Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert mars 2024

Norges beste og billigste bredbånd!

Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Tar kun 2 minutter
SPAR TUSENVIS
SAMMENLIGN
FLERE TILBUD

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hva slags bredbånd du ønsker tilbud på
 2. 2
  Motta tilbud fra flere bredbåndsleverandører
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ BREDBÅND

Fiberbredbånd

Sammenlign 322 fiberbredbånd og få raskere og billigere internett

SAMMENLIGN

Trådløst bredbånd

Sammenlign 114 trådløse bredbånd og få raskere og billigere internett

SAMMENLIGN

Satellitt bredbånd

Sammenlign 9 satellittbredbånd og få raskere og billigere internett

SAMMENLIGN

Bredbånd bedrift

Sammenlign og få det beste og billigste bredbåndet til din bedrift

SAMMENLIGN

Bredbånd best i test mars 2024

Tusenvis av bredbåndskunder har talt - dette er bredbåndene som er best i test så langt i mars 2024.

Få det beste og billigste bredbåndet der du bor

Det er store forskjeller på bredbånd og med hele 525 bredbåndsavtaler fra hele 78 bredbåndsleverandører så kan det fort bli vanskelig å vite hva man skal velge. Dersom du er i tvil så anbefaler vi vår anbudstjeneste for bredbånd, hvor du vil få veiledning og tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og innen bredbånd kan du raskt og enkelt sammenligne 322 fiberbredbånd, 114 trådløse bredbånd, 9 satellittbredbånd eller 78 kabelbredbånd.

Sjekk om du kan få fiberbredbånd

Fiberbredbåndet har satt store rekorder her til lands og kan skryte på seg en oppetid på 99%. Men hvem kan få benytte seg av denne gleden?

LES MER

Dørsalg - slik får du et «selgere uønsket» skilt

Nye regler fra 1. oktober gjør at man nå kan reserveres mot dørsalg. På Bytt.no kan man sette seg inn i reglene og laste ned et «nei takk til dørsalg»-skilt.

LES MER

Hva er best: 5G-dekning eller fiberbredbånd?

Nyere teknologi gjør at fiberbredbåndene ikke lenger ligger milevis foran alle andre bredbåndsformer. Les mer om hva som er best av 5G eller fiberbredbånd

LES MER

Grav fiber selv - få internett i lysets hastighet

Fiberutbyggingen er i full gang over hele Norge, men ikke alle kan benytte seg av denne gleden. Sjekk hvordan du selv kan få internett i lysets hastighet

LES MER

Se alle bredbånd i Norge - Sammenlign på Bytt.no

OPPDATERT TIRSDAG 21. JUNI 2022

Se oversikt over alle bredbåndsavtaler i Norge på Bytt.no. Sammenlign bredbåndsavtaler på pris, vilkår og kundeopplevelser, eller få skreddersydde tilbud.

Få beste pris på bredbåndet! Med Bytt.no sin anbudstjeneste for bredbånd kan man enkelt forhandle pris på bredbåndet. Hvorfor skal man betale mer enn man må?
Få beste pris på bredbåndet! Med Bytt.no sin anbudstjeneste for bredbånd kan man enkelt forhandle pris på bredbåndet. Hvorfor skal man betale mer enn man må?

Norges beste sammenligningstjeneste for bredbånd

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for tjenester og produkter innen personlig økonomi. Hver dag bruker tusenvis av nordmenn Bytt.no for å lese verifiserte brukeromtaler om selskaper og sammenligne priser på tusenvis av tjenester og produkter.

Bredbåndsbransjen her til lands er sterkt preget at mye går galt. Enten om det er eget utstyr, utbygging i nærområdet ditt, feil på sentralen, eller rett og slett bare dårlig kundeservice, så har vi alle en trang til å dele våre erfaringer. 

Nettopp derfor har vi utviklet en sammenligningstjeneste for bredbånd hvor du enkelt kan sammenligne pris, hastighet, vilkår og kundeerfaringer. På denne måten får du sammenlignet alle bredbåndsleverandørene i Norge på rettferdig grunnlag.

Bredbåndsleverandørene reklamerer for at de kan levere en gitt hastighet, men så ser vi i realiteten at ytterst få leverandører kan levere det de lover. Se hvilke leverandører som skiller seg ut og som faktisk leverer det de lover, i følge kundene sine, her

525 bredbåndsavtaler i Norge

Med hele 525 bredbåndsavtaler i Norge så blir det fort en umulig oppgave å undersøke hvilken av disse bredbåndsavtalene som er den beste for deg og dine behov. Disse bredbåndsavtalene er delt inn i flere kategorier hvor fiber og trådløst bredbånd er de mest attraktive alternativene for internett i hjemmet.

For at du skal få den billigste prisen på ditt bredbånd, samt også føle deg trygg på at du har valgt den beste bredbåndsleverandøren, og riktig form for bredbånd, så anbefaler vi at du benytter deg av vår anbudstjeneste for bredbånd

Det å legge ut bredbåndet sitt på anbud vil i korte trekk bare bety at vi sender en varsel til bredbåndsleverandørene om at du og din bolig ønsker å undersøke bredbåndsalternativene her i Norge. Videre så er det opp til bredbåndsleverandørene å tilby deg den billigste prisen, og de beste betingelsene

Fiberbredbånd

Fiberbredbåndet er per dags dato det bredbåndet som kan levere kraftigst linje hjem til deg. Hjem til private husholdninger kan fiberbredbåndet levere hastigheter opp til 2000 mbps, men med det riktige utstyret, og det riktige forskningsprosjektet, så kan man oppnå teoretiske hastigheter på flere hundretusen mbps.

Fiberbredbåndet blir sendt via fiberoptiske kabler i bakken, som sender bredbåndssignalene dine via en laser gjennom disse kablene. Dette gjør at man opplever tilnærmet lik null svinn på fiberbredbåndet, så lenge han har kraftig utstyr.

Usikker på hvilken hastighet du trenger på bredbåndet ditt? Se vår komplette guide over hvor raskt internett du trenger i forhold til husstanden din her.

Det finnes 322 fiberbredbånd på det norske markedet, i forskjellige hastighetsgrader. Vi har utviklet en kåring som kårer det beste fiberbredbåndet i Norge til en hver tid. Kåringen tar for seg kundetilfredshet, pris, vilkår og hastighet. Sammen med hele 5510 brukerverifiserte kundeomtaler har vi kåret Norges beste fiberbredbånd her 

Trådløst bredbånd

Trådløst bredbånd er det bredbåndet i Norge som er mest tilgjengelig for forbrukeren. Det trådløse bredbåndet blir sendt over det veletablerte mobilnettet her til lands, som da vil si at hvis du sitter med 4G eller 5G på din mobil når du er hjemme i din bolig, så kan du få tilgang på et trådløst bredbånd

Man får montert en antenne på husveggen sin for å plukke opp, og forsterke, 4 og 5G-signalene slik at de skal klare å håndtere flere brukere på bredbåndet samtidig. Hvis du bor i tettbebygde boligstrøk hvor mange personer er koblet opp på mobilnettet kan man oppleve litt svinn på internetthastigheten.

LES OGSÅ: Hva er forskjellen på mobilt bredbånd og trådløst bredbånd?

Satellittbredbånd

Satellittbredbånd her i Norge er ikke like utbredt som det er i andre deler av verden. Vi har heldigvis et sterkt utbygd fiberbredbånd, og et mobilnett som er omtalt til å være i verdensklassen, så det norske bredbåndsmarkedet har ikke bruk for enda en type bredbånd.

Hvis du er utenfor rekkevidde til mobilnettet, og har problemer med å overtale dine lokale bredbåndsleverandører om å utbygge fiber i ditt boligstrøk, kan satellittbredbånd være det beste alternativet for deg. Satellittbredbånd sendes via satellitter, og kan nå ut til 97% av alle kriker og kroker her i Norge.

Dette gjør at tilnærmet lik alle husstander i Norge kan benytte seg av satellittbredbåndet, men et satellittbredbånd kommer sjeldent uten problemer. Du har kanskje opplevd å få hakkete TV-signaler i ny og ne, for 15-20 år siden? Likt vil det være med satellittbredbånd. Satellittbredbånd er nemlig veldig sårbar for skiftende værforhold. Les mer om satellittbredbånd her

Beste fiberbredbånd til borettslag

Vår anbudstjeneste tar også høyde for at borettslaget ditt skal kunne bytte bredbåndsleverandør. Ofte er det mer vanskelig å finne et bredbånd som tilfredstiller hele borettslaget eller sameiet, så det å legge bredbåndet til borettslaget ut på anbud vil du få god veiledning og rådgivning til å velge bredbåndet som faller best i smak for boenhetene du administrerer.

Legger du bredbåndet til borettslaget ditt ut på anbud vil du da få full oversikt over alle bredbåndsleverandørene som kan levere hjem til deg, samtidig som du får en følelse på hvordan leverandørene opererer. Hvis du vil være ekstra sikker på at du har tatt et riktig valg kan du lese litt opp på de aktuelle bredbåndsleverandørenes omtalerangering her

Billig bredbånd til bedrifter

I vår anbudstjeneste for bredbånd vil du oppleve at du vil få en billigere pris på bredbåndet enn det du er vandt til idag, selv til bredriftsbredbånd. Dette er fordi våre samarbeidspartnere er minst like ivrige for å hente deg eller din bedrift som kunde, som den neste, og det eneste leverandørene kan gjøre er å tilby deg en billigere pris enn forrige leverandør.

Dette gjør at man kan spare flere tusen kroner i året bare på å bytte bredbåndsleverandør. Kanskje du allerede er litt misfornøyd med din nåværende leverandør, og lurer på om det finnes noe bedre der ute? Da er det kanskje et klisjesvar, men det finnes alltid et bedre og billigere alternativ der ute. Og de tilbudene får du med å legge bredbåndet ut på anbud

Før du tar valget over din nye bredbåndsleverandør anbefaler vi at du tar en tur innom vår omtaletjeneste, hvor vi har samlet inn hele 5510 brukerverifiserte kundeomtaler fra kunder i bredbåndsbransjen. Her får du et eksklusivt innblikk i hvordan leverandøren oppfører seg, og håndterer sine kunder. Se vår omtaletjeneste for bredbånd her
NYLIG OMTALTE BREDBÅNDSLEVERANDØRER
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR