Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
}
Oppdatert tirsdag 25. juni

Norges beste og billigste kredittkort

Sammenlign alle 292 kredittkort på markedet og finn det kortet som passer best til ditt forbruk

BESTE BENSINKORT TIL DIN BIL

Sjekk hvor mye din bil kan spare hvert år med de beste bensinkortene på markedet.Tar kun 1 minutt!

SJEKK DIN BIL

TJEN PENGER PÅ KREDITTKORTET

Et cashbackkort gir deg penger tilbake på hver transaksjon. Se hvordan du tjener mest med et kredittkort som gir cashback

TJEN CASHBACK

REISE PÅ FERIE I 2024?

Skal du på ferie til utlandet i år? Betaler du 50% av din reise med et reisekort får du reiseforsikring inkludert

SIKRE DIN FERIE

Norges topp 5 beste kredittkort tirsdag 25. juni 2024

Listen setter ingen forbehold om alder eller inntekt, men viser deg hvilke kredittkort kundene er fornøyde med. (Endre)

📢 Fremhevet
Få flere tilbud - søk om 5 kredittkort samtidig
Få flere tilbud med én søknad
Gratis og uforpliktende
Se hva som passer ditt behov
Eff.rente 26,69%, lånebeløp 25 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 337, tot: 28 337. Ulike kort har ulike renter.
2 omtaler
150 000 kr
maks kreditt
26,69%
eff. rente
Annonse
Detaljer
⭐ Kundefavoritt
Kundefavoritt juni

Basert på gode omtaler er dette en kundefavoritt i juni.

Klikk for detaljer.

TF Bank Mastercard
Eks: Nom.rente 22,65%, eff.rente 26,28%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 941, tot: 18 941.
480 omtaler
150 000 kr
maks kreditt
26,28%
eff. rente
Samarbeid
Detaljer
365Privat MasterCard
Eks: Nom.rente 21,40%, eff.rente 26,80%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 4 020, tot: 19 020.
749 omtaler
50 000 kr
maks kreditt
26,80%
eff. rente
Ikke samarbeid
Detaljer
Gebyrfri Visa Gold
Eks: Nom.rente 20,42%, eff.rente 23,53%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 530, tot: 18 530.
102 omtaler
100 000 kr
maks kreditt
23,53%
eff. rente
Ikke samarbeid
Detaljer
Lei av dyre drivstoffpriser?
Bytt.no’s robot analyserer og tester hvor mye din bil vil sparer med de beste drivstoffkortene
Se din besparelse
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende
Flexi Visa
Eks: Nom.rente 21,50%, eff.rente 26,45%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 967, tot: 18 967.
178 omtaler
100 000 kr
maks kreditt
26,45%
eff. rente
Samarbeid
Detaljer
Shell MasterCard
Eks: Nom.rente 23,50%, eff.rente 38,54%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 5 781, tot: 20 781.
18 omtaler
75 000 kr
maks kreditt
38,54%
eff. rente
Ikke samarbeid
Detaljer

Hos Bytt.no finner du de beste og billigste kredittkortene

Bytt.no sammenligner samtlige kredittkort i Norge og årlig innhenter vi hundrevis av omtaler over hva norske kredittkortkunder er fornøyd og misfornøyde med.

Bytt.no hjelper deg med å finne det beste og billigste kredittkortet til ditt behov
MYE Å VELGE MELLOM: Det finnes et hav av kredittkort på markedet. Bytt.no hjelper deg med å finne det beste og billigste kredittkortet til ditt behov
Ansvarlig bruk: Denne artikkelen inneholder informasjon om bruk av kredittkort. Bytt.no oppfordrer til et fornuftig og ansvarlig kredittkortbruk. Unngå spontane og uoverveide kjøp og alltid betal regningen innen forfallsdato. Hvis du har opparbeidet deg mye gjeld på kredittkort kan det være en god løsning å refinansiere kredittkortgjelden din, enten inn i boliglånet ditt eller til et billigere kredittlån hvis du ikke kan stille bolig som sikkerhet.

Hva ønsker du at kredittkortet skal gi?

I den store jungelen av kredittkort her til lands finner vi hele 292 kredittkort utstedt av 126 banker, og svært mange av disse kortene gir ulike fordeler og rabatter. Det kan derfor være lurt å kartlegge hva du skal bruke kredittkortet til, og hva du ønsker å få ut av det.

Her på Bytt.no kan du sammenligne samtlige kredittkort på det norske markedet.

Kredittkort med lav rente

Hvis man tenker at kredittkortet ditt skal gå til store kjøp hvor du skal nedbetale dette over flere måneder så er det lurt å finne et kredittkort med den laveste renta.

De fleste kredittkort kommer med 30-50 rentefrie dager hvor du ikke merker noe til rentekostnader, men i de tilfellene nedbetalingsplanen strekker seg over flere måneder burde man veie renta opp mot andre fordeler.

Tips: Mange kredittkort kommer også med en fordel som heter cashback hvor du får penger tilbake på transaksjonene dine. Hvis du vil få penger tilbake på transaksjonene dine, samtidig som du har en lav rente, så har vi kåret cashbackkortet med lavest rente her

Kredittkort med drivstoffrabatt

I de seneste årene har bensin- og dieselprisene variert kraftig, med landsdekkene priser opp mot 19 kr. Det kan være en av de medvirkende årsakene til at flere og flere de siste årene har anskaffet seg et bensinkort.

Et drivstoffkort, også kjent som bensinkort, bruker du på samme måte som det vanlige bankkortet ditt når du betaler for drivstoff (enten på pumpen eller inne på stasjonen). Forskjellen er at du får rabatter for hver eneste liter du fyller, som hos de fleste blir trukket fra når fakturaen kommer.

Her på Bytt.no kan du enkelt sammenligne alle bensinkort på markedet, eller du kan prøve ut vår kalkulator som enkelt regner ut og finner de beste bensinkortene til deg og din bil.

Drivstoffrabattene hvert kort tilbyr varierer stort, men de beste kortene gir nesten 1 kr i rabatt pr liter. Avhengig av årlig kjørelengde og hvor ny bil du har så kan det fort være noen tusenlapper å spare i året ved å bruke et bensinkort fremfor bankkortet ditt når du betaler for drivstoff.

Kredittkort med reise- og avbestillingsforsikring

Hvis du skal ut å reise så er de fleste eksperter enige: ikke reis uten et kredittkort. Med et kredittkort er du automatisk mer beskyttet mot svindel og uforutsette hendelser enn om du kun bruker bankkortet ditt.

En av de beste fordelene med en del kredittkort er at du får en reise- og avbestillingsforsikring inkludert hvis du betaler mer enn halvparten av reisens kostnad (transport og overnatting) med kredittkortet.

I tillegg til reise- og avbestillingsforsikring så burde man også være på utkikk etter et kredittkort som har lave transaksjonsgebyrer i utlandet, og også et kredittkort som har gebyrfrie uttak i utlandet.

Det finnes heldigvis mange kredittkort med reise- og avbestillingsforsikring, og her på Bytt.no kan du enkelt sammenligne alle. Klikk her for å lese mer om kredittkort med reise- og avbestillingsforsikring.

Kredittkort med cashback og shoppingrabatter

Det kan være mye penger å spare dersom du bruker kredittkortet fremfor bankkortet når du handler, og spesielt på nettbutikker. Her tilbyr flere kredittkort eksklusive rabatt- og bonusprogrammer med rabattkoder på hundrevis av norske og utenlandske nettbutikker.

Her kan det lønne seg å følge med da man ofte får rabatter helt opp til 25% på hele kjøpet, på toppen av andre eksisterende rabatter.

Cashback fungerer litt anderledes, ved at man ikke får rabatt før man handler, men man får en liten andel av kjøpssummen tilbake. Vanligvis ligger dette på 1-5%, som betyr at hvis du f.eks kjøper noe til 5000,- og kredittkortet ditt har 2% cashback så får du tilbake/tilgode 100 kr.

Det høres kanskje ikke så mye ut, men hvis du bruker kredittkortet i hverdagen med alle kjøp det innebærer (mat, klær, regninger, drivstoff etc) så kan dette fort bli en betydelig sum i løpet av et år.

Ansvarlig bruk av kredittkort

Det er mange grunner til å benytte seg av kredittkort. Noen ganger trenger man litt ekstra å rutte med, man vil ha rabatt på drivstoff eller få tilgang til gunstige cashback- og rabattavtaler.

Det er samtidig viktig at man har et ansvarlig forhold til kredittforbruket. Unngå spontane og uoverveide kjøp og alltid betal regningen innen forfallsdato. Husk at pengene du bruker på et kredittkort er et lån på lik linje med alle andre lån, det er bare mye dyrere.

Hvis du har opparbeidet deg mye gjeld på kredittkort kan det være en god løsning å refinansiere kredittkortgjelden din, enten inn i boliglånet ditt eller til et billigere kredittlån hvis du ikke kan stille bolig som sikkerhet.

Du kan lese mer om ansvarlig bruk av kredittkortet her

La Bytt.no finne det beste bensinkortet for deg

Et kredittkort som gir deg cashback eller rabatter på drivstoff kan være veldig lønnsomt nå som drivstoffprisene stiger så kraftig.

Hvis du er usikker på hvor lønnsomt et bensinkort kan være for deg, så anbefaler vi at du tar en tur innom vår chatbot som enkelt regner ut hvor mye du kan spare på å bytte ut VISA kortet med et bensinkort. Ta testen her

Les flere artikler
NYLIG OMTALTE KREDITTKORT
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR