Meny

Norges beste og billigste banker

Sammenlign tusenvis av lån og banktjenester fra alle 151 banker og få den beste og billigste banken!

NORGES BESTE BANK

Bytt.no mottar årlig tusenvis av omtaler fra norske bankkunder. Se hvilken bank kundene er mest fornøyde med

NEI FRA BANKEN?

Hvis banken sier nei til å samle dyre lån og kredittgjeld inn i boliglånet ditt så finnes det flere banker som kan si ja

BLI KVITT KREDITTKORTGJELD

Har du kredittkortgjeld? Da må du prøve vår kalkulator som viser deg hvor mye du kan spare på å refinansiere

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie fort kan spare inntil 20 000 kr på å bytte boliglån til en billigere bank?

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Sammenlign alle boliglån som finnes på det norske markedet, les tusenvis av verifiserte omtaler fra norske bankkunder og bytt til en bedre og billigere bank i dag.

På Bytt.no finner du Norges beste og billigste banker

Aldri før har det vært vanskeligere for den vanlige forbruker å orientere seg i bankverden. Med over 151 banker på markedet som tilbyr alt fra 788 boliglån, 66 kredittkort, 199 båtlån, 113 forbrukslån og 750 billån så er det ikke lett å vite hvilken bank man skal velge og hvilke tjenester man trenger. Det kan Bytt.no hjelpe deg med!

Er dette en av Norges beste banker?
BANKJUNGEL: Bytt.no gir deg en pekepinn på de beste bankene takket være tusenvis av omtaler fra norske bankkunder

På Bytt.no får du hjelp av andre bankkunder

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste innen personlig økonomi, og hvert år hjelper vi over 1 million nordmenn med å oppdage, sammenligne og bytte sine avtaler og tjenester. Vi gjør dette med hjelp av brukere som deg, som hvert år deler tusenvis av omtaler over hva de mener om forsikringsselskapet, banken, mobiloperatøren eller strømleverandøren sin.

Vi har på kort tid innhentet nærmere 40 000 verifiserte omtaler fra norske forbrukere og slik kan vi hjelpe deg i jungelen av banker og deres tjenester: Velg en bank andre kunder er fornøyde med.

Bank er ikke lenger bare en bank

Finanssektoren i Norge er i en rivende utvikling og en bank er ikke lenger bare en bank. De tilbyr flere låneprodukter enn noensinne, har egne fordelsklubber, egne kredittkort, tilbyr avanserte spare- og investeringsprodukter og er gjerne tilgjengelig døgnet rundt på chat.

Bytt.no har et mål at du raskt og enkelt skal kunne sammenligne alle de viktigste banktjenestene på både vilkår og renter, kombinert med tusenvis av brukeromtaler. Her er noen utvalgte banktjenester du kan sammenligne og bytte hos oss.


Norges beste og billigste boliglån

På Bytt.no finner du samtlige typer lån- og boliglån som finnes på markedet. Hvis du skal kjøpe din første bolig så bør du sjekke ut vår oversikt over de billigste boliglånene for unge. Hvis du skal i gang med større prosjekter og trenger en variabel mengde kapital så kan det kanskje være lurt å endre boliglånet ditt til et rammelån. Hvis du drømmer om å kjøpe en hytte så kan du her sammenligne de billigste hytte- og fritidsboliglånene på markedet. Uansett hvilken type boliglån du er ute etter så har Bytt.no oversikten over de beste og billigste boliglånene på markedet i dag torsdag 29. oktober 2020.


Sammenlign alle bil-, båt- og MC-lån

Bytt.no har også samlet alle smålån på markedet. Hvis du skal kjøpe en ny bil så kan du raskt og enkelt finne de billigste rentene på et nytt billån. Hvis du skal kjøpe bruktbil så sammenligner vi også alle kaskofrie billån, og hvis du vil fristille deg helt fra bankens krav til salgspant i bilen så kan du også enkelt finne de billigste forrbrukslånene til kjøp av ny bil.


Refinansier dyr gjeld og spar tusenvis

Bytt.no har også en av Norges mest omfattende oversikter på alt knyttet til refinansiering av både boliglån, billån, forbruklån og kredittkort. Alle som har dyr gjeld som f.eks kredittgjeld eller forbrukslån bør undersøke sine muligheter for å samle lånene i et nytt og billigere lån. Har du allerede prøvd å refinansiere dyr gjeld men fikk nei fra banken? Da finnes det flere banker som sier ja der andre banker sier nei.

Les også: Har du kredittgjeld? På 2 minutter viser vår enkle kalkulator hvor mye du kan spare på å refinansiere


Norges beste og billigste forsikringer

Forsikringsbransjen i Norge er delt mellom rene forsikringsselskaper og banker som tilbyr forsikringsprodukter til sine kunder. I de senere år har flere banker åpnet opp slik at du ikke trenger å være bankkunde for å være forsikringskunde. på Bytt.no kan du motta tilbud fra flere forsikringsselskaper og sammenligne pris og vilkår. Over 150 000 forsikringskunder har til nå brukt vår forsikringstjeneste - prøv du også.

Bytt.no hjelper deg å bli kvitt unødvendig dyr kredittgjeld

På Bytt.no kan du ved hjelp av vår kalkulator finne ut av hvor mye du kan spare på å refinansiere dyr kredittgjeld til et billigere lån. Ikke bare sparer du penger ved å refinansiere, men du samler også alle lån hos én bank, som gjør det hele mer overkommelig og kontrollert. Klikk her og sjekk hvor mye du kan spare på å refinansiere kredittgjelden din

NYLIG OMTALTE BANKER
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR