Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert søndag 21. juli

Slik få du TV-pakker og kanaler på hytta

Les hvordan du får de beste og billigste TV-pakkene på hytta

Slik få du TV-pakker og kanaler på hytta

OPPDATERT TIRSDAG 7. FEBRUAR 2023

Enten om du vil ha TV-pakker med dekoder, eller TV-pakker via bredbåndet på hytten din så viser Bytt.no deg hvordan du får billige TV-pakker på hytta.

Du kan enkelt få TV-pakker og kanaler på hytta på Bytt.no - få tilbud fra flere TV-leverandører og velg TV-pakka som passer deg best.
Du kan enkelt få TV-pakker og kanaler på hytta på Bytt.no - få tilbud fra flere TV-leverandører og velg TV-pakka som passer deg best.

Få TV-pakker til hytta på Bytt.no

Enten om du vil undersøke TV-abonnementer til hytta, eller oppgradere antall skjermer på ditt nåværende abonnement til å inkludere hytten din også, så kan du alltids finne den billigste løsningen på Bytt.no

Her kan du lese mer om vanlige TV-pakker til stua og hjemmet ditt

Det finnes egne dedikerte TV-abonnementer for hytten din, men det finnes også oppgraderingsmuligheter hvor du kan se på TV på både hytta, boligen og hvor nå enn du måtte befinne deg.

På Bytt.no kan du enkelt innhente og sammenligne uforpliktende tilbud fra flere TV-leverandører samtidig, før du til slutt velger et av tilbudene, eller forkaster dem alle.

På denne måten skaper du konkurranse blant TV-leverandørene hvor det blir opp til dem å tilby deg sitt aller beste tilbud i håp om at du skal takke ja til deres tilbud. 

Hva er et TV-abonnement til hytta

Et TV-abonnement til hytta kan komme i forskjellige variasjoner med forskjellige navn, men felles for de alle er at du får TV-pakker og kanaler til TV-en på hytta.

TV-abonnementer til hytta lar deg blant annet pause abonnementet i perioder du ikke bruker hytta, eller reduserer månedskostnaden de månedene du bruker TV-abonnementet på hytta lite eller ingenting.

Enkelte TV-leverandører lar deg også abonnere på TV-pakker over internettet og lar deg bruke TV-abonnementet der du vil ved hjelp av TV-leverandørenes streamingapp.

Har du en Smart TV eller en Apple TV for eksempel, så kan man laste ned TV-leverandørens app, og se på TV-kanalene over internett. Test din internetthastighet og se om du får det du betaler for her.

Hytteabonnement

De norske TV-leverandørene tilbyr ofte det de kaller for hytteabonnementer, hvor TV-pakkene kan fryses i perioder hvor du ikke bruker TV-kanalene.  

Det kommer en hel rekke restriksjoner med på hytteabonnementer som kan fryses, hvor du hos noen selskaper må fryse abonnementet i en sammenhengende måned, og kan gjøre dette opp til 8 måneder i året. Det anbefales å lese seg opp på de forskjellige reglene og restriksjonene TV-leverandørene har på hytteabonnementene sine. 

Et hytteabonnement betyr som oftest et separat TV-abonnement i tillegg til abonnementet du har hjemme i din stue, som også betyr dobbelt opp med abonnementer som må betales for.

Det påløper ofte et lite gebyr for hver gang du pauser eller åpner opp hytteabonnementet, og hvis du har bindingstid på hytteabonnementet forskyves denne med tilsvarende antall måneder du har fryst abonnementet

LES OGSÅ: Hvilken TV-pakke skal man velge - se hvilke TV-pakke man kan velge i her

Slik får du TV-kanaler hjemme og på hytta

Noen TV-leverandører lar deg oppgradere TV-abonnement til hjemmet ditt til å inkludere flere skjermer enn bare TV-en i stua. 

Sammen med å oppgradere antall skjermer på ditt TV-abonnement, så må også selskapet ha en streamingapp. Dette gjør at du kan ta med deg TV-kanalene hvor som helst bare du har med deg telefonen din.

TV-kanalene kan da streames over til TV-en på hytta via ChromeCast eller AppleTV. Har du en Smart TV kan du laste ned TV-leverandøren sin TV-app på hytta og streame TV-kanelene over internettet.

Dette krever at TV-abonnementet ditt lar deg strømme TV-kanalene over internett, og ikke bare parabol eller kabel. Er ditt TV-abonnement kun aktivt via parabol, må man dessverre montere en parabol og et separat abonnement på hytta også.

Få tilbud på TV-pakker til hytta som går over internettet i Bytt.no sin anbudstjeneste for TV-pakker her

Få tilbud på billig TV-abonnement til hytta

I Bytt.no sin anbudstjeneste for TV-pakker kan man forhandle på både innholdet i TV-pakkene, men også på prisen på TV-pakken.

Når du legger kanalene dine ut på anbud gir Bytt.no beskjed til opp til 3 TV-leverandører hvor på leverandørene må finne frem sine beste priser og pakker, for å overgå de andre selskapene som også konkurrerer om å få deg som kunde.

Ofte så er det bedre for et selskap å ikke tjene noe penger på å ha deg som kunde, hvis alternativet er at du hadde blitt kunde hos en konkurrent.

Bruk tilbudene du får i anbudstjenesten som forhandlingskort og press ned prisen så langt det går.

Lykke til med forhandlingene!

Dette mener kundene om sin TV-leverandør
Slik rangerer norske tv-kunder sine TV-leverandører

UTFORSK TV-PAKKER

TV-pakker kommer i alle mulige variasjoner, og de fleste leverandørene lar deg skreddersy dine egne TV-pakker - les mer

LES MER OM TV-PAKKER

BILLIGSTE TV-PAKKER

På Bytt.no kan du enkelt finne Norges billigste TV-pakke, for så å innhente tilbud fra flere TV-leverandører samtidig

BILLIG TV-PAKKE

FÅ TILBUD PÅ TV & BREDBÅND

Les om hvorfor det kan være lurt å samle TV-pakkene dine og bredbåndet ditt inn til ett og samme abonnement - få tilbud fra flere

LES MER OM TV OG BREDBÅND
NYLIG OMTALTE TV-LEVERANDØRER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR