brukerverifiserte omtaler fra kundene som allerede har prøvd strømselskapene.

Strømavtaler med spotpris

I godt over et tiår har, ifølge SSB, spotpris vært den billigste formen for strømpris, men selv om strømavtalen din har spotpris så kan den fremdeles være dyrere enn alternativene.

En spotprisavtale kommer veldig ofte med et påslag og et fastbeløp som gjør regningen dyrere enn om du hadde handlet din egen strøm. 

Strømprisen i en spotprisavtale svinger fra time til time ut ifra den europeiske etterspørselen på strøm til en hver tid, som gjør at du vil oppleve både veldig billig strøm, men også fort litt dyr strøm. Her kan du se hva spotprisen er på akkurat nå

I Bytt.no sin strømrobot vil roboten analysere din strømavtale, for å se om du betaler mer enn du må, samtidig som den kalkulerer ut hvor mye du kan spare på å bytte strømavtale til en billigere en. Test din strømavtale og se din besparelse her 

Strømavtaler med fastpris

Er man ute etter forutsigbarhet så kan en strømavtale med fastpris være aktuelt for deg, så lenge man gjør det for forutsigbarhetens skyld, og ikke for å gamle.

Med fastprisavtaler takker man ja til en forhåndsavtalt strømpris som holder seg på samme pris i en avtalt periode, uavhengig av hvordan markedet går. 

Dette betyr at det kan gå begge veier, hvor du enten tjener penger på å ha valgt en fastprisavtale, eller taper penger, helt uten å kunne vite fasiten før regningen kommer. 

Utforsk strøm på Bytt.no

På Bytt.no kan du utforske alt fra ord og terminologi innenfor strøm, til kundenes egne erfaringer. Man kan enkelt sammenligne strømavtalene side om side, ned på den minste detalj, som strømleverandørene ofte holder skjult fra sine markedsføringsstrategier. 

På Bytt.no får du hjelp av andre strømkunder

Hvert år hjelper vi over 2 millioner nordmenn med å oppdage, sammenligne og bytte sine avtaler og tjenester.

Vi gjør dette med hjelp av brukere som deg, som hvert år deler tusenvis av omtaler over hva de mener om forsikringsselskapet, banken, mobiloperatøren eller strømleverandøren sin.

Vi har på kort tid innhentet 14525 verifiserte omtaler fra norske forbrukere og slik kan vi hjelpe deg i jungelen av strømleverandørene og strømavtalene: Velg en strømavtale andre strømkunder er fornøyde med.

NYLIG OMTALTE STRØMLEVERANDØRER
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR