Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert tirsdag 25. juni

Personvernerklæring for Bytt.no

Slik behandler og sikrer vi din informasjon

Bytt.no er en ledende norsk forbrukertjeneste som tilbyr sammenligning av tjenester og produkter innenfor en rekke kategorier, inkludert forsikringer, finansielle tjenester, telekommunikasjon og strøm. Vår misjon er å hjelpe forbrukere med å ta informerte valg ved å tilby enkel tilgang til detaljert informasjon, sammenligninger og brukeromtaler. Vi formidler forespørsler om tilbud til et nettverk av samarbeidspartnere for å sikre at våre brukere mottar skreddersydde tilbud basert på deres behov og preferanser.

Innledning

Bytt.no forplikter seg til å beskytte personvernet til våre brukere. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Bytt.no AS ("vi", "oss") samler inn, bruker, og beskytter personopplysninger i forbindelse med tjenestene vi tilbyr på vår nettside www.bytt.no og gjennom tilhørende tjenester. Ved å benytte deg av våre tjenester, samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet i denne erklæringen.

Ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger

Bytt.no AS, organisasjonsnummer 913 630 637, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger. Kontaktinformasjon for henvendelser om personvern er [email protected].


Hvorfor vi samler inn personopplysninger

Vi samler inn og behandler personopplysninger for å:

 • Effektivt kunne formidle forespørsler om tilbud fra deg til våre samarbeidspartnere.
 • Gi deg muligheten til å skrive omtaler og dele dine erfaringer med andre brukere.
 • Gi deg muligheten til å opprette en brukerkonto og få innsikt i dine data, tilbud og omtaler.
 • Sikre integriteten til våre systemer for å forhindre manipulasjon og misbruk.
 • Forbedre og tilpasse brukeropplevelsen på vår plattform.
 • Kommunisere med deg om dine forespørsler, og tilby kundestøtte.
 • Utføre analyser for å forbedre våre tjenester.

Hvilke personopplysninger behandles

Vi kan samle inn opplysninger som navn, kontaktinformasjon, informasjon om dine forespørsler om tilbud, samt omtaler du publiserer. For å sikre autentisitet av bl.a. omtaler utfører vi SMS-validering.

Hvilke personopplysninger deles

For å tilrettelegge for tjenestene vi tilbyr, kan det være nødvendig å dele visse opplysninger med relevante tredjeparter, som for eksempel forsikringsselskaper ved forespørsler om forsikringstilbud, og kun ved ditt eksplisitte samtykke.

Vi deler kun de personopplysningene som er relevante og nødvendige for å utføre den spesifikke tjenesten du har forespurt, og med aktører som er direkte involvert i denne prosessen. Alle tredjeparter som mottar personopplysninger er forpliktet til å håndtere disse i samsvar med personvernlovgivningen og våre strenge krav til personvern.

Du kan selv se hvilke selskaper som mottar dine opplysninger på "Min side" ved gjennomført forespørsel på tilbud.


Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes på Bytt.no for å:

 • Forstå og lagre dine preferanser for fremtidige besøk.
 • Samle aggregerte data om nettstedstrafikk og nettstedinteraksjoner for å tilby bedre nettstedopplevelser og verktøy i fremtiden.
 • Administrere annonser på vår nettsted eller andre nettsteder.

Brukere kan velge bort bruk av informasjonskapsler ved å sette nettleseren til å avvise dem. Vær oppmerksom på at dette kan påvirke tilgjengeligheten og funksjonaliteten til tjenestene våre.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapseler Bytt.no benytter. Administrer informasjonskapsler.


Dine rettigheter

Som bruker av Bytt.no har du rett til:

 • Innsyn i de personopplysningene vi behandler om deg.
 • Korrigering av uriktige personopplysninger.
 • Sletting av personopplysninger.

Dette kan du som bruker administrere selv via "Min side".


Sikkerhet

Vi har implementert strenge fysiske, tekniske, og administrative sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse.


Kontaktinformasjon

For spørsmål om vår personvernerklæring, eller hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss på [email protected]


Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Endringer trer i kraft umiddelbart etter at de er publisert på nettstedet vårt. Vi oppfordrer deg til regelmessig å gjennomgå denne erklæringen for å være informert om hvordan vi beskytter dine opplysninger.

Sist oppdatert: 01.03.2024

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR