Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Infosenter Om bytt Kundeløfte

Vårt kundeløfte til deg

Du er vår aller høyeste prioritet. Bytt.no er ingenting uten våre brukere. Det er helt avgjørende for vår tjeneste og vårt formål at våre brukere kan stole på sammenligningene de foretar, har tillit til resultatene de mottar og at informasjonen som blir gitt ikke faller i feil hender. I den anledning ønsker vi å inngå et løfte med deg. Et kundeløfte. Dette er retningslinjer for oss, og et løfte til deg, som vi til en hver tid skal etterstrebe å opprettholde.

Vi skal hjelpe deg å velge riktig

Pris er ikke alltid det viktigste. Derfor inkluderer vi fordeler, ulemper, vilkår og andres erfaringer i produkt- og tjenestesammenligninger. Vi etterstreber å innhente priser og tjenester fra et bredt utvalg av selskaper for å gi deg et komplett bilde av markedet.

Som en forlengelse har vi utviklet Norges mest omfattende omtaletjeneste innen personlig økonomi som du kan bruke.

Vi skal spare deg for tid

Vi samler et bredt spekter av tjenester og selskaper på ett sted slik at du ikke trenger å oppsøke flere nettsteder for å finne det rette produktet. Våre tjenester er bygget for å gi deg resultater på få sekunder.

Vi kan sende deg dine sammenligningsresultater på e-post slik at de alltid er tilgjengelige.

Vi skal respektere ditt personvern

Vi vil aldri selge eller utveksle din personlige informasjon til uavhengige tredjeparter. Du kan når som helst velge å ikke motta flere e-poster fra oss.

All personlig informasjon blir lagret på en sikker og kryptert måte. Du skal føle deg trygg når du bruker Bytt.no.

Vi skal fremstå tydelig og nøytral

Alle våre tjenester er helt gratis for deg som forbruker. Vi får kun betalt når du kjøper et produkt eller tjeneste fra våre samarbeidspartnere. Vi har ingen påslag på prisene du ser på våre tjenester.

Vi etterstreber å gi deg en nøytral og upartisk sammenligning av produkter, tjenester og selskaper.

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR