Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert februar 2024

Beste og billigste alarmtjenester til borettslag

Sammenlign tilbud på alarmtjenester til borettslag - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Få tilbud fra flere selskap samtidig
TILBUD PÅ
ALARM
TIL DIN BEDRIFT

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Fyll ut litt informasjon om deres ønsker og behov
 2. 2
  Motta skreddersydde tilbud fra ulike alarmselskaper
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ BOLIGALARM

Sammenlign tilbud på boligalarmer til borettslag

OPPDATERT FREDAG 21. APRIL 2023

Få tilbud på boligalarm til ditt borettslag fra flere selskaper samtidig og få den billigste prisen på alarmsystemene deres

Innhent tilbud og sammenlign pris på boligalarmer til borettslag på Bytt.no. Se selskapet med de mest fornøyde kundene.
Innhent tilbud og sammenlign pris på boligalarmer til borettslag på Bytt.no. Se selskapet med de mest fornøyde kundene.

Få de billigste alarmsystemene til ditt borettslag

For at du skal kunne få de billigste alarmsystemene til ditt borettslag så er det alltid til å anbefale at man sammenligner alternativene og ikke bare velger det første man finner.

På Bytt.no kan man enkelt sette alarmselskapene opp mot hverandre og starte en sunn konkurranse på alarmsystemene dine, hvor selskapene jobber hardt for å få inn deg som kunde, og ikke motsatt. 

I stede for at du skal måtte oppsøke alle alarmselskaper som tilbyr alarmsystemer til borettslag, og innhente tilbud fra dem alle, så kan du heller legge alarmsystemene dine ut på anbud hos Bytt.no

Sammenlign pristilbud på boligalarm til borettslag

På Bytt.no kan du innhente uforpliktende pristilbud fra flere selskaper samtidig, slik at du selv slepper å oppsøke alle alarmselskapene og innhente tilbud en etter en.

Anbudstjenesten til Bytt.no for boligalarmer til borettslag legger til rette for at forbrukeren skal kunne vise sin interesse ovenfor boligalarmer, også blir det opp til selskapene å finne frem sine beste tilbud for å kunne kalle deg sin nye kunde

Se oversikt over alle norske alarmselskaper her

Enkelte selskaper har som rutiner og rettningslinjer hvor de enkelt kan forsvare å ta inn en ny kunde de ikke tjener stort på, så lenge denne kunden ikke havner hos en av konkurrentene. Derfor får man som oftest best pris i anbudstjenester

Hvilke alarmer trenger et borettslag?

Hvilke alarmsystemer ditt borettslag trenger er ofte helt individuelt og det er heller viktig å kartlegge hvilke potensielle områder ved ditt borettslag som er ekstra utsatt.

Det finnes et stort utvalg av boligalarmer og alarmsystemer til borettslag, og mange av dem er alarmer nettopp ditt borettslag ikke har noe nytte av.

Usikker? Få hjelp og gratis rådgivning til å velge ut hvilke alarmsystemer ditt borettslag trenger her

For å gjøre ditt borettslag tryggere kan du vurdere disse alarmsystemene:

 • Trådløs innbruddsalarm
 • Brannsikring og brannalarm i fellesområder
 • Kameraovervåkning av utearealer
 • Alarmsystem tilkoblet alarmsentral med utrykning hele døgnet
 • Skilting og advarsler om at området er sikret av et alarmsystem

På utkikk etter boligalarmer til din private bolig? Ta meg videre til Bytt.no sin sammenligningstjeneste for boligalarmer på privatmarkedet her

Slik brannsikrer du ditt borettslag

Den mest aktuelle boligalarmen til de fleste borettslag er nettopp en trådløs brannalarm, som kan varsle beboere eller vaktmestre om at det potensielt sett har oppstått en brann i fellesområdene til borettslaget.

Videre kan vaktmesteren undersøke brannen med kameraovervåkning, eller andre alarmsensorer, for så å kontakte brannvesnet hvis det skulle være nødvendig.

Bytt.no samarbeider med FG-godkjente alarmselskaper som hjelper deg både kartlegge borettslaget alarmbehov, og monterer de aktuelle alarmsystemene for deg. 

Hva er brannsikring borettslag

Brannsikring til borettslag kan være så mangt, men felles for alarmsystemene så er det at du får alltid en basis grunnpakke på brannsikring til borettslag som inneholder et gitt antall brannalarmer, som du selv velger om skal være trådløst eller manuell styring.

Slik får du tilbud på boligalarm til ditt borettslag

For at du skal få både den billigste boligalarmen, men også den beste, så er det lurt at du legger boligalarmene dine ut på anbud.

Bytt.no sin anbudstjeneste lar selskapene krige om å få deg som kunde, hvor alle selskapene må finne frem sine beste og billigste pristilbud for at du i det hele tatt skal vurdere dem.

Tilbudene kan du bruke som videre forhandlingskort for å presse prisen enda lengre ned.

Få uforpliktende tilbud på boligalarm til bedrift her

Sammenlign erfaringene til boligalarmskundene

Hele 275 boligalarmskunder har delt sine erfaringer med sine alarmselskaper slik at du kan ta et smartere valg når du bestiller en boligalarm til ditt borettslag.

Bytt.no jobber for en full transparens i boligalarmsmarkedet, og har samlet inn over 275 verifiserte brukeromtaler innenfor boligalarmer slik at du lettere kan velge alarmselskapet som har de mest fornøyde kundene.

Les hva kundene sier om alarmselskapene og se hvilken boligalarm kundene er mest fornøyde med her

NYLIG OMTALTE ALARMSELSKAP
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR