Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert februar 2024

Norges beste og billigste banker

Sammenlign tusenvis av lån og banktjenester fra alle 155 banker og få den beste og billigste banken!

NORGES BESTE BANK

Bytt.no mottar årlig tusenvis av omtaler fra norske bankkunder. Se hvilken bank kundene er mest fornøyde med

BESTE OMTALTE BANK

NEI FRA BANKEN?

Hvis banken sier nei til å samle dyre lån og kredittgjeld inn i boliglånet ditt så finnes det flere banker som kan si ja

SE OVERSIKT

BLI KVITT KREDITTKORTGJELD

Har du kredittkortgjeld? Da må du prøve vår kalkulator som viser deg hvor mye du kan spare på å refinansiere

SE DIN BESPARELSE

Hvor mye kan du spare?

Visste du at en familie fort kan spare inntil 20 000 kr på å bytte boliglån til en billigere bank?

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og via våre tjenester kan du enkelt sammenligne 1042 boliglån, 743 billån, 205 båtlån, 125 forbrukslån og 446 kredittkort fra alle 155 banker på markedet.

Hvis du har dyre lån eller mye kredittgjeld så kan Bytt.no hjelpe deg med å refinansiere.

Få penger tilbake med et kredittkort med cashback

Velger du riktig kredittkort kan du spare enormt på å bytte ut bankkortet med et kredittkort. Men husk alltid å betale fullt beløp på fakturaen

LES MER

Prisen av latskap: 40 000 kr i året

En gjennomgang Bytt.no har gjort av forskjellige avtaler viser at det er enorme prisforskjeller fra de billigste til de dyreste.

LES MER

Spar til bolig dobbelt så raskt - BSU 2.0

BSU 2.0 er en sparekonto for deg som har fylt 18 år, allerede har en BSU konto, og synes det blir for lite å spare kun 27 500 kroner årlig.

LES MER

Skal du velge et forbrukslån eller et kredittkort?

Både kredittkort og forbrukslån kan brukes til det samme, men i hvilke tilfeller lønner det seg med det ene over det andre?

LES MER

BSU-regler og sparing | Fordeler og ulemper

En BSU konto gir deg den beste avkastningen på sparepengene dine men det kan koste deg dyrt hvis pengene ikke brukes til boligkjøp.

LES MER

Boligsparing for barn - Start boligdrømmen tidlig

Sparing til bolig for barna på høyrentekonto, BSU eller fastrentekonto? Bytt.no forklarer hvorfor BSU for barn lønner seg

LES MER

Utforsk Norges beste og billigste bank på Bytt.no

OPPDATERT TORSDAG 4. JANUAR 2024

På Bytt.no kan du sammenligne både banker, lån, kredittkort, refinansieringsmuligheter opp mot ekte kundeerfaringer for å enkelt finne den beste banken for deg

Bytt.no gir deg full oversikt over alle lånedetaljer, positive og negative sider av bankene, men også godt over 50 000 ekte kundeopplevelser.
Bytt.no gir deg full oversikt over alle lånedetaljer, positive og negative sider av bankene, men også godt over 50 000 ekte kundeopplevelser.

Sammenlign alle bankene i Norge på Bytt.no

I Norge finnes det hele 110 forskjellige banker hvor de fleste av disse bankene tilbyr en stor portefølje med låneprodukter som bil- og boliglån, forbrukslån eller kredittkort blant annet.

Bytt.no kan man enkelt sammenligne samtlige av bankene for å finne banken som passer best for dine behov og som tilbyr de riktige låneproduktene med en konkurransedyktig lånerente.

 

Det er anbefalt at man tar en gjennomgang av produktene man har i banken fra tid til annen for å sjekke at lånerentene og betingelsene fremdeles er konkurransedyktige. 

Man ser ofte at langtidsvarende bankkunder, med lav belåningsgrad og sikre betalingskunder faktisk har en høyere boliglånsrente enn gjennomsnittet i Norge. Dette er stikk motsatt av hva det burde være, og det eneste man kan gjøre for å fikse det er nettopp det å bytte bank. 

Bytt bank raskt og effektivt med elektronisk bankbytte

I nyere tid har det blitt mye lettere å bytte bank, hvor hele bankbyttet nå foregår elektronisk, som gjør at penger, avtalegiroer, sparekontoer, forsikringer, lån og gjeld og hele din portefølje da kan overføres fra en bank til en annen i løpet av få dager. 

Banken med de mest fornøyde kundene

På Bytt.no kan du navigere deg frem til bankene som har de mest fornøyde kundene og bankene som blir mest anbefalt.

Det er vanskelig å vite hvordan en bank opererer kun ut ifra bankens annonser, så det kan være lurt å lese seg litt opp på hva andre bankkunder mener om banken før man bytter bank.

Bytt.no har på kort tid innhentet nærmere 10059 verifiserte omtaler fra norske forbrukere innenfor bank, slik at vi kan hjelpe deg i jungelen av banker og deres tjenester: Velg en bank andre kunder er fornøyde med.

Les blant bankenes tilbakemeldinger og omtaler her

Bankene som tilbyr mer enn bare lån

Finanssektoren i Norge er i en rivende utvikling og en bank er ikke lenger bare en bank. De tilbyr flere låneprodukter enn noensinne, har egne fordelsklubber, egne kredittkort, tilbyr avanserte spare- og investeringsprodukter og er gjerne tilgjengelig døgnet rundt på chat.

Bytt.no har et mål at du raskt og enkelt skal kunne sammenligne alle de viktigste banktjenestene på både vilkår og renter, kombinert med tusenvis av brukeromtaler. Her er noen utvalgte banktjenester du kan sammenligne og bytte hos oss.

Sammenlign bankenes låneprodukter på Bytt.no

For å raskt navigere seg til Bytt.no sine forskjellige sammenligningslister for bankenes låneprodukter så kan du bruke hurtignavigeringen under her, eller gå videre til Bytt.no sin sammenligningsportal for bankene her

Norges beste og billigste boliglån

På Bytt.no finner du samtlige typer lån- og boliglån som finnes på markedet. Hvis du skal kjøpe din første bolig så bør du sjekke ut vår oversikt over de billigste boliglånene for unge.

Hvis du skal i gang med større prosjekter og trenger en variabel mengde kapital så kan det kanskje være lurt å endre boliglånet ditt til et rammelån.

Hvis du drømmer om å kjøpe en hytte så kan du her sammenligne de billigste hytte- og fritidsboliglånene på markedet. Uansett hvilken type boliglån du er ute etter så har Bytt.no oversikten over de beste og billigste boliglånene på markedet i dag.

Sammenlign bankenes bil-, båt- og MC-lån

Bytt.no har også samlet alle smålån på markedet. Hvis du skal kjøpe en ny bil så kan du raskt og enkelt finne de billigste rentene på et nytt billån. Hvis du skal kjøpe bruktbil så sammenligner vi også alle kaskofrie billån, og hvis du vil fristille deg helt fra bankens krav til salgspant i bilen så kan du også enkelt finne de billigste forrbrukslånene til kjøp av ny bil.

Bankene som tilbyr refinansiering

Bytt.no har også en av Norges mest omfattende oversikter på alt knyttet til refinansiering av både boliglån, billån, forbruklån og kredittkort

Alle som har dyr gjeld som f.eks kredittgjeld eller forbrukslån bør undersøke sine muligheter for å samle lånene i et nytt og billigere lån. 

Har du allerede prøvd å refinansiere dyr gjeld men fikk nei fra banken? Da finnes det flere banker som sier ja der andre banker sier nei.

Les også: Har du kredittgjeld? På 2 minutter viser vår enkle kalkulator hvor mye du kan spare på å refinansiere

Banken som tilbyr Norges beste og billigste forsikringer

Forsikringsbransjen i Norge er delt mellom rene forsikringsselskaper og banker som tilbyr forsikringsprodukter til sine kunder og begge alternativene kan være like gode.

 

I de senere år har flere banker åpnet opp slik at du ikke trenger å være bankkunde for å være forsikringskunde og på Bytt.no kan du motta tilbud fra flere forsikringsselskaper og sammenligne pris og vilkår.

Over 150 000 forsikringskunder har til nå brukt vår forsikringstjeneste - prøv du også.

Bytt.no hjelper deg å bli kvitt unødvendig dyr kredittgjeld

På Bytt.no kan du ved hjelp av vår kalkulator finne ut av hvor mye du kan spare på å refinansiere dyr kredittgjeld til et billigere lån. Ikke bare sparer du penger ved å refinansiere, men du samler også alle lån hos én bank, som gjør det hele mer overkommelig og kontrollert. Klikk her og sjekk hvor mye du kan spare på å refinansiere kredittgjelden din

NYLIG OMTALTE BANKER
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR