Meny

Beste mobilabonnement februar 2020

Dette er de beste mobilabonnementene på markedet i februar 2020 i følge 6815 mobilkunder

OPPDATERT 29.02.2020

Det er ikke mye i dag som skiller mobiloperatørene og abonnementene fra hverandre. På det norske markedet finnes det 169 mobilabonnement fordelt på 20 operatører hvor tilnærmet alle har identiske datapakker, prismodeller og vilkår. Så hvordan finner man da virkelig de beste mobilabonnementene?

Jo, man hører med operatørens egne kunder hva de er mest fornøyde med. Og det er nøyaktig det vi i Bytt.no har gjort - hele 6815 ganger. Bytt.no er Norges største omtaletjeneste innen privatøkonomi og mottar daglig en rekke tilbakemeldinger fra fornøyde og misfornøyde mobilkunder. Ved å kombinere de billigste mobilabonnentene med 6815 kundeomtaler kårer vi de beste mobilabonnementene basert på de beste prisene og de mest fornøyde kundene.

Slik blir det beste mobilabonnement kåret

For at kåringen av beste mobilabonnement skal være rettferdig skjer den automatisk og uten påvirkning fra ansatte i Bytt.no eller fra operatørene. Ettersom det varierer hvor mye datatrafikk man har behov for har vi valgt å kåre tre vinnere av beste mobilabonnement februar 2020, en for hver av kategoriene: 1 GB, 3 GB og 6 GB.

Kriterier for å finne beste mobilabonnement

Mobilabonnementene i testen har som et minimum fri tale, fri SMS og MMS, data rollover og inkluderer bruk i EU/EØS. Mobilabonnement med aldersgrenser er ikke tatt med. Kampanjer og "velkomstbonuser" er ikke vektlagt. Dette er vurderingskriteriene:

1: Oppdaterte priser
Pris er fremdeles det viktigste kriteriet for å finne de beste mobilabonnementene. For at testen skal være høyst relevant i februar bruker vi kun oppdaterte priser hentet direkte fra mobiloperatørenes egne nettsider.

Les også: Dette er de billigste mobilabonnementene i februar 2020
2: Omtaler og erfaringer
Selv om pris er viktig vektlegger vi også i hvor stor grad kundene til operatøren er fornøyd. Bytt.no måler kundetilfredshet, opplevd dekning, kundeservice og mye mer som vi kombinerer med operatøres abonnementer. Operatørene må ha minimum 3.0 i totalvurdering og ha minimum 100 omtaler for å bli inkludert. For ordens skyld nevner vi at det er helt gratis for mobilselskapene å innhente og svare på omtaler fra sine kunder.

Les også: Beste omtalte mobiloperatør
3: Dekning
Operatørens dekning blir i liten grad vektet når vi finner det beste mobilabonnementet. Det finnes i dag tre forskjellige mobilnett i Norge; Telenor, Telia og Ice.net.

Les også: Dette mobilnettet har den beste dekningen

Beste mobilabonnement for lite bruk - 1 GB

Av totalt 6815 omtaler og 169 mobilabonnement er 1 GB fra Hudya Mobil til 113 kr pr. måned det beste mobilabonnementet for lite data (1 GB) i februar 2020.

BESTE 1 GB
113 kr pr. mnd - 1 GB data pr. mnd
4,3/5 (162)

Så langt i februar er det 1 GB fra Hudya Mobil til 113 kr pr. mnd som går av med seieren som beste mobilabonnement med lite data (1 GB). Sammenlignet med 8 andre mobilabonnement som tilbyr 1 GB data og Hudya Mobil's 162 omtaler kommer dette mobilabonnementet best ut i testen. 1 GB mobilabonnementet fra Hudya Mobil inkluderer fri bruk av tale, SMS og MMS. I tillegg til dette får du med Data Rollover, gratis BankID og full Telenor-dekning med HD-Voice. Dette mener andre om Hudya Mobil:

Gode 1 GB alternativer til Hudya Mobil

3,1/5 (91)
Pris/mnd
119 kr
Data/mnd
1 GB
4,0/5 (575)
Pris/mnd
199 kr
Data/mnd
1 GB
3,3/5 (191)
Pris/mnd
179 kr
Data/mnd
1 GB

Beste mobilabonnement for medium bruk - 3 GB

Det finnes 5 mobilabonnement som tilbyr 3 GB data pr. måned. Basert på månedspris og omtaler om operatørene er 3 GB fra Hudya Mobil det beste mobilabonnementet for medium data (3 GB) i februar 2020.

BESTE 3 GB
225 kr pr. mnd - 3 GB data pr. mnd
4,3/5 (162)

3 GB fra Hudya Mobil koster 225 kr pr. mnd og inkluderer fri tale, SMS og MMS. Kombinasjonen av pris og Hudya Mobil's 162 omtaler gjør at 3 GB så langt i februar 2020 er testens beste 3 GB mobilabonnement. 3 GB mobilabonnementet fra Hudya Mobil inkluderer fri bruk av tale, SMS og MMS. I tillegg til dette får du med Data Rollover, gratis BankID og full Telenor-dekning med HD-Voice. Les hva andre mener om Hudya Mobil:

Gode 3 GB alternativer til Hudya Mobil


Beste mobilabonnement for mye bruk - 6 GB

Testens siste kåring er for mobilabonnement som gir mye månedlig databruk (6 GB). Det finnes 5 mobilabonnement som tilbyr denne datapakken, og best ut i vår test så langt i februar 2020 har vi mobilabonnementet 6 GB fra Hudya Mobil.

BESTE 6 GB
269 kr pr. mnd - 6 GB data pr. mnd
4,3/5 (162)

6 GB fra Hudya Mobil koster 269 kr pr. mnd og kommer også med fri tale, SMS og MMS. Sammenlignet med 5 andre mobilabonnementer som har tilsvarende datapakke og operatørens 162 omtaler kommer dette mobilabonnementet best ut i testen for abonnement med 6 GB data i februar 2020. 6 GB mobilabonnementet fra Hudya Mobil inkluderer fri bruk av tale, SMS og MMS. I tillegg til dette får du med Data Rollover, gratis BankID og full Telenor-dekning med HD-Voice. Dette mener andre om Hudya Mobil:

Sammenlign alle mobilabonnement

Hvis du ønsker andre datapakker eller kun mobilabonnement fra et bestemt mobilnett kan du her sammenligne alle 169 mobilabonnement på markedet. Prisene oppdateres fortløpende fra operatørenes egne nettsider og samtidig som du sammenligner pris og datapakker kan du lese hva 6815 andre mener om sine mobiloperatører.

Forutsetninger for kåring av beste mobilabonnement februar 2020

I vår beregning har vi forutsatt at bruker er en person på 30 år. Medlemsrabatter, tilleggstjenester eller andre inkluderte kundefordeler hensyntas ikke i vurderingen. Vurderingen er helautomatisert og hensyntar kun våre forutbestemte forusetninger; mobilabonnementets pris og mobilkundenes tilbakemeldinger om opplevd dekning og kundetilfredshet.
Testen hensyntar kun faktiske talldata og vil under ingen omstendigheter bli påvirket av omtalenes innhold, eller hvorvidt vi har en formidlingsavtale med mobilselskapene. Sammenligningen er kun ment som en veiledning. Mobilselskapenes egne vilkår og betingelser skal alltid betraktes som gjeldende. Vi tar forbehold om feil eller mangler.

Bør du bytte mobilabonnement?

Sjekk om du betaler for mye

@Anna
Digital økonomirådgiver hos Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR