Meny

Bytt til en bedre og billigere forsikring!

Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!

1
Velg forsikringer du ønsker tilbud på
2
Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
3
Velg eller forkast tilbudene du mottar

Sammenlign og bytt forsikring hos Bytt.no

Gratis
Tjenesten er helt gratis for deg
Raskt
Det tar kun et par minutter å fylle ut skjema
Nøytral
Bytt.no er ikke eid av et forsikringsselskap
Valgfritt
Du velger selv selskapene du ønsker tilbud fra
Trygt
Vi tar ditt personvern på alvor
Uforpliktende
Velg og vrak i tilbud, helt uforpliktende

Over 150 000 har sammenlignet forsikringer

På få år har 150 000 nordmenn brukt våre tjenester til å sammenligne og bytte forsikringer til et bedre og billigere forsikringsselskap.

Som eneste tjeneste i Norge innhenter vi erfaringer fra norske forsikringskunder slik at du kan sammenligne både pris, skadeoppgjør og kundeservice på tilbudene du får fra de forskjellige forsikringsselskapene.
Norges best omtalte forsikringer
NORGES BESTE
BILFORSIKRING
Basert på 4510 omtaler

Bilforsikring er kanskje den forsikringen som varierer mest fra selskap til selskap. Det er også flere ting du bør være klar over når du kjøper eller bytter til ny bilforsikring.

NORGES BESTE
HUSFORSIKRING
Basert på 2836 omtaler

Når du sammenligner tilbud på husforsikring bør du tenke på hva du ønsker at forsikringen skal dekke. Vurder selv om du ønsker standard dekning som er billigst, eller topp dekning som gjerne er noe dyrere.

NORGES BESTE
INNBOFORSIKRING
Basert på 1785 omtaler

En innboforsikring dekker løse gjenstander i boligen. Desto lavere forsikringssum, desto billigere innboforsikring. Ved f.eks en brann skal alt kjøpes nytt så sett derfor en høy nok forsikringssum til å dekke alle dine eiendeler.

NORGES BESTE
REISEFORSIKRING
Basert på 1892 omtaler

Vi anbefaler at du vurderer en helårs reiseforsikring som også gjelder turer i Norge. For å få den billigste og beste forsikringen anbefaler vi at du sammenligner tilbud på alle dine forsikringer samlet.

NORGES BESTE
HYTTEFORSIKRING
Basert på 506 omtaler

Skal du sammenligne tilbud på hytteforsikring eller feriebolig anbefaler vi at du også ber om tilbud på dine andre forsikringer. På denne måten får du den beste og billigste hytteforsikringen.

NORGES BESTE
BÅTFORSIKRING
Basert på 610 omtaler

Prisene på båtforsikring kan variere stort, så dersom du ønsker billigst og best båtforsikring anbefaler vi at du sammenligner tilbud ofte. Legg gjerne inn alle forsikringene dine samlet for å oppnå samlerabatt.

NORGES BESTE
MC-FORSIKRING
Basert på 428 omtaler

De fleste forsikringsselskapene tilbyr ikke MC-forsikring alene. Når du sammenligner tilbud på MC-forsikring anbefaler vi at du ber om tilbud på alle dine forsikringer samlet, på denne måten får du billigst MC-forsikring.

NORGES BESTE
BARNEFORSIKRING
Basert på 476 omtaler

Omtrent halvparten av alle barn i Norge er dekket av en egen barneforsikring, og barneforsikring er en spesielt betent forsikring. Dette bør du vite før du skaffer en barneforsikring.

NORGES BESTE
PERSONFORSIKRINGER
Basert på 735 omtaler

Sørg for at du er riktig forsikret. Vi har samlet alle tips og råd om uføreforsikring, ulykkesforsikring, livsforsikring og helse- og tannhelseforsikring

Nylig omtalte forsikringsselskaper
Les hva andre har erfart før du bytter forsikring
Utforsk 6958 omtaler om norske forsikringsselskaper

Det lønner seg å sammenligne forsikring

Bytt.no er på et oppdrag for å koble gode bedrifter med nye kunder. Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.

Innen forsikring har vi innhentet 6958 verifiserte omtaler fra norske forsikringkunder fordelt på 23 norske forsikringsselskaper.

Alle omtaler
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR