Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert søndag 16. juni

Slik får du den beste forsikringen til Porsche 911

Bilforsikring til Porsche 911 - få tilbud på pris

OPPDATERT FREDAG 7. APRIL 2023

På Bytt.no får du gratis råd og veiledning fra flere forsikringsselskaper, slik at du enkelt kan velge den beste forsikringen til din Porsche 911

Få uforpliktende tilbud på bilforsikring til din Porsche 911 i Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring
Få uforpliktende tilbud på bilforsikring til din Porsche 911 i Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring

Porsche 911 forsikring

Porsche 911, og spesielt Carrera-modellen er blant de dyreste bilene å forsikre, og man burde regne inn forsikringspremien allerede i forkant av bilkjøpet.

Det å betale rundt 2-3 000 kroner månedlig for en forsikring kan komme som en overaskelse på mange, i tillegg til et billån med månedlige avdrag på 10-20 000 kroner.

Det er derfor viktig allerede før du har kjøpt en Porsche 911 å undersøke forsikringspremiene for å vurdere om den månedlige økonomien kan klare en både dyr bil og en dyr forsikring.

Det finnes fremdeles store variasjoner i prisen på en forsikring til Porsche 911, så det er til å anbefale at man involverer flere forsikringsselskaper og hører hvilke tilbud flere kan tilby.

TIPS: Legg forsikringene dine ut på anbud for å skape en sunn markedskonkurranse, som gjør at prisen ofte blir billigere enn om man tar jobben i egne hender. 

En anbudstjeneste involverer flere forsikringsselskaper samtidig, hvor selskapene må sette sammen sine beste og billigste tilbud for å kunne utkonkurrere de andre selskapene. 

Slik forsikrer du din Porsche 911

Det å forsikre en Porsche 911 kan ofte by på problemer og utfordringer når man oppsøker forsikringsselskapene selv, da man ofte blir tilbudt standariserte avtaler, og dårlige priser.

Det å bare gå for det første tilbudet man får er ikke til å anbefale, da man heller kan bruke dette tilbudet som videre forhandlingskort inn til de andre forsikringsselskapene for å oppnå en billigere pris, og en bedre kvalitet på forsikringen.

Videre annet enn pris så er det også viktig at man undersøker hele forsikringsselskapet, og ikke bare prisen. En forsikring kan være så god som bare det på papiret, men i bunn og grunn så er det skadeoppgjørene som teller.

Kommer forsikringsselskapet til å slå seg vrang ved et enkelt skadeoppgjør, eller er kundene fornøyde med hvordan selskapene behandler forsikringssakene fra A-Å?

Sett deg derfor litt ekstra godt inn i hva kundene sier og mener om de forskjellige forsikringsselskapene. Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer har samlet over 37595 tilbakemeldinger fra norske forsikringskunders skadeoppgjør, slik at du kan hente inn litt erfaringer før du tar det endelige valget.

Les blant 37595 brukerverifiserte kundeomtaler slik at du lettere kan velge forsikringsselskapet som tar best vare på sine kunder her.

Det å involvere og engasjere flere forsikringsselskaper i en anbudstjeneste når du ønsker å bytte forsikring er alltid til å anbefale, da det sparer deg for enormt mye tid og resurser. 

Både pris, dekningsgrunnlag skadeoppgjør og kvalitet ved forsikringen blir ofte bedre og billigere når man setter selskapene opp mot hverandre, og tvinger dem til å presentere deg sine beste tilbud. 

Slik forsikrer du din Porsche 911 best

  • Legg bilforsikringen ut på anbud for få den beste prisen
  • Sammenlign forsikringsvilkårene for å få det beste dekningsgrunnlaget
  • Undersøk hvordan forsikringskundene opplever selskapet

Ønsker du å forsikre en annen bil? I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring vil du få skreddersydde forsikringtilbud til alle biler på det norske markedet. 

Hva koster forsikring til Porsche 911

En bilforsikring til Porsche 911 koster 28 300 kroner årlig.

For å forsikre din Porsche 911 med en full kaskoforsikring må du regne med at dette kan komme til å koste deg rundt 28 300 kroner årlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften. 

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med 0% bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her.

Sammenlign forsikringer til Porsche 911

Når man skal sammenligne de forskjellige forsikringsavtalene til en Porsche 911 så er det altså lurt å sammenligne helheten med forsikringen, men også vurdere om økonomien tåler en byr bil, og en dyr forsikring. 

Skadeoppgjør kommer øverst i prioriteringsrekka, etterfulgt av dekningsgrunnlag og deretter prisen man betaler. Disse 3 punktene er høyst forhandlingsbare i Bytt.no sin anbudstjeneste for forsikringer. 

Bytt.no sin anbudstjeneste for forsikringer til Porsche 911

I Bytt.no sin anbudstjeneste vil du få gode råd og veiledning slik at du lettere kan ta et mer kunnskapsbasert valg ovenfor forsikringsselskapene. 

Det er ikke alle dekningsområdene som er like aktuelle for alle, så det å kunne forhandle seg frem til andre avtaler som passer bedre for deg og ditt kjøremønster er absolutt til å anbefale. 

Selvom prisen er lav, og dekningsgrunnlaget er stort, så trenger det ikke nødvendigvis være en god forsikring. Det er skadeoppgjørene som sier om forsikringen er god for deg eller ikke.

For å sammenligne en forsikringsavtale til en Porsche 911 burde man undersøke og sammenligne: 

  • Prisen på forsikringen
  • Dekningsgrunnlaget til forsikringen
  • Behandling av skadeoppgjør
  • Opplevd tilfredshet fra kundene

Forsikringspremien, og dekningsgrunnlaget kan man enkelt skreddersy og forhandle på i Bytt.no sin anbudstjeneste for forsikringer her, mens behandling av skadeoppgjør, og kundetilfredshet kan du lese om blant våre 37595 forsikringsomtaler her

Spør gjerne forsikringskonsulentene om speisalrabatter, eller andre tilbud når du er i kontakt med dem via Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer. Legger man til flere forsikringer i anbudstjenesten, vil man ofte få en samlerabatt på forsikringene. 

Få skreddersydde spesialtilbud på forsikring til Porsche 911 i Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer her.

Slik får du den beste og billigste forsikringen til Porsche 911

For at du skal kunne føle deg trygg på at du velger både den billigste bilforsikringen, men også den beste så er det alltid lurt til å undersøke hva kundene i forsikringsselskapet selv sier om selskapet.

Forsikringsselskaper annonserer ofte for sine gode og trygge forsikringer som skal dekke alt mellom himmel og jord. Problemet med disse reklamene er ofte at man sjeldent får testet om dette stemmer, før uhellet først har skjedd.

I Bytt.no sin omtaleportal kan du enkelt lese deg opp blant 37595 erfaringer til kundene i de forskjellige forsikringsselskapene. På denne måten får du et innblikk i hvordan forsikringsselskapet opererer og håndterer sine kunder, før du legger all tilitt inn i selskapet.

Ta meg videre til Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer her

Hvor mye kan du spare?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR