Meny

Norges beste og billigste kredittkort

Sammenlign alle 275 kredittkort på markedet og finn det kortet som passer best til ditt forbruk

BESTE BENSINKORT TIL DIN BIL

Sjekk hvor mye din bil kan spare hvert år med de beste bensinkortene på markedet.Tar kun 1 minutt!

TJEN PENGER PÅ KREDITTKORTET

Et cashbackkort gir deg penger tilbake på hver transaksjon. Se hvordan du tjener mest med et kredittkort som gir cashback

REISE PÅ FERIE I 2023?

Skal du på ferie til utlandet i år? Betaler du 50% av din reise med et reisekort får du reiseforsikring inkludert

Norges topp 5 beste kredittkort søndag 5. februar 2023

Listen setter ingen forbehold om alder eller inntekt, men viser deg hvilke kredittkort kundene er fornøyde med. (Endre)

Omtaler
Fordeler
Eff. rente
Få flere tilbud - søk om 4 kredittkort samtidig
Eks: Eff.rente 23,33%, lånebeløp 25 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 2 955, tot: 27 955. Ulike kort har ulike renter.
30 omtaler
Få flere tilbud med én søknad
Du velger hvilket kort du ønsker
Helt gratis og utforpliktende
23,33%
eff. rente
Annonse
365Privat MasterCard
Eks: Nom.rente 21,40%, eff.rente 26,80%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 4 020, tot: 19 020.
747 omtaler
Cashback og bensinkort
Kreditt 10 000 kr - 50 000 kr
45 rentefri dager
26,80%
eff. rente
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Ikke samarbeid
TF Bank Mastercard
Eks: Nom.rente 21,90%, eff.rente 25,35%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 802, tot: 18 802.
330 omtaler
Reisekort
Kreditt 30 000 kr - 150 000 kr
43 rentefri dager
25,35%
eff. rente
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Samarbeid
Gebyrfri Visa Gold
Eks: Nom.rente 20,42%, eff.rente 23,53%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 530, tot: 18 530.
102 omtaler
Reisekort
Kreditt 10 000 kr - 100 000 kr
50 rentefri dager
23,53%
eff. rente
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Ikke samarbeid
Flexi Visa
Eks: Nom.rente 21,50%, eff.rente 26,45%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 967, tot: 18 967.
175 omtaler
Cashback og bensinkort
Kreditt 10 000 kr - 100 000 kr
50 rentefri dager
26,45%
eff. rente
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Samarbeid
Santander Red kredittkort
Eks: Nom.rente 14,89%, eff.rente 18,15%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 2 723, tot: 17 723.
16 omtaler
Fordelskort
Kreditt 10 000 kr - 100 000 kr
50 rentefri dager
18,15%
eff. rente
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Ikke samarbeid

DET LØNNER SEG Å SAMMENLIGNE KREDITTKORT

Det finnes hele 121 banker på markedet i Norge, og renten de forskjellige tilbyr varierer enormt så det lønner seg å sammenligne kredittkortene!

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og våre tjenester gjør det enkelt for deg å sammenligne hele 275 kredittkort sammen med over 1920 verifiserte brukeromtaler.

Ansvarlig bruk av kredittkort - Reduser gjelden

Kredittkort kan være veldig greit å ha i det dagligdagse blant annet, men bruker man kredittkortet uten særlig planlegging i forkant, kan det koste deg dyrt

LES MER

Kredittkort for netthandel - Se alle fordelene

3 av 4 transaksjoner på nett blir gjort med et vanlig betalingskort. Med så mange fordeler et kredittkort kan tilby går man glipp av tusenvis av kroner i rabatt

LES MER

Få høye rabatter på drivstoffet med et bensinkort

Mange her til lands er avhengige av bensin og drivstoff, og nå som drivstoffprisene er så høye så er det ekstra lønnsomt med et bensinkort

LES MER

Hos Bytt.no finner du de beste og billigste kredittkortene

Bytt.no sammenligner samtlige kredittkort i Norge og årlig innhenter vi hundrevis av omtaler over hva norske kredittkortkunder er fornøyd og misfornøyde med.

Bytt.no hjelper deg med å finne det beste og billigste kredittkortet til ditt behov
MYE Å VELGE MELLOM: Det finnes et hav av kredittkort på markedet. Bytt.no hjelper deg med å finne det beste og billigste kredittkortet til ditt behov
Ansvarlig bruk: Denne artikkelen inneholder informasjon om bruk av kredittkort. Bytt.no oppfordrer til et fornuftig og ansvarlig kredittkortbruk. Unngå spontane og uoverveide kjøp og alltid betal regningen innen forfallsdato. Hvis du har opparbeidet deg mye gjeld på kredittkort kan det være en god løsning å refinansiere kredittkortgjelden din, enten inn i boliglånet ditt eller til et billigere kredittlån hvis du ikke kan stille bolig som sikkerhet.

Hva ønsker du at kredittkortet skal gi?

I den store jungelen av kredittkort her til lands finner vi hele 275 kredittkort utstedt av 121 banker, og svært mange av disse kortene gir ulike fordeler og rabatter. Det kan derfor være lurt å kartlegge hva du skal bruke kredittkortet til, og hva du ønsker å få ut av det.

Her på Bytt.no kan du sammenligne samtlige kredittkort på det norske markedet.

Kredittkort med lav rente

Hvis man tenker at kredittkortet ditt skal gå til store kjøp hvor du skal nedbetale dette over flere måneder så er det lurt å finne et kredittkort med den laveste renta.

De fleste kredittkort kommer med 30-50 rentefrie dager hvor du ikke merker noe til rentekostnader, men i de tilfellene nedbetalingsplanen strekker seg over flere måneder burde man veie renta opp mot andre fordeler.

Tips: Mange kredittkort kommer også med en fordel som heter cashback hvor du får penger tilbake på transaksjonene dine. Hvis du vil få penger tilbake på transaksjonene dine, samtidig som du har en lav rente, så har vi kåret cashbackkortet med lavest rente her

Kredittkort med drivstoffrabatt

I de seneste årene har bensin- og dieselprisene variert kraftig, med landsdekkene priser opp mot 19 kr. Det kan være en av de medvirkende årsakene til at flere og flere de siste årene har anskaffet seg et bensinkort.

Et drivstoffkort, også kjent som bensinkort, bruker du på samme måte som det vanlige bankkortet ditt når du betaler for drivstoff (enten på pumpen eller inne på stasjonen). Forskjellen er at du får rabatter for hver eneste liter du fyller, som hos de fleste blir trukket fra når fakturaen kommer.

Her på Bytt.no kan du enkelt sammenligne alle bensinkort på markedet, eller du kan prøve ut vår kalkulator som enkelt regner ut og finner de beste bensinkortene til deg og din bil.

Drivstoffrabattene hvert kort tilbyr varierer stort, men de beste kortene gir nesten 1 kr i rabatt pr liter. Avhengig av årlig kjørelengde og hvor ny bil du har så kan det fort være noen tusenlapper å spare i året ved å bruke et bensinkort fremfor bankkortet ditt når du betaler for drivstoff.

Dette er det beste bensinkortet

365Privat MasterCard fra Danske Bank er et kredittkort som gir deg rabatter eller cashback for hver liter drivstoff du fyller. 365Privat MasterCard har en relativt lav rente på 21,4% og med en drivstoffrabatt på 3,65% så gir dette deg en årlig besparelse på 1547 kr hvis du kjører normale lengder og fyller til normale tidspunkter.

Med 365Privat MasterCard sin drivstoffrabatt så kan du fylle drivstoff på alle bensinstasjoner, men bensinkortet gir deg også en litt høyere rabatt hvis du fyller drivstoff på Esso og Esso Express. 365Privat MasterCard er gratis å eie, har et årlig gebyr på 0 kr og kommer også med en hel rekke andre fordeler.

Med hele 747 omtaler stiller 365Privat MasterCard med en omtalerangering på 4,6/5 så du skal kunne føle deg trygg på at Danske Bank leverer et godt kredittkort. Andre kunder beskriver bensinkortet som: Enkelt å bruke

 • Kan brukes på alle stasjoner
 • Høyeste drivstoffrabatt på 3,65%
 • Hele 45 rentefrie dager
 • Noe lav kredittgrense
 • Ikke gebyrfrie uttak i utlandet.

Les mer 365Privat MasterCard og hva kundene til Danske Bank har å si om kredittkortet.

Eks: Nom.rente 21,40%, eff.rente 21,40%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 210, tot: 18 210. Annonselenke.

Les hva andre mener om 365Privat MasterCard

Les alle 747 omtaler om 365Privat MasterCard

Kredittkort med reise- og avbestillingsforsikring

Hvis du skal ut å reise så er de fleste eksperter enige: ikke reis uten et kredittkort. Med et kredittkort er du automatisk mer beskyttet mot svindel og uforutsette hendelser enn om du kun bruker bankkortet ditt.

En av de beste fordelene med en del kredittkort er at du får en reise- og avbestillingsforsikring inkludert hvis du betaler mer enn halvparten av reisens kostnad (transport og overnatting) med kredittkortet.

I tillegg til reise- og avbestillingsforsikring så burde man også være på utkikk etter et kredittkort som har lave transaksjonsgebyrer i utlandet, og også et kredittkort som har gebyrfrie uttak i utlandet.

Det finnes heldigvis mange kredittkort med reise- og avbestillingsforsikring, og her på Bytt.no kan du enkelt sammenligne alle. Klikk her for å lese mer om kredittkort med reise- og avbestillingsforsikring.

Dette er det beste reisekortet

TF Bank Mastercard fra Credits Gold (BB Bank ASA) er et kredittkort som gir deg reiseforsikring hvis du finansierer minst 50 % av reisen på kredittkortet. TF Bank Mastercard er det reisekortet som kommer med den laveste renten, men med en lav rente så kan det fort påløpe andre kostnader.

TF Bank Mastercard gir deg 0 kr + 0 % kr uttaksgebyrer når du tar ut penger i utlandet og med et valutapåslag på 1,75%. Reisekortet er også med i et FORDELS-program som gir deg store rabatter i utvalgte butikker.

Selv om dette kortet er det kortet som gir deg den laveste renten, så ser vi også at kundene som eier TF Bank Mastercard også er veldig fornøyd med kortet.

 • Trygg reise med reiseforsikring inkludert
 • Gratis årsgebyr
 • Hele 43 rentefrie dager

Les mer og bestill TF Bank Mastercard og hva kundene til Credits Gold (BB Bank ASA) har å si om kredittkortet.

Eks: Nom.rente 21,90%, eff.rente 21,90%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 285, tot: 18 285. Annonselenke.

Les hva andre mener om TF Bank Mastercard

Les alle 330 omtaler om TF Bank Mastercard

Kredittkort med cashback og shoppingrabatter

Det kan være mye penger å spare dersom du bruker kredittkortet fremfor bankkortet når du handler, og spesielt på nettbutikker. Her tilbyr flere kredittkort eksklusive rabatt- og bonusprogrammer med rabattkoder på hundrevis av norske og utenlandske nettbutikker.

Her kan det lønne seg å følge med da man ofte får rabatter helt opp til 25% på hele kjøpet, på toppen av andre eksisterende rabatter.

Cashback fungerer litt anderledes, ved at man ikke får rabatt før man handler, men man får en liten andel av kjøpssummen tilbake. Vanligvis ligger dette på 1-5%, som betyr at hvis du f.eks kjøper noe til 5000,- og kredittkortet ditt har 2% cashback så får du tilbake/tilgode 100 kr.

Det høres kanskje ikke så mye ut, men hvis du bruker kredittkortet i hverdagen med alle kjøp det innebærer (mat, klær, regninger, drivstoff etc) så kan dette fort bli en betydelig sum i løpet av et år.

Dette er det beste cashbackkortet

Det er Danske Bank som kan skryte på seg at de har det beste cashbackkortet, med kortet 365Privat MasterCard. Med dette kortet får du 2% % av pengene tilbake når du handler På alle kjøp på alle bensinstasjoner. De fleste cashbackkort kommer med en årlig grense på hvor mye penger du kan få tilbake på dine transaksjoner, og dette kortet har en årlig begrensning på 2000 kroner i året.

Selv om dette kortet er det kortet som gir deg den laveste renten, så ser vi også at kundene som eier 365Privat MasterCard også er veldig fornøyd med kortet.

 • Reiseforsikring er inkludert
 • Stiller lave inntektskrav
 • Gratis årsgebyr
 • Hele 45 rentefrie dager
 • Noe lav kredittgrense
 • Ikke gebyrfrie uttak i utlandet.

Les mer 365Privat MasterCard og hva kundene til Danske Bank har å si om kredittkortet.

Eks: Nom.rente 21,40%, eff.rente 21,40%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 210, tot: 18 210. Annonselenke.

Les hva andre mener om 365Privat MasterCard

Les alle 747 omtaler om 365Privat MasterCard

Ansvarlig bruk av kredittkort

Det er mange grunner til å benytte seg av kredittkort. Noen ganger trenger man litt ekstra å rutte med, man vil ha rabatt på drivstoff eller få tilgang til gunstige cashback- og rabattavtaler.

Det er samtidig viktig at man har et ansvarlig forhold til kredittforbruket. Unngå spontane og uoverveide kjøp og alltid betal regningen innen forfallsdato. Husk at pengene du bruker på et kredittkort er et lån på lik linje med alle andre lån, det er bare mye dyrere.

Hvis du har opparbeidet deg mye gjeld på kredittkort kan det være en god løsning å refinansiere kredittkortgjelden din, enten inn i boliglånet ditt eller til et billigere kredittlån hvis du ikke kan stille bolig som sikkerhet.

Du kan lese mer om ansvarlig bruk av kredittkortet her

La Bytt.no finne det beste bensinkortet for deg

Et kredittkort som gir deg cashback eller rabatter på drivstoff kan være veldig lønnsomt nå som drivstoffprisene stiger så kraftig.

Hvis du er usikker på hvor lønnsomt et bensinkort kan være for deg, så anbefaler vi at du tar en tur innom vår chatbot som enkelt regner ut hvor mye du kan spare på å bytte ut VISA kortet med et bensinkort. Ta testen her

Reisekort

Med et kredittkort for reise er ferien din sikret dersom man skulle bli syk eller må avlyse ferien av andre uforutsette grunner.

Et godt reisekort burde ha gebyrfrie uttak i utlandet, lave valutapåslag , rabatter eller cashback på fly og hotell, og reiseforsikring inkludert.

SE ALLE REISEKORT

Bensinkort

Et bensinkort er et kredittkort som gir deg penger tilbake, eller rabatter, for hver liter drivstoff du fyller.

Så dyrt som drivstoff har blitt i det siste, så kan det virkelig lønne seg godt å bytte ut det vanlige bankkortet, med et bensinkort.

SE ALLE BENSINKORT

Cashbackkort

Et cashbackkort er et kredittkort som gir deg penger tilbake på diverse transaksjoner. Da er det noen kort som gir cashback på alle transaksjoner, og noen kort som gir en litt høyere cashback på spesifikke transaksjoner.

Vær obs på at det som alltid kommer en begrensning på hvor mye cashback du kan få i løpet av et år.

SE ALLE CASHBACK-KORT
NYLIG OMTALTE KREDITTKORT
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR