Meny

Norges beste og billigste banker

Sammenlign tusenvis av lån og banktjenester fra alle 199 banker og få den beste og billigste banken!

NORGES BESTE BANK

Bytt.no mottar årlig tusenvis av omtaler fra norske bankkunder. Se hvilken bank kundene er mest fornøyde med

BOLIGLÅN FOR UNGE

Dette er de beste og billigste lånene til lånetakere i etableringsfasen. Sammenlign alle boliglån for unge.

BLI KVITT KREDITTKORTGJELD

Har du kredittkortgjeld? Da må du prøve vår kalkulator som viser deg hvor mye du kan spare på å refiansiere

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie fort kan spare inntil 20 000 kr på å bytte boliglån til en billigere bank?

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Sammenlign alle boliglån som finnes på det norske markedet, les tusenvis av verifiserte omtaler fra norske bankkunder og bytt til en bedre og billigere bank i dag.

På Bytt.no finner du Norges beste og billigste banker

Aldri før har det vært vanskeligere for den vanlige forbruker å orientere seg i bankverden. Med over 199 banker på markedet som tilbyr alt fra boliglån, kredittkort, forsikring og billån så er det ikke lett å vite hvilken bank man skal velge og hvilke tjenester man trenger. Det kan Bytt.no hjelpe deg med!

Er dette en av Norges beste banker?
BANKJUNGEL: Bytt.no gir deg en pekepinn på de beste bankene takket være tusenvis av omtaler fra norske bankkunder

På Bytt.no får du hjelp av andre bankkunder

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste innen personlig økonomi, og hvert år hjelper vi over 1 million nordmenn med å oppdage, sammenlign og bytte sine avtaler og tjenester. Vi gjør dette med hjelp av brukere som deg, som hvert år deler tusenvis av omtaler over hva de mener om forsikringsselskapet, banken, mobiloperatøren eller strømleverandøren sin. Vi har på kort tid innhentet over 25 000 verifiserte omtaler fra norske forbrukere og slik kan vi hjelpe deg i jungelen av banker og deres tjenester: Velg en bank andre kunder er fornøyde med.

Bank er ikke lenger bare en bank

Finanssektoren i Norge er i en rivende utvikling og en bank er ikke lenger bare en bank. De tilbyr flere låneprodukter enn noensinne, har egne fordelsklubber, egne kredittkort, tilbyr avanserte spare- og investeringsprodukter og er gjerne tilgjengelig døgnet rundt på chat. Bytt.no har et mål at du skal sammenligne alle de viktigste banktjenestene med både vilkår og renter, kombinert med tusenvis av brukeromtaler. Her er noen utvalgte banktjenester du kan sammenligne og bytte hos oss.

Norges beste og billigste boliglån

Bytt.no har en fullstendig oversikt over alle boliglån på det norske markedet. Vi henter alle boliglån fra Finansportalen.no og kombinerer lånene med tusenvis av brukeromtaler. Enten du er ute etter et førstehjemslån, ønsker et fritidsboliglån eller kun vil sammenligne ordinære boliglån så finner du alle boliglånene her på Bytt.no

Bytt.no sammenligner alle typer lån

På Bytt.no finner du samtlige typer lån- og boliglån som finnes på markedet. Hvis du skal kjøpe din første bolig så bør du sjekke ut vår oversikt over de billigste boliglånene for unge. Hvis du skal i gang med større prosjekter og trenger en variabel mengde kapital så kan det kanskje være lurt å endre boliglånet ditt til et rammelån. Hvis du drømmer om å kjøpe en hytte så kan du her sammenligne de billigste hytte- og fritidsboliglånene på markedet. Uansett hvilken type boliglån du er ute etter så har Bytt.no oversikten over de beste og billigste boliglånene på markedet i dag fredag 7. august 2020.

Norges beste og billigste forsikringer

Forsikringsbransjen i Norge er delt mellom rene forsikringsselskaper og banker som tilbyr forsikringsprodukter til sine kunder. I de senere år har flere banker åpnet opp slik at du ikke trenger å være bankkunde for å være forsikringskunde. på Bytt.no kan du motta tilbud fra flere forsikringsselskaper og sammenligne pris og vilkår. Over 150 000 forsikringskunder har til nå brukt vår forsikringstjeneste - prøv du også.

Bytt.no hjelper deg å bli kvitt unødvendig dyr kredittgjeld

På Bytt.no kan du ved hjelp av vår kalkulator finne ut av hvor mye du kan spare på å refinansiere dyr kredittgjeld til et billigere lån. Ikke bare sparer du penger ved å refinansiere, men du samler også alle lån hos én bank, som gjør det hele mer overkommelig og kontrollert. Klikk her og sjekk hvor mye du kan spare på å refinansiere kredittgjelden din

NYLIG OMTALTE BANKER
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR