Sammenling. Bytt. Spar.
Oppdatert juni 2023

Norges beste og billigste banker

Sammenlign tusenvis av lån og banktjenester fra alle 147 banker og få den beste og billigste banken!

NORGES BESTE BANK

Bytt.no mottar årlig tusenvis av omtaler fra norske bankkunder. Se hvilken bank kundene er mest fornøyde med

BESTE OMTALTE BANK

NEI FRA BANKEN?

Hvis banken sier nei til å samle dyre lån og kredittgjeld inn i boliglånet ditt så finnes det flere banker som kan si ja

SE OVERSIKT

BLI KVITT KREDITTKORTGJELD

Har du kredittkortgjeld? Da må du prøve vår kalkulator som viser deg hvor mye du kan spare på å refinansiere

SE DIN BESPARELSE

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie fort kan spare inntil 20 000 kr på å bytte boliglån til en billigere bank?

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og via våre tjenester kan du enkelt sammenligne 1016 boliglån, 762 billån, 205 båtlån, 132 forbrukslån og 331 kredittkort fra alle 147 banker på markedet.

Hvis du har dyre lån eller mye kredittgjeld så kan Bytt.no hjelpe deg med å refinansiere.

Ansvarlig bruk av kredittkort - Reduser gjelden

Kredittkort kan være veldig greit å ha i det dagligdagse blant annet, men bruker man kredittkortet uten særlig planlegging i forkant, kan det koste deg dyrt

LES MER

Kredittkort for netthandel - Se alle fordelene

3 av 4 transaksjoner på nett blir gjort med et vanlig betalingskort. Med så mange fordeler et kredittkort kan tilby går man glipp av tusenvis av kroner i rabatt

LES MER

Slik får du best avkastning på sparekontoen

For å få den beste avkastningen på sparepengene sine så er det viktig å sette seg inn i temaet. Trår man feil kan dette bli dyrt.

LES MER

Finn Norges beste og billigste bank på Bytt.no

OPPDATERT TIRSDAG 10. MAI 2022

På Bytt.no kan du sammenligne både banker, lån, kredittkort, refinansieringsmuligheter opp mot ekte kundeerfaringer for å enkelt finne den beste banken for deg

Bytt.no gir deg full oversikt over alle lånedetaljer, positive og negative sider av bankene, men også godt over 50 000 ekte kundeopplevelser.
Bytt.no gir deg full oversikt over alle lånedetaljer, positive og negative sider av bankene, men også godt over 50 000 ekte kundeopplevelser.

På Bytt.no får du hjelp av andre bankkunder

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste innen personlig økonomi, og hvert år hjelper vi over 1 million nordmenn med å oppdage, sammenligne og bytte sine avtaler og tjenester. Vi gjør dette med hjelp av brukere som deg, som hvert år deler tusenvis av omtaler over hva de mener om forsikringsselskapet, banken, mobiloperatøren eller strømleverandøren sin.

Vi har på kort tid innhentet nærmere 7997 verifiserte omtaler fra norske forbrukere innenfor bank, slik at vi kan hjelpe deg i jungelen av banker og deres tjenester: Velg en bank andre kunder er fornøyde med.

Bank er ikke lenger bare en bank

Finanssektoren i Norge er i en rivende utvikling og en bank er ikke lenger bare en bank. De tilbyr flere låneprodukter enn noensinne, har egne fordelsklubber, egne kredittkort, tilbyr avanserte spare- og investeringsprodukter og er gjerne tilgjengelig døgnet rundt på chat.

Bytt.no har et mål at du raskt og enkelt skal kunne sammenligne alle de viktigste banktjenestene på både vilkår og renter, kombinert med tusenvis av brukeromtaler. Her er noen utvalgte banktjenester du kan sammenligne og bytte hos oss.

Norges beste og billigste boliglån

På Bytt.no finner du samtlige typer lån- og boliglån som finnes på markedet. Hvis du skal kjøpe din første bolig så bør du sjekke ut vår oversikt over de billigste boliglånene for unge. Hvis du skal i gang med større prosjekter og trenger en variabel mengde kapital så kan det kanskje være lurt å endre boliglånet ditt til et rammelån. Hvis du drømmer om å kjøpe en hytte så kan du her sammenligne de billigste hytte- og fritidsboliglånene på markedet. Uansett hvilken type boliglån du er ute etter så har Bytt.no oversikten over de beste og billigste boliglånene på markedet i dag.

Sammenlign alle bil-, båt- og MC-lån

Bytt.no har også samlet alle smålån på markedet. Hvis du skal kjøpe en ny bil så kan du raskt og enkelt finne de billigste rentene på et nytt billån. Hvis du skal kjøpe bruktbil så sammenligner vi også alle kaskofrie billån, og hvis du vil fristille deg helt fra bankens krav til salgspant i bilen så kan du også enkelt finne de billigste forrbrukslånene til kjøp av ny bil.

Refinansier dyr gjeld og spar tusenvis

Bytt.no har også en av Norges mest omfattende oversikter på alt knyttet til refinansiering av både boliglån, billån, forbruklån og kredittkort. Alle som har dyr gjeld som f.eks kredittgjeld eller forbrukslån bør undersøke sine muligheter for å samle lånene i et nytt og billigere lån. Har du allerede prøvd å refinansiere dyr gjeld men fikk nei fra banken? Da finnes det flere banker som sier ja der andre banker sier nei.

Les også: Har du kredittgjeld? På 2 minutter viser vår enkle kalkulator hvor mye du kan spare på å refinansiere

Norges beste og billigste forsikringer

Forsikringsbransjen i Norge er delt mellom rene forsikringsselskaper og banker som tilbyr forsikringsprodukter til sine kunder. I de senere år har flere banker åpnet opp slik at du ikke trenger å være bankkunde for å være forsikringskunde. på Bytt.no kan du motta tilbud fra flere forsikringsselskaper og sammenligne pris og vilkår. Over 150 000 forsikringskunder har til nå brukt vår forsikringstjeneste - prøv du også.

Bytt.no hjelper deg å bli kvitt unødvendig dyr kredittgjeld

På Bytt.no kan du ved hjelp av vår kalkulator finne ut av hvor mye du kan spare på å refinansiere dyr kredittgjeld til et billigere lån. Ikke bare sparer du penger ved å refinansiere, men du samler også alle lån hos én bank, som gjør det hele mer overkommelig og kontrollert. Klikk her og sjekk hvor mye du kan spare på å refinansiere kredittgjelden din

NYLIG OMTALTE BANKER
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR