Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert mars 2024

Slik får du tilbud på Norges beste boligalarm

Slik får du de beste tilbudene på boligalarm

Det er store prisforskjeller, og forskjell på kvalitet, innen boligalarm, og Bytt.no loser deg gjennom hvordan du skal finne den beste boligalarmen

Få gratis veiledning og tilbud på boligalarm på Bytt.no. Skreddersy dine boligalarmer og forhandle på pris.
Få gratis veiledning og tilbud på boligalarm på Bytt.no. Skreddersy dine boligalarmer og forhandle på pris.

Det å velge seg ut hvilken boligalarm man skal velge kan være både skummelt og vanskelig og slår seg til ro med tanken om at det skjer jo aldri oss

Et innbrudd kan være ekstremt ubehagelig, og potensielt farlig og din egen sikkerhet blir vanskelig å sette en prislapp på. 

Statistikken viser at boliger med boligalarmer har en særdeles lav innbruddsrate, og boligalarmer virker til å være veldig avskrekkende for innbruddstyver. 

Slik finner du den beste boligalarmen

Det er en hel rekke forhold som du burde undersøke før du anskaffer deg en boligalarm, og man må gjerne trå litt varsomt, og ikke bare takke ja til det første man får.

For å finne den beste boligalarmen burde du undersøke:

  • Måned- og oppstartskostnad
  • Pris og behov for tilleggsutstyr
  • Vurder nabolaget ditt, og din bolig
  • Tidligere kundeopplevelser 

Få skreddersydde tilbud på boligalarmer i vår anbudstjeneste for boligalarmer her

På Bytt.no gjør vi det enkelt for at boligalarmskunder skal kunne dele sine erfaringer om sitt boligalarmsselskap slik at man kan få et eksklusivt innblikk alarmselskapet før man takker ja til et eventuelt tilbud.

Det er derfor anbefalt å ta seg en tur innom vår omtaleportal og lese seg litt opp på noen av de 278 verifiserte kundeomtalene og hva de synes om om boligalarmene i Norge.

Usikker på nøyaktig hva en boligalarm er? Da kan du lese mer om boligalarmer, og se hvorfor det kan lønne seg med en boligalarm her

Vurder boligens nabolag

Når man skal vurdere ditt nabolag, og kartlegge eventuelle farer, så er det ikke bare snakk om innbruddstatistikker. En boligalarm kan overvåke mer enn bare innbrudd.

Avansert teknologi kan også overvåke naturen rundt deg, og potensielle farlige situasjoner inne i boligen din.

Vurder derfor også en potensiell jordskredsfare, eventuelle oversvømmelser på bad med gamle vannrør eller potensielt farlige brannsituasjoner.

Pris og behov for tilleggsutstyr

De fleste boligalarmene inkluderer røyk- og brannvarslere og innbruddsalarm, men gir deg også mulighet til å legge til flere komponenter som kan overvåke mer av boligen din, eller naturen rundt deg.

Det kommer alltid en ekstra pris når man skal legge til flere komponenter men når man benytter seg av vår anbudstjenesten for boligalarmer vil man som ofte kunne forhandle seg til å få diverse tilleggsutstyr inkludert i abonnementet. 

Eksempler på tilleggsutstyr fra alarmselskapene kan være glassbruddetektor, brann- og røykdetektor, vann- og temperatursensorer, magnetkontakter, videoovervåkning, elektroniske dørlåser, jordskjelvssensorer, og diverse sensorer og løsninger for innbrudd av alle former. 

Måned- og oppstartskostnad

Det blir vanskelig å finne en fasit på hvor terskelen på prisen på en boligalarm skal ligge, da terskelen høyst sannsynlig er individuell fra person til person. 

Ønsker man en basispakke trenger ikke dette å koste så mye, men ønsker man økt sikkerhet, vil fakturastørrelsen også øke. 

Så her må man tenke om man ønsker bare et billig alarmanlegg for at det i minstefall skal virke avskrekkende for tyver, eller om man ønsker at et innbrudd eller andre potensielle farer aldri skal forekomme. 

Alle alarmselskap i Norge tilbyr FG-godkjente boligalarmer. Positivt med FG-godkjente boligalarmer er at man er trygge på at de fungerer og blir vedlikeholdt riktig, men også at forsikringsselskapene kan redusere prisen på boligrelaterte forsikringer dersom du har en FG-godkjent boligalarm. Du kan lese mer om FG-godkjente boligalarmer her

Slik får du den beste og billigste boligalarm

Nå som man har litt kunskap til hva som kan gjør at en boligalarm kan kvalifiseres som den beste, så er det også på tide å få den best mulige prisen på din boligalarm.

For at du skal få den beste prisen på din boligalarm anbefaler vi sterkt at du benytter deg av vår anbudstjeneste for boligalarmer. På denne måten vil du starte en priskrig på din boligalarm, samtidig som du kan forhandle på vilkårene eller tilleggsutstyr.

Vi varsler alarmselskapene om at du ønsker tilbud på boligalarm, også blir det opp til dem å sette sammen sitt beste og billigste tilbud til deg. Videre kan du velge å godta eller avslå tilbudene.

Vår anbudstjenest for boligalarmer er helt gratis og uforpliktende, og det eneste du trenger å gjøre er å:

  1. Velg hvilke alarmer du ønsker tilbud på
  2. Motta skreddersydde tilbud fra ulike alarmselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende

Få eksklusive tilbud på din boligalarm i Bytt.no sin anbudstjeneste her

HUSALARM

Husalarmer blir mer populært og teknologien blir stadig bedre. Med en husalarm kan du senke skuldrene mens du er bortreist

UNDERSØK HUSALARM

BRANN- OG INNBRUDDSALARM

Brann- og innbruddsalarm er som oftest en del av basispakka. Se mer om hvordan du kan få billigst boligalarm

BRANN- OG INNBRUDDSALARM

FÅ TILBUD PÅ BOLIGALARM

I Bytt.no sin anbudstjenesten for boligalarmer vil du enkelt kunne presse prisen nedover på dine boligalarmer

FÅ SKREDDERSYDDE TILBUD
NYLIGE OMTALER INNEN BOLIGALARM
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR