Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Sector Alarm
1.9
85 verifiserte omtaler

Sector Alarm omtaler og erfaringer

1.9
Dårlig
85 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#16
Forferdelig
Sector Alarm er rangert
#16 av 17 boligalarmselskaper
11%
Dårlig
11% anbefaler Sector Alarm
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!

Utforsk 85 omtaler om Sector Alarm

FILTRER OMTALER
8
1
1
8
67
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sector Alarm?
Tar 2 minutt

søppel og forferdelig dyrt

Omtale av  Christian

hyggelig med alarm. Men ikke kjøp eller brukt sector alarm. Alt koster ekstra. Du eier ingen ting. De har tydeligvis jobbet mest med advokater for å sikre seg å lure kundene sine. Jeg kjøpte dør lås ved siden blant annet. Jeg monterte den selv, fordi jeg var nysgjerrig. Montøren som var super hyggelig fikk helle ikke av den gamle dørlåsen, så jeg måtte hjelpe han. Men nå skjønner jeg hvorfor han insisterte på å sett lokket på batteriene.. Da er det selvsagt installert av sector alarm. Vet Dere jeg hater det selskapet så inn i gran skauen. Jeg ble også presentert at de ikke tjener penger på alarmen før etter 5 år med abb.pris på 598 kr.. Har hele samtalen på video. Er dette sant?? Ved oppsigelse så fikk jeg servert så mye tull og rare uttalelser. det var skikkelig ubehagelig. Og som kunde å sitte igjen og føle seg så ekstremt lurt er kjipt. Så nå kommer de og henter alarm sakene sine som da koster dem 35.000 kroner i selvkost. Hvor mange er det som tror på det? Å ikke glem at døråpneren som jeg installerte 99% av og betalte over 4000 kroner for, den skal de også ha tilbake. Vet Dere snakk med naboer, kjøp en egen video/røykdetektor og sett opp auto-ring ved brann etc. Jeg er så skuffa, deppa, irritert og kvalm. Og føler meg som en idiot og som en som har blitt lurt totalt. Er dette virkelig lov i Norge?? Er det ingenting som kan gjøres for å stoppe dette svindel opplegget? Jeg har vært borte i mye rart, men å sitte igjen kvalm og deppa etter en oppsigelse, det er første gang på mine 49 år. Skulle virkelig ønsket jeg hadde sjekket denne websiden før jeg installerte fra sector alarm. Tips: Hvis du blir kontaktet av sector alarm. Kun hvis du må ha "proff" anlegg velger du de pga. røykvarslingen. IKKE finn på å kjøpe noe utenom grunnpakken. Og ikke betal mer en 3-400 kr pr. mnd. Fordi jeg fikk nemlig et supertilbud hvis jeg ikke sa opp. Vurderte det egentlig, helt til selger foklarte sine regnestykker og vi plukker ned alt. Er det en ripe i det så koster det deg masse penger. Så her skal det filmes og dokumenters at alt utstyr er supert, slik at de ikke kan sende regning for skade jeg har påført anlegget. Jepp de sjekker alt utstyret de har "lånt" ut, og er det riper ellr noe kosmetisk - ja du gjettet riktig, da må du betale ekstra. Håper dette kan hjelpe noen til å styre unna sector alarm. Fordi de juger og oppererer som en mini mafia gjeng etter mitt syn da. Styr unna. Stjernene under er jo for tiden som har vært. nå føler jeg at jeg må teipe igjen alle kamera.

Svar fra Sector Alarm
16.05.2023 09:40

Hei, Det er leit å høre at du har denne opplevelsen av oss. Ta gjerne kontakt med Kundesenteret vårt på 915 03033 slik at vi kan hjelpe deg videre.

Sender faktura for 3 måneder etter at man har sagt opp

Omtale av  Carsten

Har vært kunde hos Sector Alarm i 6 år og når jeg skal flytte uten å videreføre må jeg betale i 3 måneder til selvom alarmen har blitt demontert og fjernet. Styr unna... Prøvde å snakke med kundeservice men der var det ikke noe forståelse. Velg heller et annet selskap som ikke lurer deg.

Svar fra Sector Alarm
08.05.2023 09:16

Det er leit å høre at du har denne opplevelsen av oss. Ta gjerne kontakt med Kundesenteret vårt på 915 03033 slik at vi kan hjelpe deg videre.

Pågående dørselger

Omtale av  Pensjonist

Kom med flere påstander som ikke stemte, ba om å få komme inn….ventet ikke på svar før han gikk inn. Satte seg uten at han var invitert til det, enda jeg gjorde klart fra første stund at det ikke ville bli noen handel. Lurte på om jeg ikke ønsket å være trygg. Opplevdes ubehagelig pågående og undervurderte meg helt tydelig siden jeg er et eldre menneske. Naboene opplevde vedkommende på samme måte. Fortalte meg også at røykvarslerne mine kunne komme til å brenne. En ubehagelig opplevelse fra ende til annen. Bedre opplæring er tydeligvis nødvendig.

Selgere lyver om mandat fra brannvesenet

Omtale av  Thomas

Selger løy og sa at han var utplassert av brannvesenet for å sjekke røykvarslere. Da han hadde fått løyet seg inn i huset, var han ikke interessert i å sjekke røykvarslere, bare fortelle oss i hvor stor fare vi var for å dø av ulmebrann hvis vi ikke benyttet oss av deres påsketilbud.

Svar fra Sector Alarm
25.04.2023 15:14

Det er leit å høre dersom du har hatt en dårlig opplevelse med en av våre selgere, og det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker å fremstå. Ta gjerne kontakt med oss her: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/, slik at vi kan få mer informasjon om saken.

Ingen bra behandling

Omtale av  Liv

Kommer ikke igjennom å få sagt opp alarmen, dem har kilometer med uåpnet mail. Men faktura greier dem og sende. Nå er det ny bolk som skal betales, og den skal ikke jeg ha, men kommer ikke igjennom på mailen. Meget DÅRLIG

Svar fra Sector Alarm
20.04.2023 15:00

Takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at du har denne opplevelsen. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre. Her kan du kontakte oss på chat: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/

Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Dyrt og usympatisk selskap

Omtale av  Jens

Tre måneders oppsigelse og de ble til og led sure da jeg ikke ville fortsette i ny bolig. De har ikke oppsigelse som mulighet - kun flytting. Føles som en skam, sykt dyrt er det også.

Svar fra Sector Alarm
03.04.2023 13:58

Det er leit å høre at du har denne opplevelsen med oss. Ta gjerne kontakt med oss via vår hjemmeside: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/ slik at vi kan ta en prat.

Døve dørselgere som aldri gir opp.

Omtale av  Håvard

Min eneste erfaring med Sector Alarm er dørselgere, men til gjengjeld er det svært mange av de. Et nei burde bli tatt som et nei, og ordet "ikke interessert" burde bli forklart betydningen av under opplæringen. Heller skjeggkre i huset enn en selger fra Sector Alarm på døren. Skjeggkre er det langt enklere å bli kvitt.

Svar fra Sector Alarm
27.02.2023 10:12

Takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at du har denne opplevelsen med oss. Vi ønsker alltid å forbedre oss, og du er velkommen til å kontakte oss via vår hjemmeside: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/ slik at vi kan få mer informasjon om saken for å kunne gi en tilbakemelding videre til rett avdeling.

Kjempe fornøyd

Omtale av  John H

Har hatt Sector i mange år, alltid hjelpsomme, kunnskapsrike, skjønner godt det du lurer på og hjelper på en rask og god måte . Anbefaler Sector alarm til alle som vurderer nytt alarm/overvåkningsutstyr .

Svar fra Sector Alarm
14.02.2023 10:12

Takk for hyggelig tilbakemelding.

rask responstid.

Omtale av  Helen

Bra og effektiv kundeservice. Ingen ventetid på telefonen. Raske til å ordne opp.

Svar fra Sector Alarm
14.02.2023 10:12

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding.

Løgnere

Omtale av  John

Sector Alarm kom døren og påstod at de hadde gjort en avtale med meg uken før om å komme inn og ta en titt på huset. Regn løgn. Da jeg høflig prøvde å avslutte samtalen, begynte selgeren å pushe med at de hadde en avtale med brannvesenet om å komme inn. Igjen, bare løgn.

Svar fra Sector Alarm
02.02.2023 09:03

Takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre om din opplevelse med oss, og det er selvsagt ikke slik vi ønsker å oppfattes. Vi ønsker mer informasjon om dette slik at vi kan se nærmere på det. Du kan kontakte oss via vår hjemmeside: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/.

Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Kjempe fornøyd

Omtale av  Silje

Vil aldri bytte alarm selskap. Får super kundeservice, føler meg helt trygg med Sector alarm. Dem hjelper meg ikke bare med å sikre hjemme mitt men dem sikrer også meg. Panikk alarmen er ikke bare for når det er tyver osv, men hvis du blir syk, faller eller du trenger annen hjelp så hjelper dem deg uansett. Å det gjør at jeg ikke vil bruke noe annet alarmselskap. Tusen takk for at dere alltid passer på!

Svar fra Sector Alarm
21.12.2022 09:34

Hei Silje, Takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med oss.

Sector alarm svindler deg for penger

Omtale av  Eivind B

Sector alarm leverer ikke produktet de skal, og tar seg ekstra betalt ved oppsigelse. Selskapet svindler deg. Sector alarm kan bli bedre på å levere oppdaterte alarmer, og ikke skru opp prisen uten å melde fra til kunden. Ved oppsigelse skrur de også opp prisen til trerganger vanlig pris. Som kunde må du ikke godta prisen de oppgir.

Svar fra Sector Alarm
15.12.2022 09:39

Takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at du sitter igjen med dette inntrykket av oss. Det er ikke vår intensjon. Ta gjerne kontakt med oss via vår hjemmeside: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/ for en prat.

tjenester, oppsigelse osv, alt er feil

Omtale av  Ahsan H. S

har sagt opp i midten av September, 2022 men de fortsette å sende meg faktura opptil Januar, 2023. De finner en eller annen vei for å sende faktura. Vet ikke nå denne skitt skal stoppes

Svar fra Sector Alarm
13.12.2022 15:25

Takk for din tilbakemelding. Ta gjerne kontakt med oss via vår hjemmeside: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/ slik at vi kan se nærmere på saken.

Sector liker ikke konkurranse. Ikke kontakt konkurrentene til Sector alarm.

Omtale av  Et

Har Verisure. De er dyre. Ønsket å forhøre meg med Sector om tilbud. Fikk et godt tilbud, Verisure matched det og litt til. Holdt meg til Verisure. Konkurransen fungerer akkurat som den skal her altså. Fikk denne strofen i retur fra Sector. "Av respekt for vår og din egen tid er det flott om du ved neste anledning heller ringer de direkte for å presse ned prisen."

Svar fra Sector Alarm
13.12.2022 15:24

Takk for din tilbakemelding. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe mer vi kan hjelpe deg med.

Får ikke kontakt med kundeservice, verken på telefon eller mail!

Omtale av  Sven

Har prøvd å avslutte mitt abonnement med Sensor alarm, men det er umulig å få kontakt med dem. Dessuten fikk jeg faktura hver måned enda jeg hadde 3 måneders abonnement. Jeg kunne heller ikke få avtalegiro. Fullstendig uaktuelt.

Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Dette selskapet oppfører seg som kjektringer

Omtale av  Dag B. N

Styr for all del unna! Sector opererer med lokketilbud for å lure deg inn, og så masse klausuler og liten tekst for å gjøre det vanskelig å avslutte abonnementet. Kan man stole på at et selskap som operere sånn?

Svar fra Sector Alarm
31.10.2022 15:17

Det er leit å høre at du har denne opplevelsen av oss. Ta gjerne kontakt med Kundesenteret vårt på 915 03033 slik at vi kan hjelpe deg videre.

Forrige
Side 1 av 6

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR