Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert lørdag 20. juli

Få tilbud på TV-pakker fra flere leverandører

Sammenlign tilbud på TV-pakkene dine - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Tar kun 2 minutter
SPAR TUSENVIS
SAMMENLIGN
FLERE TILBUD

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvor du ønsker å se på TV
 2. 2
  Velg hvilket innhold som interesserer deg mest
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ TV-PAKKER

UTFORSK TV-PAKKER

TV-pakker kommer i alle mulige variasjoner, og de fleste leverandørene lar deg skreddersy dine egne TV-pakker.

LES MER OM TV-PAKKER

BILLIGSTE TV-PAKKER

På Bytt.no kan du enkelt finne Norges billigste TV-pakke, for så å innhente tilbud fra flere TV-leverandører samtidig

BILLIG TV-PAKKE

FÅ TILBUD PÅ TV & BREDBÅND

Les om hvorfor det kan være lurt å samle TV-pakkene dine og bredbåndet ditt inn til ett og samme abonnement.

LES MER OM TV OG BREDBÅND

Det lønner seg å sammenligne

Det finnes store forskjeller på TV-leverandører og TV-pakkene de tilbyr, både på pris, innhold og kvalitet. Derfor kan det være lurt å sammenligne alternativene. Felles for alle 7 TV-leverandørene i Norge er at de alle tilbyr skreddersydde TV-pakker.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. I vår gratis og uforpliktende anbudstjeneste for TV-pakker vil du få tilbud på TV-pakker fra flere TV-leverandører slik at du enkelt kan finne på både innhold i TV-pakken og på prisen du må betale.

Les flere artikler
Dette mener kundene om sin TV-leverandør
2894 TV-kunder har delt sine erfaringer på Bytt.no. Slik rangerer de sine TV-leverandører.

Få tilbud på TV-pakker fra flere TV-leverandører

OPPDATERT FREDAG 21. APRIL 2023

På Bytt.no kan du innhente tilbud på TV-pakker fra flere TV-leverandører samtidig og bruke tilbudene som videre forhandlingskort.

Sammenlign og les blant tusenvis av verifiserte brukeromtaler om TV-leverandører og få tilbud på TV-kanalpakker fra flere selskaper på Bytt.no
Sammenlign og les blant tusenvis av verifiserte brukeromtaler om TV-leverandører og få tilbud på TV-kanalpakker fra flere selskaper på Bytt.no

Se Norges beste TV-pakke ifølge 2894 TV-kunder

Bytt.no er Norges største forbrukerportal og sammenligner idag over tusen forskjellige produkter og tjenester innenfor privat økonomi, slik at du lettere skal kunne ta det beste og billigste valget.

I tillegg til å sammenligne selskapenes produkter så lar vi også selskapets kunder dele sine erfaringer og tilbakemeldinger, slik at andre kan få et innblikk i selskapene før du bytter.

Bytt.no har samlet inn hele 2894 verifiserte brukeromtaler innenfor TV-pakker og kanaler, som peker på at Altibox TV er Norges mest likte selskap blant 5 TV-leverandører

Sammenlign tilbud og pris på TV-pakker i Bytt.no sin anbudstjeneste her

Hva er en TV-pakke?

En TV-pakke er en serie av produkter en TV-leverandør kan tilby hvor du får tilgang til et gitt antall kanaler mot en månedlig kostnad.

Ofte kan man velge hvilke kanaler man ønsker, men hos noen TV-leverandører er man nødt til å velge forhåndsutvalgte TV-kanalpakker. Den sistnevnte er som regel billigere, men gir mindre frihet.

Les mer om hvilke TV-pakker man kan velge blant her

TV-pakke med poengsystem

Populært og nytt på banen de siste årene er TV-pakker med poengsystem som lar deg velge kanalene du selv vil. Les mer om TV-pakker med poengsystem her

Få tilbud på norske TV-kanalpakker

I Bytt.no sin anbudstjeneste for TV- og kanalpakker vil du få tilbud på TV-pakker fra opp til 3 TV-leverandører samtidig. Dette gjør vi for å skape en konkurranse på prisen og TV-pakken du får.

Når 3 TV-leverandører som kjemper samtidig om å få deg som sin nye kunde, blir de nødt til å sette sammen sitt mest attraktive og billige tilbud, for å kunne overgå tilbudene du får fra de andre TV-leverandørene.

Bytt.no sin anbudstjeneste er selvsagt helt gratis og tilbudene du mottar er også helt uforpliktende. Får du ikke et tilbud du er fornøyd med kan du enkelt forkaste alle tilbud og fortsette dagen.

Man får sjeldent billigere abonnement og tjenester enn det man gjør i en anbudsprosess. Mange TV-leverandører tenker ofte at det er bedre å tjene lite på en kunde, enn at den kunden går over til konkurrenten. 

Sammenlign TV-abonnement online

Uansett hva man skal kjøpe eller abonnere på, så er det alltid lurt å sammenligne alternativene på nett, og online. Om ikke på Bytt.no, så finnes det utallige sammenligningstjenester som du burde dra nytte av.

Unikt med Bytt.no sine sammenligningstjenester er at brukerne også kan omtale selskapene slik at hele Norge kan få et innblikk i hvordan selskapene behandler sine kunder.

Får man en dørselger på døra, eller telefonselger på telefonen skal man ha ganske høy generell tillit til personen for å risikere å bytte vekk fra en leverandør du egentlig er fornøyd med.

SE OGSÅ: Så mye koster et streamingabonnement - sammenlign over 171 brukeromtaler

Sammenlign 2894 verifiserte brukeromtaler

Med hele 2894 verifiserte brukeromtaler kan man lettere stole på valget sitt når man bytter TV-leverandør. Kundene har ofte lite sensur, og er opptatt av å belyse situasjoner og scenarioer hvor selskapene har behandlet kunden urettferdig.

Det er derfor høyst til å anbefale at du setter deg litt inn i hva kundene sier om selskapene før du eventuelt takker ja til tilbudet.

Slik får du tilbud på TV-pakker

Det er enkelt å innhente pristilbud og sammenligne tilbudene på Bytt.no, og prosessen tar ikke lang tid heller. Man fyller enkelt ut et kort skjema, før tilbudene begynner å renne inn.

Er du opptatt kan du enkelt be TV-leverandørene ringe deg opp igjen på et senere tidspunkt, og hvis ingen av TV-leverandørene klarer å tilby deg et attraktivt tilbud sier du enkelt nei takk.

Slik får du tilbud på TV-pakker:

 1. Velg hvor du ønsker TV-pakkene dine. Hytta eller hjemme f.eks.
 2. Velg hva slags type underholdningsinnhold du ønsker å få tilbud om
 3. Motta tilbud fra opp til 3 TV-leverandører, og velg eller forkast tilbudene  

Ta meg videre til Bytt.no sin anbudstjeneste for TV-pakker her

NYLIG OMTALTE TV-LEVERANDØRER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR