Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
BANKSKOLEN:

Kreditt

Kreditt er blant den dyreste lånetypen, men det følger også med en hel rekke fordeler med et kredittlån. Her kan du lære mer om alle begrep og hvordan du tjener mest på å bruke et kredittkort

Størst innen bank & lån:

  1. Hos Bytt.no finner du alle 171 banker på det norske markedet
  2. Hos Bytt.no kan du lese over 10819 omtaler fra norske bankkunder

Kredittscore

Kredittscore forteller noe om hvor stor eller liten risiko du utgjør når du skal ta opp et lån, kreditt og enkelte tjenester blant annet. Lær mer om hva kredittscore er og hvordan du kan påvirke den

LES MER

Betalingsevne

Din betalingsevne er noe som direkte påvirker din lånesøknad, men det finnes måter man kan forbedre sin betalingsevne. Her kan du lære mer om betalingsevne og hvordan du påvirker den

LES MER

Kredittramme

Et kredittkort og enkelte andre tjenester kommer med en gitt kredittramme, som sier deg noe om hvor mye penger du kan bruke. Her kan du lære mer om hva en kredittramme er.

LES MER

Kredittkort

Et kredittkort kommer med en hel rekke fordeler, og bruker man det riktig kan man til og med tjene penger på kredittkortet. Her kan du lære mer om hva et kredittkort er, og hvordan du bruker det på best måte.

LES MER

Rentefrie dager

Rentefrie dager på et kredittkort gjør at rentene på dine transaksjoner ikke begynner å løpe før en gitt periode. Her kan du lære mer om rentefrie dager og hvorfor du må være oppmerksom her.

LES MER

Fordeler

I bytte mot at du får en høy rente på et kredittkort, så får du også en hel rekke fordeler. Her kan du lese om alle fordelene et kredittkort gir, og hvilket kredittkort du burde velge.

LES MER

Betalingsutsettelse

Skal man utsette en faktura over lengre tid er man nødt til å søke om betalingsutsettelse. Her kan du lese om hva betalingsutsettelse er og hvordan du kan bruke dette til din fordel.

LES MER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR