Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert tirsdag 25. juni

Få tilbud på strømavtaler til ditt borettslag

Sammenlign tilbud på strømavtaler til borettslag - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Tar kun 2 minutter
SPAR TUSENVIS
SAMMENLIGN
FLERE TILBUD

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvilken type strømavtale ditt borettslag ønsker tilbud på
 2. 2
  Oppgi hvor mye strøm ditt borettslag bruker
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
SAMMENLIGN PRISTILBUD

Få tilbud på billig og ren strøm til borettslaget

OPPDATERT ONSDAG 3. APRIL 2024

På Bytt.no kan du sammenligne pristilbud fra flere strømleverandører samtidig slik at du får den beste og billigste strømavtalen til ditt borettslag

Finn ny strømleverandør til borettslaget på Bytt.no - les blant tusenvis av omtaler og finn selskapet med de mest fornøyde kundene
Finn ny strømleverandør til borettslaget på Bytt.no - les blant tusenvis av omtaler og finn selskapet med de mest fornøyde kundene

Sammenlign strømavtaler for borettslag på Bytt.no

Det finnes mange gode grunner til hvorfor man burde undersøke og vurdere flere alternativer enn bare det første man finner, og strømavtaler for borettslag er ingen unntak.

Et borettslag består av mange komponenter som alle bruker mye strøm som blant annet fellesoppganger, boder og garasjene som alle trenger belysning og kanskje til og med varme.

En god og billig strømavtale til strømmålerne som går på fellesarealene ved borettslaget kan være veldig lønnsomt for hele borettslaget.

Få uforpliktende tilbud på strømavtaler til borettslag fra flere strømleverandører samtidig her

Det er derfor viktig at man sammenligner flere strømavtaler, og ikke alltid nødvendigvis går for favorittleverandøren, eller det første man finner. 

Hvis ditt borettslag består av mange strømmålere som alle bruker lite strøm, så kan strømavtaler med månedsgebyrer være veldig dyrt, månedskostnaden ligger per måler, og ikke per kundeforhold. 

På utkikk etter strømavtale til privat? Sammenlign alle 214 spotprisavtaler på privatmarkedet i Norge her

Få tilbud på gode og billige strømavtaler til borettslag

I Bytt.no sin anbudstjeneste for strømavtaler til borettslag vil du kunne prate med representanter fra strømselskapene og få gratis råd og veiledning til hvilken strømavtale som kan lønne seg for ditt borettslag.

Sammen med råd og veiledning vil du også kunne få uforpliktende tilbud på gode strømavtaler til borettslaget fra flere selskaper samtidig hvor du kan forhandle på både pris og vilkår ved strømavtalene.

Tips: bruk tilbudene som forhandlingskort opp mot strømleverandørene for å få best mulig strømavtale og vilkår.

Skreddersy borettslaget strømavtaler og få tilbud på de beste strømavtalene her

Smartlading til elbil i borettslaget

Det blir mer og mer vanlig med elbiler her i Norge som også medfører at flere og flere må bygge ut og montere ladere til elbilene sine. 

Mange beboere i borettslag velger å ha sine egne private strømavtaler, men det finnes nå også strømleverandører som tilbyr særskilte strømavtaler til elbil lading for beboerne av borettslaget hvor ladingen blir fakturert over felleskostnadene.

Borettslagets strømavtale vil forbli satt på bare én juridisk eier, mens de individuelle strømmålerne, eller elbil laderne i dette tilfelle, vil bli satt på beboeren som eier og bruker elbil laderen. 

Sammenlign flere typer strømavtaler på Bytt.no

For å være sikker på at du betaler så lite som mulig til både borettslaget og på det private, så kan det være lurt å vurdere de andre formene for strømavtaler de norske strømleverandørene også tilbyr. 

Sammenlign pristilbud på strømavtaler til borettslag fra flere selskaper

I Bytt.no sin anbudstjeneste for strømavtaler til borettslag kan man enkelt sette strømleverandørene opp mot hverandre og skape en sunn konkurranse på borettslaget sine strømavtaler.

Man får pristilbud fra opp til flere selskaper samtidig og kan deretter bruke tilbudene for å presse prisen nedover, eller forbedre vilkårene ved strømavtalen din.

Anbudstjenesten er helt uforpliktende og gratis, og du velger selv hvilket tilbud du takker ja til. Likte du ingen av tilbudene kan du også enkelt å forkaste dem alle.

Få gratis hjelp og rådgivning sammen med et uforpliktende pristilbud på strømavtale til bedrift fra flere strømleverandører her

NYLIG OMTALTE STRØMSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR