Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Infosenter Omtaler

Omtaler på Bytt.no

Bytt.no er Norges største og mest omfattende nettsamfunn for utveksling av erfaringer og omtaler om selskaper innen personlig økonomi. Ukentlig hjelper vi tusenvis av norske forbrukere som ønsker å bytte eller velge nytt selskap, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.

Bytt.no er på et oppdrag for å koble gode selskaper med nye kunder og denne tjenesten har som formål å skape en bro av tillit, troverdighet og åpenhet mellom forbruker og selskap i bransjer som frem til nå har vært svært lite transparente.

I tråd med vårt kundeløfte skal tjenesten hjelpe deg med å ta et informert og godt valg når du skal bytte eller velge nytt selskap. Dette gjør vi ved å tilgjengeliggjøre omtaler og erfaringer fra kunder i disse bransjene samtidig som vi bryter opp og skaper transparens som kommer deg til gode i en beslutningsprosess.

Som første tjenesten av sitt slag er den helt gratis både for deg som forbruker og for selskaper som aktivt ønsker å kommunisere med kundene sine. For at tjenesten skal gi et bredt og totalt bilde av de ulike bransjene tilknyttet personlig økonomi har vi, på lik linje med andre fritt tilgjengelige katalog- og indekseringstjenester, automatisk lagt inn de relevante selskapene i hver bransje.

I dagens digitale samfunn holder forbrukere en langt større megafon enn tidligere. De ytrer sine meninger og deler sine erfaringer på sosiale medier, i diskusjonsfora, på blogg og i kommentarfelter. Vår tjeneste er ganske enkelt en forlengelse av dette, da vi setter dine og andres ytringer og erfaringer inn i et gratis og fritt tilgjengelig system. Følgelig som at et selskap ikke kan kreve at eksempelvis sosiale medier, diskusjonsfora eller bloggplatformer skal fjerne diskusjonstråder og innlegg de ikke liker, kan selskaper ikke kreve sin oppføring fjernet og heller ikke redigere eller slette omtalene som er skrevet om dem.

Mange av selskapene på tjenesten er lagt til etter tips fra våre brukere. Dersom du savner noen selskaper eller har andre innspill til tjenesten kan du kontakte oss her.

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR