Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert mandag 24. juni

Få tilbud på de billigste og beste bedriftsforsikringene

Sammenlign tilbud på bedriftforsikring - få uforpliktende tilbud fra flere selskaper helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Få tilbud fra flere selskaper
SPAR PENGER
SAMMENLIGN
PÅ BYTT.NO

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
 2. 2
  Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ BEDRIFTSFORSIKRING
UTFORSK BEDRIFTSFORSIKRINGER

DINE ANSATTE

Sørg for at din viktigste ressurs er riktig forsikret

PERSONFORSIKRINGER

DINE KJØRETØY

Bil, traktor, lastebil, anleggsmaskin eller buss? Slik får du de beste forsikringene

BILFORSIKRING BEDRIFT

DINE PRODUKTER

Sikre at din bedrift ikke lider økonomiske tap som følge av produkt eller transport

TRANSPORTFORSIKRING

DINE EIENDOMMER

Brann, innbrudd og andre katastrofer? Forsikre bedriftens eiendom her

BYGNINGSFORSIKRING

Hvor mye kan din bedrift spare?

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og har siden 2012 hjulpet flere hundre tusen brukere med å finne de beste og billigste forsikringene.

Enten din bedrift trenger nye forsikringer eller ønsker å bytte til noe bedre og billigere så kan vi hjelpe deg. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og motta skreddersydde tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

Sammenlign hele forsikringsmarkedet for bedrifter

OPPDATERT FREDAG 6. MAI 2022

Bytt.no sammenligner hele det Norske bedriftsmarkedet på forsikringer, og viser deg enkelt hvilket forsikringsselskap din bedrift burde velge

Bytt.no viser deg hvordan din bedrift kan spare penger på å bytte bedriftsforsikringer. I tillegg så finnes det 1 lovpålagt bedriftsforsikring
Bytt.no viser deg hvordan din bedrift kan spare penger på å bytte bedriftsforsikringer. I tillegg så finnes det 1 lovpålagt bedriftsforsikring

Se Norges beste og billigste bedriftsforsikring

Det å skulle lete seg gjennom lange PDF-filer med uforståelige forsikringsvilkår er vi alle godt kjent med, og de fleste av oss har lagt forsikringsbyttet lang bak oss, og heller begynt å fokusere på annet, selvom dette kanskje ikke er det lureste.

Det er nettopp i disse tilfellene at du med høy sannsynlighet betaler mer enn du må på dine forsikringer. Vi mottar mange hendvendelser hvor vi ser at forsikringspremien øker fra år etter år, og den eneste måten du får stoppet denne økningen er hvis du bytter forsikringsselskap.

Det blir helt umulig for oss i Bytt.no å kåre en soleklar forsikringsvinner, da alle forsikringsselskapene er gode på hver sine punkter. Vi har heller latt det Norske folk få dele sine meninger som sine forsikringsselskaper slik at du lettere kan unngå skumle fallgruver, og skjulte vilkår.

Usikker på hvilke forsikringer din bedrift trenger? Du kan lese mer om forsikringene din bedrift må ha, men også forsikringene du burde ha her.

Bytt.no gir deg innblikk i forsikringsselskapene

Med hele 37738 brukerverifiserte kundeerfaringer får du et ekslusivt innblikk i forsikringsselskapenes forretningspolitikk, slik at du kan føle deg trygg på at du har valgt riktig forsikringsselskap, og ikke ender opp med skjegget i postkassa når det først skjer en skade eller et uhell.

Bruk våre omtaler for alt det er verdt. Man finner minst en feil i ethvert forsikringsselskap, så det gjelder å finne selskapet som gir din situasjon færrest feil, og best mulig vilkår. Det kan ofte også hjelpe å nevne til forsikringsselskapet at du har lest deg litt opp på selskapet inne på Bytt.no, så får du kanskje litt bedre vilkår å forholde seg til.

Lojalitet er sjeldent lønnsomt

I forsikringsuniverset så er det dessverre slik at lojalitet sjeldent lønner seg. År etter år får du en ny faktura på det neste året fra forsikringsselskapene, og hver gang er fakturaen større enn forrige gang. 

Selvom du har 0 skadesaker registrert på forsikringen, så finner forsikringsselskapene nye grunner til å øke forsikringspremien til sine lojale kunder, og den eneste måten du kan stoppe denne økningen er å bytte forsikringsselskap.

På denne måten får du et nytt introduksjonstilbud hvert år, og slepper unødvendige økninger i en forsikringsavtale som sjeldent, eller aldri, blir brukt.

Så enkelt bytter du bedriftsforsikring

I vår moderne verden så har det blitt kjempeenkelt å bytte forsikringsselskap. Selve forsikringsbyttet går helautomatisk, og starter opp hos det nye selskapet ditt den datoen du og forsikringsagenten har avtalt.

I tillegg til at selve forsikringsbyttet går enkelt for seg, så har vi også utviklet en anbudstjeneste som skal gjøre det enkelt for deg å velge riktig forsikringsselskap.

Du oppgir raskt hvilke type forsikringer din bedrift ønsker uforpliktende tilbud på i vår anbudstjeneste, også vil du, etter at forsikringsagentene har skreddersydd sin forsikring etter dine behov, få tilbudene enkelt presentert på mail.

Mest vanlige bedriftsforsikringer

Når man skal finne en forsikring til sin bedrift så er det alltid viktig at du først kartlegger risikoområder innad i din bedrift. Ringer en forsikringsagent til deg, og du ikke har kartlagt hvilke områder du ønsker at skal forsikres, vil du høyst sannynlig få en forsikring, eller 2, for mye. 

Se på verdien av dine gjenstander, og vurder om det blir billigere å fikse skadene selv, eller om verdien av gjenstanden er såpass høy at driften stopper helt opp hvis du må erstatte det selv. Forsikringene er ikke nødvendigvis dyre, og enkelte av forsikringene er såpass billige at man nesten ikke merker noe til de. 

I vår anbudstjeneste vil forsikringsagentene gjøre det de kan for å hjelpe deg med å forsikre bedriften riktig, og du vil få flere tilbud du kan sammenligne opp mot hverandre. 

Her er det viktig at du ikke kun ser etter billigst pris. Det finnes mange klausuler i en forsikringskontrakt, og du er godt tjent med å dobbeltsjekke at både pris og vilkår stemmer overens med hvilke behov din bedrift har. 

Forsikringer bedriften burde ha

(Trykk på den forsikringen du ønsker å sammenligne)

Dersom din bedrift eier et eller flere kjøretøy så er man etter norsk lov nødt til å forsikre disse med en ansvarsforsirking, på lik linje som privatforsikringer. Ansvarsforsikringen skal dekke skader påført andre, men det er ikke før du har oppgradert til full kasko, skader på ditt eget kjøretøy er forsikret.

Les mer om kjøretøyforsikring

Mange bedrifter og vikrsomheter leier kontorlokaler av forskjellige utleiere, og har som oftest forsikret kontorlokalene via utleier, men for de bedriftene som eier sine egne lokaler så kan det koste bedriften din enorme summer dersom noe uheldig skjer og at lokalene står igjen som ubrukelige.

Les mer om eiendomsforsikring

Ansvarsforsikringer er forsikringer som skal dekke de forskjellige ansvarsområder en daglig leder eller bedrift har. Ansvarsforsikringer er en egen kategori av forsikringer og inneholder noen forsikringer som er verdt å ha som blant annet advokatforsikring, cyberforsikring og styreansvarsforsikring

Advokatforsikring hjelper deg med juridiske kontrakter, tvister, prosessrisiko og veiledning, mens styreansvarsforsikring dekker styrets personlige og økonomiske ansvar ovenfor bedriften. Cyberforsikring er forsikringen som hjelper deg med å forebygge dataangrep, men også komme seg raskere igang igjen etter et eventuelt dataangrep.

Les mer om ansvarsforsikring

En personforskring er en type forsikringer som skal dekke de ansattes behov. Her kan man forsikre det meste, men de mest vanlige er ulykkesforsikring, som dekker skader og uhell som skjer utenfor jobb.

Man har også sykeavbruddsforsikring, som dekker tapte kostnader hvis daglig leder eller nøkkelpersonell er sykemeldte, og helseforsikring for bedrift som gir de ansatte tilbud om raskere medisinsk behandling

Les mer om personforsikring

For noen bedrifter så er en transportforsikring høyst nødvendig. Transportforsikringene går for det meste på å forsikre egne, eller kjøpte varer under transport, men kan også utvides til å dekke skader produktet ditt påfører andre mennesker eller gjenstander.

Transportfirmaene erstatter kun 200 kroner per kilo med ødelagte varer, og erstatningskravet går kun på vekt, og ikke verdi. Dersom du frakter ekslusive vesker og merkeklær vil erstatningssummen du får fra transportøren bare så vidt dekke verdien til glidelåsen på den ene veska. Med transportforsikring så får man hele varens verdi erstattet.

Les mer om transportforsikring

Dersom din virksomhet driver et landbruk så finnes det mange forsikringsselskaper som har egne forsikringsavtaler til landbruk. En egen dyreforsikring vil ikke gi deg like skreddersydde forsikringsvilkår som en landbruksforsikring med dyrebeskyttelse inkludert for eksempel.

Ofte er det røffere terreng på et landbruk, og en god del flere forhold som kan gå galt, så det er høyst til å anbefale at du velger 1 landbruksforsikring, og ikke egne forsikringer.

Les mer om landbruksforsikring

Finn den beste og billigste bedriftsforsikringen på Bytt.no

I Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer kan du enkelt starte en priskrig på din bedrift sine forsikringer. Enten om du trenger ny forsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for deretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny forsikring til din bedrift som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Les flere artikler

Utforsk alle bedriftsforsikringer

Usikker på hva din bedrift trenger? Utforsk hele marked for bedriftsforsikring og få tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift
NYLIG OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR