Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert søndag 21. juli

Sammenlign og bytt mobilabonnement

Sammenlign mobilabonnement, mobilt bredbånd og bedriftsabonnement fra alle 16 mobiloperatører

Sammenlign 259 mobilabonnement

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og innen mobiltelefoni kan du raskt og enkelt sammenligne over 259 mobilabonnement fra alle 16 mobiloperatører, enten det er 141 mobilabonnement, 49 mobile bredbånd eller 69 mobilabonnement for bedrifter

Bytt.no har også innhentet tusenvis av omtaler fra norske mobilkunder sånn at du enkelt kan bytte til en mobiloperatør andre er fornøyd med.

Se hele mobilmarkedet i Norge samlet på en plass

OPPDATERT MANDAG 5. FEBRUAR 2024

Enten om du trenger et nytt mobilabonnement til deg selv, bedriften eller internett på hytta, så finner du alltid det billigste mobilabonnementet på Bytt.no

Bytt.no sammenligner hele det norske markedet på mobilabonnementer til privat og bedrift, kombinert med godt over 5 000 brukerverifiserte kundeomtaler.
Bytt.no sammenligner hele det norske markedet på mobilabonnementer til privat og bedrift, kombinert med godt over 5 000 brukerverifiserte kundeomtaler.

Sammenlign hele det norske mobilmarkedet på Bytt.no

På det norske markedet finnes det 16 mobiloperatører som alle har sine egne mobilabonnementer og bruksområder. Telenor, Telia og Ice har utviklet sitt eget mobilnett, som de resterende mobiloperatørene i Norge benytter seg av. Se en full oversikt over hvilken operatør som har den beste dekningen her

Vi innhenter daglig omtaler fra ekte mobilkunder hvor de selv rapoterer inn hvordan de opplever dekningen ved sitt mobilabonnement. En full fasit kan du se blant våre 22351 brukerverifiserte kundeomtaler her

Med hele 259 forskjellige mobilabonnement så kan man fort bli forvirret over hvilket mobilabonnement du trenger og hvilke mobilabonnementer som definitivt ikke trenger. En enkel, men veldig viktig tommelfingerregel er at hvis du skal bruke mobilabonnementet til privat bruk, så holder du deg til private mobilabonnementer. 

Om du så bare bruker mobilabonnementet til å ringe 1 privat samtale om dagen, og resten til bruk innad i bedriften så er det best med et privat mobilabonnement, hvis du eller enkeltpersonsforetaket ditt administrerer abonnementet selv.

Mobilabonnement til privat bruk

På dagens marked finnes det 141 mobilabonnementer som privatpersoner kan bestille. Disse abonnementene er billige, og ofte fri for restriksjoner. Det kommer alltid noen restriksjoner, men de fleste abonnementer til privat bruk kommer uten bindingstid, og med data rollover.

Ta meg videre til Bytt.no sine sammenligningslister for mobilabonnement for privat bruk her

Et godt mobilabonnement burde komme med data rollover, ubegrenset med ringeminutter, SMS og MMS, ingen bindingstid, og gratis bruk av abonnementet i EU/EØS. De fleste mobilabonnement på dagens marked kommer allerede med disse fordelene, så det å finne det beste mobilabonnementet blant alle andre «gode abonnomenter» er ikke alltid like lett.

SE OGSÅ: Få tilbud på mobilabonnementer og familiepakker fra flere mobiloperatører samtidig og forhandle deg frem til en billigere pris. Velg eller forkast tilbudene som du selv ønsker og bytt til et billigere mobilabonnement i Bytt.no sin anbudstjeneste for mobilabonnementer her

Norges beste mobilabonnement for privat bruk

For å finne det beste mobilabonnementet i Norge så må man også se på hvordan mobiloperatøren rangerer på kundetilfredshet. Vi har samlet inn hele 22351 brukerverifiserte erfaringer fra kunder i mobilbransjen, som gjør at du enkelt kan styre unna mobiloperatørene som kundene er minst fornøyde med.

I tillegg til fordeler og tidligere kundeerfaringer, så er man også nødt til å kartlegge hvor mye mobildata du ønsker på ditt mobilabonnement. Her kan du se hvilken mobiloperatør som kundene mener er den beste i Norge

Så mye mobildata kreves det fra «daglige» gjøremål:
  • Nettaviser, snapchat, facebook og diverse «normale» apper - 50 til 150 MB i timen
  • YouTube og andre videobaserte sosiale medier - ofte opp til 200 MB i timen
  • Netflix og andre strømmetjenester - ofte opp mot 1 GB per film
  • Podcast og musikk - opp mot 100 MB i timen
Les mer om hvor mye mobildata du trenger til daglige gjøremål her

Mobilabonnement for bedrifter

Mobilabonnementer for bedrifter fungerer på lik linje med privatmarkedet, hvor man får både data rollover, ubegrenset med ringeminutter, og gratis bruk i EU/EØS. Men det finnes likevel et par punker man må være obs på når man inngår et bedriftsabonnement. 

Veldig mange bedriftsabonnementer kommer med bindingstid. Bindingstid i seg selv er ikke et faresignal, men en oppsigelsestid i tillegg til en bindingstid burde være litt alarmerende. Blir bindingstid og oppsigelse kombinert med en dårlig omtalerangering så burde varselstrekantene lyse opp. 

NYHET: Få tilbud på bedriftsabonnement fra flere mobiloperatører samtidig i Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsabonnementer og velg tilbudet som passer deg og din bedrift best her

Beste mobilabonnement for bedrifter

På det norske markedet for mobilabonnementer for bedrifter så har man 69 forskjellige abonnomenter å velge i, fordelt på 10 mobiloperatører, og for at du skal klare å finne det beste mobilabonnementet for din bedrift så er det særdeles viktig å lese seg litt opp på hvordan kundene opplever mobiloperatørene i vår felles portal for omtaler.

Stjernerangeringen til de forskjellige mobiloperatørene ser du enkelt i våre sammenligningslister for bedriftsabonnement, sammen med både pris, fordeler, vilkår og antall GB som følger med på abonnementet.

Du kan også hoppe over et par steg med å ta en tur innom vår store kåring av Norges beste mobilabonnement for bedrifter her. Her har vi kombinert alle kundeomtaler innenfor bedriftsabonnement med inkludert GB og fordeler, slik at du skal få de beste betingelsene ved ditt abonnement, samtidig som at du skal føle deg trygg på at du har valgt riktig mobiloperatør. 

Dette kan du sammenligne på Bytt.no

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR