Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert lørdag 13. juli

Norges beste og billigste bredbånd til bedrift

Sammenlign tilbud på bredbånd til bedriften din - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Tar kun 2 minutter
SPAR TUSENVIS
SAMMENLIGN
FLERE TILBUD

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hva slags bredbånd bedriften ønsker tilbud på
 2. 2
  Motta tilbud fra flere bredbåndsleverandører
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ BREDBÅND

Fiberbredbånd

Sammenlign 306 fiberbredbånd og få raskere og billigere internett

SAMMENLIGN

Trådløst bredbånd

Sammenlign 115 trådløse bredbånd og få raskere og billigere internett

SAMMENLIGN

Satellitt bredbånd

Sammenlign 9 satellittbredbånd og få raskere og billigere internett

SAMMENLIGN

Kabel-bredbånd

Sammenlign 78 kabel-bredbånd og få raskere og billigere internett

SAMMENLIGN

Få tilbud på Norges beste bredbånd til din bedrift

OPPDATERT TIRSDAG 21. JUNI 2022

Få skreddersydde tilbud på bredbånd til din bedrift i anbudstjenesten til Bytt.no. La leverandørene kjempe om å få deg som kunde, og ikke motsatt

Med å legge bredbåndet ditt ut på anbud vil du få god veiledning, og tilbud fra flere leverandører som alle vil levere det billigste bredbåndet til din bedrift
Med å legge bredbåndet ditt ut på anbud vil du få god veiledning, og tilbud fra flere leverandører som alle vil levere det billigste bredbåndet til din bedrift

Få tilbud på bredbånd til din bedrift

Med hele 80 forskjellige bredbåndsleverandører på det norske markedet så kan det fort bli vanskelig å velge riktig bredbåndsleverandør. Den norske bredbåndsbransjen er sterkt preget av lite transparent og vanskelig å sammenligne alternativene. 

Det er vanskelig for forbrukeren å vite hvem som kan levere bredbånd til din bedrifts adresse, og det er også vanskelig å sammenligne kvaliteten på bredbåndet en leverandør tilbyr deg, før du har inngått en avtale.

Ofte så er det lange bindingstider til bredbånd for bedrift, men også privatmarkedet, som gjør det skummelt å bytte bredbåndsleverandør, eller bestille et nytt bredbånd.

For at din bedrift skal få best mulig rådgivning, og kan føle seg trygg på valget av sin nye bredbåndsleverandør så har vi utviklet en anbudstjeneste for bredbånd til bedrift. I vår anbudstjeneste vil du få tilbud fra flere bredbåndsleverandører samtidig, og kan velge eller forkaste tilbudene akkurat som du selv ønsker. 

Slik får din bedrift det beste internettet

For at du skal få tilbud på det beste internettet som kan tilbys for deg og din bedrift er det derfor viktig at du legger bredbåndet til din bedrift ut på anbud. Dette kan kanskje høres litt risikabelt ut, men man tar ingen valg her idag, og det er den beste og raskeste veien til å få det beste og billigste bredbåndet til din bedrift. 

Det å legge bredbåndet ditt ut på anbud betyr i enkle trekk bare at vi sender ut en notifikasjon til bredbåndsleverandørene om at du og din bedrift ønsker tilbud på bredbånd, også kan du gå gjennom tilbudene når du selv ønsker, og velge det bredbåndet som passer din bedrift, eller forkaste alle tilbudene
 • Tilbud på fiber bedrift

Det er desverre ikke alle adresser og boliger i Norge som har tilgang til fiberbredbånd, men det skader ingen å sjekke. Hvis man ringer til en vilkårlig leverandør og spør om din bedrift kan få fiber, skal man ha flaks for å få et ja, mens når du legger bredbåndet ditt ut på anbud, vil alle bredbåndsleverandørene prøve å tilby deg det beste de har, som i mange tilfeller er fiberbredbåndet.

 • Tilbud på trådløst bredbånd bedrift

Tilnærmet lik alle og enhver, inkludert bedrifter, kan få tilgang på et trådløst bredbånd. Det trådløse bredbåndet sendes via det sterke mobilnettet vi har her i Norge, og kan så og si taes i bruk over alt i Norge. Et trådløst bredbånd er ikke direkte utviklet for bedrifter, men kan for mange bedrifter være et kjempebra alternativ til å måtte grave ned fiberkabler inn til arbeidslokalene. 

 • Tilbud på VDSL bedrift

VDSL og ADSL er i ferd med å legges ned. Det er ikke anbefalt at du bestiller en ADSL eller VDSL linje med tanke om at dette skal være din nye bredbåndstype i lange stunder fremover. Har din bedrift en ADSL eller VDSL linje nå idag, så kan man alltids spare penger på å bytte ut ADSL-leverandør, men bestiller du et nytt bredbånd, så er det lurt å holde seg unna ADSL og VDSL.  

Billig internett til bedrift

I vår anbudstjeneste for bredbånd til bedrift vil du oppleve at du vil få en billigere pris på bredbåndet enn det du er vandt til idag. Dette er fordi våre samarbeidspartnere er minst like ivrige for å hente deg og din bedrift som kunde, som den neste, og det eneste leverandørene kan gjøre er å tilby deg en billigere pris enn forrige leverandør.

Dette gjør at man kan spare flere tusen kroner i året bare på å bytte bredbåndsleverandør. Kanskje du allerede er litt misfornøyd med din nåværende leverandør, og lurer på om det finnes noe bedre der ute? Da er det kanskje et klisjesvar, men det finnes alltid et bedre og billigere alternativ der ute. Og de tilbudene får du med å legge bredbåndet ut på anbud

Før du tar valget over din nye bredbåndsleverandør anbefaler vi at du tar en tur innom vår omtaletjeneste, hvor vi har samlet inn hele 6381 brukerverifiserte kundeomtaler fra kunder i bredbåndsbransjen. Her får du et eksklusivt innblikk i hvordan leverandøren oppfører seg, og håndterer sine kunder. Se vår omtaletjeneste for bredbånd her
Les flere artikler

Få det beste og billigste bredbåndet til din bedrift

Det er store forskjeller på bredbånd og med hele 510 bredbåndsavtaler fra hele 80 bredbåndsleverandører så kan det fort bli vanskelig å vite hva man skal velge. Dersom du er i tvil så anbefaler vi vår anbudstjeneste for bredbånd, hvor du vil få veiledning og tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og innen bredbånd kan du raskt og enkelt sammenligne 306 fiberbredbånd, 115 trådløse bredbånd, 9 satellittbredbånd eller 78 kabelbredbånd.

NYLIG OMTALTE BREDBÅNDSLEVERANDØRER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR