Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Sector Alarm
1.9
113 verifiserte omtaler

Sector Alarm omtaler og erfaringer

Positiv trend

Sector Alarm opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.9
Dårlig
113 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#15
Forferdelig
Sector Alarm er rangert
#15 av 15 boligalarmselskaper
11%
Dårlig
11% anbefaler Sector Alarm
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!

Utforsk 113 omtaler om Sector Alarm

FILTRER OMTALER
8
3
6
12
84
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sector Alarm?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Pågående og uforskammede selgere

Omtale av  Geir

Utrolig pågående selger som tok seg til rette og bare gikk rett inn hos meg. Det mente hun var greit, fordi hun var visstnok vant til å bli invitert inn. Nektet også å høre på meg når jeg sa nei flere ganger, og bare fortsatte sin innøvde salgstale. Ubrukelig selskap hvis dette er typen folk de ansetter som selgere.

Sector Alarm

Omtale av  Alfred L

God tjeneste, men begynner nå å bli vel dyrt. Nesten 7000 i året fra mars -24. Vurderer bytte av leverandør.

Forsøker å lure eldre

Omtale av  Nabo

Fant dørselger fra Sector inne i stuen hos mine demente foreldre, som åpenbart ikke skjønte hva det dreide seg om. Ynkelig å forsøke å lure eldre til å inngå avtaler på denne måten.

Dyrt og vanskelig

Omtale av  Paul

Dyrt. Opplevd feil flere ganger hvor alarm har blitt feilaktig utløst. Kundeservice via selvbetjening funker dårlig, og i dag er irritasjonen så stor at jeg bytter. Trengte å bruke appen for å melde at en brannalarm piper som en gal (og man kan ikke bytte batteri). For å logge inn i appen kreves at man oppretter en konto. Dette måtte jeg selv bla meg frem til på nettsidene for å finne ut, appen ga inntrykk av at jeg hadde en konto. For å opprette sin konto må man oppgi kundenummer (!). Det er umulig å finne. Man skal kunne se det på faktura, men eFaktura-systemet lar deg ikke se en dritt, null og niks. Eneste utvei er å ringe kundeservice, men de har tydeligvis stengt. Dette burde de opplyse om så man slipper å lide seg gjennom robotbabbel før samtalen bare avsluttes. At ting er slik er for meg signaler om at selskapet ikke har fokus på kunden eller å være konkurransedyktig.

Dårlig kundeservice på telefon

Omtale av  Torsten

På en problem må man ringe over 4 uke og ingen løsning i sikt

Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Elendig kundebehandling

Omtale av  Per A. C

Jeg tok kontakt pr tlf ang. for et tilbud på alarmsystem da vi var misfornøyd med den leverandøren vi hadde fra før. Fikk oppgitt en månedspris av "kundebehandler" og spurte om han kunne sende det pr mail slik at jeg kunne diskutere det med min kone, sett opp mot andre tilbud vi hadde fått. Kundebehandler spurte da om: "Er det noe vits i at jeg bruker tid på det? For dere er vel ute etter å bytte, ikke bare sjekke pris?" Da hadde kundebehandler gjort seg opp en mening om at Sector ikke kom til å bli valgt siden prisen var høyere enn fra en annen leverandør jeg fortalte om. Så han gadd rett og slett ikke sende tilbudet på mail. Helt utrolig dårlig kundeservice og mistenkelig gjøring av kunde og det FØR inngått avtale. Tør ikke tenke på hvordan det er å få hjelp der etter man har signert. Styr unna!

Elendig med Sector alarm

Omtale av  U. R

Ok. Jævlig med 3 måneders oppsigelse da jeg har fått montert annet alarmsystem

Sector nei takk . Aldri mer

Omtale av  Brynjar

Ble montert og det tok under 1 mnd før første alarm kom fra en røykvarsler.. den ble røsket ned . Og prøvd satt opp igjen litt senere . Niks same shit . Sa opp alarmen men etter mye mas og 1 mbd gratis sa jeg ja . Men den blir nå sagt opp og svina skal ha 3 mnd betaling for denne helvetes førrpulte driten de prakker på folk.. skygg unna dette drittselskapet .

Dårlig service

Omtale av  Delphine

Dårlig service, og brukte flere timer til å komme til oss da alarmen ringte mens vi var borte

Dørsalg

Omtale av  Tiril

Meget påtrengende selger på døren. Veldig irriterende. Håper de slutter med dørselgere.

Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Umulig å si opp avtale.

Omtale av  Geir S

Vanskelig å få sagt opp avtalen. Sa opp avtalen over telefon, ble ringt opp en uke senere hvor de lurte på hvorfor jeg ville si opp. Ble fortalt om alle fordelene med avtalen og hvor farlig det var å si opp. Omsider etter enda noen dager fikk jeg mail med en link til oppsigelse. Linken ble åpnet og skjemaet lastet ned, men er umulig å fylle ut.

Norges dårligste bedrift

Omtale av  Kai

har vært kunde i mange år, med avtalegiro i nettbank men den april 2021 blir den ikke trukket tydeligvis. Men ingen purring og ikke en lyd fra dem. men i 17.11.2023 får jeg inkassokrav fra payex på den. ringer og spør om det er vanlig og i demmes systemer ser alt ok ut. men så får jeg beskjed betal, jeg velger og si opp abo med dem men det er ikke bare bare. for da må dem sette meg til rett person. jeg prøver og kontakte dem 3 ganger til og får beskjed det ligger i systemet at vedkommende skal ringe meg opp så jeg må vente på det, i dag den 22.11.2023 ringer vedkomende meg opp og sier hei du må sende det skriftlig noe dem andre kunne fortalt. så har en ting og si norges strørste sirkus bedrift . ALDRIG mer sector alarm

Svar fra Sector Alarm
24.11.2023 13:04

Det er leit å høre at du sitter igjen med denne opplevelsen av oss. Dette er selvsagt ikke vår intensjon. Vi takker deg for tilbakemeldingen, og ønsker du en dialog med oss så er du velkommen til å ringe kundesenteret på tlf. 915 03033.

Helt forferdelig kundebehandling !

Omtale av  Bodil

Selger inn gamle anlegg til full pris. Ved oppsigelse er det mulig å få halvert mnd. prisen. Useriøs kundebehandling, styr unna !

Svar fra Sector Alarm
21.11.2023 15:59

Det er leit å høre at du sitter igjen med dette inntrykket av oss. Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 915 03033 om det er noe vi kan hjelpe deg med videre.

Synes månedlige faste utgifter er litt høye i forhold til produkt.

Omtale av  Chris

Selskapet virker seriøst, men er ikke særlig fleksible med å tilrettelegge gode tilbud til mitt behov. Har behov for å nedgradere sikringen ds behovet er mindre og utgiftene er for høye.

Føler meg lurt

Omtale av  Kjersti M

Jeg har blitt lurt av Sector alarm. Selgeren har gitt meg feil informasjon, og sagt at det gikk an å pause abbonnementet - noe som viser seg p ikke la seg gjøre. Jeg trodde også at jeg kjøpte ut røykvarslere over tid, men nå når jeg sier opp skiten vil de skru ned alt sammen. Kommer aldri til å anbefale noen å samarbeide med dette selskapet. Har også slitt med å komme i kontakt med kundeservice.

Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

LURING - MØRKA BEDRIFT

Omtale av  Huan N

Pass på vilkårene når dere inngå avtale med dem. Mørka bedrift - HOLD UNNA. Prøvde å gi gode tilbudet for å lokke folk med å flytte over/ signert avtalen, også i avtalen stod det at man inngår 36 mnd bindingstid og fornyes automatisk 1 år om gangen (denne informasjon får du man aldri oppgitt, bare i "småskriften" i avtalen). Etter at man har inngått avtalen så holdte de ikke priser som avtalt, gått opp uten å meldes ifra. Og da hvis du ønsker å si opp så vil de dumme bindingstid gjelder. Det er SVINDEL/ LURERI.

Svar fra Sector Alarm
29.09.2023 10:41

Hei, Huan. Det er leit å høre om din opplevelse av oss. Det er selvsagt ikke slik vi ønsker å oppfattes. Ta gjerne kontakt med oss for en dialog vedrørende din avtale.

Forrige
Side 1 av 8

Sector Alarm

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR