Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert søndag 21. juli

Norges beste og billigste bilforsikring

Få den beste og billigste bilforsikringen - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Over 450 000 har nå brukt tjenesten
NÅ BRUKT AV
450 000
NORDMENN

Billig bilforsikring på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
 2. 2
  Fortell om dine ønsker og få tilbud fra opptil 3 selskaper
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ BILFORSIKRING

ØK BONUSEN DIN

Med et par enkle steg kan du øke bonusen på bilforsikringen din dobbelt så fort

ØK BONUS

BILLIG BILLÅN

Sammenlign alle billån på markedet og finn de best omtalte og billigste billånene

SAMMENLIGN BILLÅN

BILFORSIKRING KALKULATOR

Sjekk hvor mye du kan spare på å bytte bilforsikringen din til et bedre og billigere forsikringsselskap

GÅ TIL KALKULATOR
Best omtalte bilforsikringer juli 2024
Over 15 000 bilforsikringskunder har delt sine erfaringer på Bytt.no. Slik rangerer de sine forsikringsselskaper.

Norges best omtalte bilforsikringer juli 2024

Pris er ikke alltid det viktigste når man skal velge en god bilforsikring. Basert på 15 913 verifiserte omtaler fordelt på 34 forskjellige bilforsikringer så er dette bilforsikringene kundene er mest fornøyde med.

Bilforsikring - Dette er Norges beste og billigste

OPPDATERT TORSDAG 17. FEBRUAR 2022

Ingen forsikringer varierer mer i pris enn bilforsikring. Bytt.no gir deg tipsene og rådene til hvordan du får den beste og billigste bilforsikringen.

Vi har innhentet over 9 000 omtaler om Norges bilforsikringer - les videre for å se hvordan du kan få den beste bilforsikringen for deg.
Vi har innhentet over 9 000 omtaler om Norges bilforsikringer - les videre for å se hvordan du kan få den beste bilforsikringen for deg.

DYR ELLER BILLIG BILFORSIKRING: De fleste av oss aner ikke hva de betaler i bilforsikring - en rask sjekk kan spare deg for flere tusen

Betaler du for mye for din bilforsikring?

Mest sannsynlig så gjør du det, men du er ikke alene. Nordmenn er generelt sett dårlige til å bytte bank og forsikring, og lojalitet lønner seg svært sjeldent. Hvert år fra du tegnet bilforsikringen din har den sannsynligvis steget litt og litt i pris, uten at du engang er klar over det. Slik belønner forsikringsselskapene din lojalitet, men Bytt.no kan hjelpe deg til å bytte til en bedre og ikke minst billigere bilforsikring.

Bør jeg velg den billigste bilforsikringen?

Bilforsikring er som alle andre forsikringer; du får stort sett det du betaler for. Det vi mener med en billig bilforsikring er ikke at den nødvendigvis har dårlige dekninger og vilkår, men hvis du står mellom flere forsikringer fra forskjellige selskaper som har samme dekning og vilkår så er det dumt å ikke gå for det billigste alternativet.

Slik prises en bilforsikring

Hvert forsikringsselskap har sine egne metoder for å sette en pris på bilforsikringen din. I all hovedsak ser de på tre ting; Deg, bilen din, og hvilke ønsker du har for bilforsikringen:

 • Om deg:

 • Om bilen:

 • Dine forsikringsønsker

  • Hva slags dekning du ønsker (ansvar, delkasko eller kasko)
  • Årlig kjørelengde
  • Ønsket egenandel

Forsikringsselskapene tar så denne informasjonen og regner seg frem til en pris du må betale hvert år - og her ligger også nøkkelen til hvordan du kan få en billigere bilforsikring. Hvert selskap opererer med forskjellige metoder for å beregne pris, og det kan du som forbruker bruke til din fordel. Bilforsikringen kan ha identiske vilkår og betingelser, men pga. forskjellig risikovurdering mellom selskapene så kan prisen variere med flere tusen kroner på bilen din. Derfor bør du få tilbud på bilforsikring fra flere selskaper.

Ansvar, delkasko eller kasko?

Hvilken dekning du ønsker på bilforsikringen din betyr mye for prisen du får. Hva dekningene gjelder varierer fra selskap til selskap, men generelt sett kan man dele det opp med:

 • Ansvarsforsikring:

  • Lovpålagt bilforsikring. Dekker kun for skader på andre gjenstander, biler eller personer
  • Vurder ansvarsforsikring dersom bilen har lav markedsverdi, du klarer deg uten veihjelp og bulker/frontrute betaler du selv
 • Delkasko:

  • Delkasko inkluderer ansvarsforsikring, og som oftest også:
  • Veihjelp og redning
  • Skade på bilens glassruter
  • Brann eller tyveri
  • Vurder delkasko dersom bilen har lav til middels verdi, du ønsker veihjelp dersom bilen stopper og dersom du bulker bilen så betaler du for det selv
 • Kasko:

  • Kasko, også kjent som “full kasko” dekker i tillegg til dekningene i ansvar og delkasko også:
  • Skader på eget kjøretøy
  • Vurder kasko dersom bilen er verdt mer enn du har råd til å tape og hvis du kolliderer eller får store skader ønsker du at forsikringen skal dekke dette

Slik får du den billigste bilforsikringen

Når du først har bestemt deg for hva salgs dekning du ønsker på bilforsikringen så bør du sammenligne bilforsikring hos flere selskaper. Det er veldig viktig at du sammenligner på like vilkår, slik at du kan velge det billigste alternativet når alt ellers er likt.

Her på Bytt.no kan du forenkle denne sammenligningen. Ved å bruke vår gratis forsikringstjeneste så fyller du enkelt inn hva salgs type forsikring du ønsker tilbud på, velger hvilke selskaper du ønsker tilbud fra, og kan med sikkerhet sammenligne tilbud fra selskapene som du vet er like. Over 150 000 nordmenn har på få år sammenlignet sine forsikringer gjennom vår forsikringstjeneste.

Det betyr at du fyller ut informasjonen én gang, og kan i ro og mak vurdere om du kan spare penger på bilforsikringen din. Vår forsikringstjeneste er helt gratis, og tilbudene du mottar er uforpliktende. Prøv selv her.

Sjekk også om du har et dyrt billån

Bilforsikring er en av de største kostnadene forbundet med å eie en bil. Men for de fleste av oss så er den største årlige kostnaden uten tvil billånet. Her hos Bytt.no kan du sammenligne alle billån på markedet. Du finner raskt og enkelt de beste og billigste billånene i vår oversikt, og det er enkelt å se om banken flår deg.

Tips til billig bilforsikring

Hvis du ønsker bilforsikringen så billig som mulig så anbefaler vi at du samtidig sammenligner tilbud på alle dine forsikringer (f.eks bolig, innbo, reise og personforsikringer) i en og samme forespørsel. Da kan nemlig forsikringsselskapene gi deg samlerabatt, som hos enkelte kan bli over 20% rabatt.

Slik velger du den beste bilforsikringen

Hvis du havner i en situasjon hvor du har flere tilbud på bilforsikring som har samme vilkår og prisen er ganske lik, så kan det være smart å velge en bilforsikring som andre er fornøyde med. Bytt.no har innhentet hele 15913 omtaler og erfaringer fra norske forsikringskunder om hva de mener om sin bilforsikring, både på kundeservice, skadeoppgjør og generell tilfredshet.

Få en billig og god bilforsikring, slik gjør du:

 1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
 2. Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
 3. Motta og sammenlign tilbud helt gratis - velg og vrak!

Finn den beste og billigste bilforsikringen - start her.

NYE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR