Meny

Beste satellittbredbånd mai 2022

Bytt.no har sammenlignet og testet 6 satellittbredbånd - her er best i test mai 2022

Brdy har de beste satellittbredbåndene så langt i mai

OPPDATERT onsdag 18. mai 2022

Norske bredbåndskunder har kåret de beste satellittbredbåndene i mai. Hele 3474 bredbåndskunder har til nå skrevet en omtale om sine bredbånd og bredbåndsoperatører, og på denne siden finner du raskt og enkelt frem til de satellittbredbåndene norske forbrukere er mest fornøyde med.

Dette er Norges beste satellittbredbånd mai 2022
INTERNETT FRA VERDENSROMMET: Satellittbredbånd kan levere internett til hele Norge uansett hvor du bor - men hvem har de beste satellittbredbåndene?

Det billigste satellittbredbåndene er ikke nødvendigvis det beste

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Innen bredbånd & internettjenester sammenligner vi totalt 497 bredbåndsavtaler innen fiber, trådløst bredbånd, kablet bredbånd og satellitt bredbånd fra alle 76 bredbåndsleverandører og vi har tatt i mot over 3474 verifiserte omtaler fra norske bredbåndskunder.

Det er enkelt å finne de billigste satellittbredbåndene på Bytt.no, men som vi alle erfarer fra tid til annen så er det ikke alltid det billigste alternativet er det beste.

Derfor kombinerer vi pris og hastighet til alle satellittbredbånd på markedet sammen med hva 3474 kunder mener, og resultatet blir en unik kundedrevet best-i-test kåring av Norges beste satellittbredbånd.


Slik kåres de beste satellittbredbåndene

For at kåringen av beste satellitbredbånd skal være rettferdig skjer den automatisk og uten påvirkning fra ansatte i Bytt.no eller fra bredbåndsleverandørene. Ettersom det varierer hvor mye hastighet man har behov for har vi valgt å kåre fire vinnere av beste satellittbredbånd mai 2022, en for hver av kategoriene:

 • Lite bruk
  Norges beste satellittbredbånd mellom 1 og 9 mbit/s hastighet. Dette er stor sett passende til en normal husholding med enkel surfring og få brukere som bruker nettet samtidig
 • Middels bruk
  Norges beste satellittbredbånd mellom 10 og 29 mbit/s hastighet. Her finner du fiberbredbånd som passer til de aller fleste familier, spesielt hvis det er flere som bruker nettet samtidig
 • Mye bruk
  Norges beste satellittbredbånd mellom 30 og 49 mbit/s hastighet. Dette er hastigheter for de som har mange enheter tilkoblet til internett på likt hvor flere enheter streamer og/eller spiller
 • Superbruker
  Norges beste satellittbredbånd fra 50 mbit/s eller mer. Dette er for superbrukere med store hastighetsbehov eller svært mange enhenter tilkoblet med høye hastighetskrav

Vi vektlegger også en rekke forskjellige kriterier for å kåre de beste satellittbredbåndene. For å unngå manipulasjon går vi ikke ut med de konkrete faktorene, men de blir påvirket av bl.a:

 • Kampanjer og velkomstpris
  Vi vektlegger ikke kampanjepriser og velkomsttilbud. Prisene på satellittbredbåndet er prisen avtalen til syvende og sist kommer til å koste deg hver måned.

Her er Norges beste satellittbredbånd i mai 2022 basert på 3474 tilbakemeldinger:

MIDDELS BRUK
2,2/5
Opptil 16 Mbps fra Brdy
349 kr/mnd

Norges beste satellittbredbånd for middels bruk i mai 2022

Beste satellittbredbånd med middels bruk i mai 2022

Det beste satellittbredbåndet for middels bruk er til nå i mai et 16 mbit/s abonnement fra Brdy til kun 349 kr/mnd.

Opptil 16 Mbps fra Brdy koster 349 kr pr. mnd og har 12 mnd bindingstid.


Dette bredbåndet fra Brdy blir levert via satellitt. Med satellittbredbåndet "Opptil 16 Mbps" så kan du surfe fritt frem til din månedlige datakvote på 10 GB er brukt opp. Hastigheten blir deretter sløyfet. Brdy tilbyr også at du kan installere bredbåndet selv.


Med en hastighet på 16 mbit/s så holder Brdy sitt "Opptil 16 Mbps" til de fleste behov en normal husholding har. Her kan fint ha 2-3 enheter tilkoblet samtidig (f.eks TV, PC og iPad) hvor alle benytter raskt internett til streaming eller spilling.

Flere gode satellittbredbånd for middels bruk

Sammenlign og bytt til et bedre og billigere satellittbredbånd

Opptil 16 Mbps
Satellittbredbånd - Brdy
225 omtaler
16 mbit/s
nedlasting
349 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
FREEDOM 25
Satellittbredbånd - Via bredbånd
1 omtaler
25 mbit/s
nedlasting
599 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
MYE BRUK
2,2/5
Opptil 22 Mbps fra Brdy
549 kr/mnd

Norges beste satellittbredbånd for mye bruk i mai 2022

Beste satellittbredbånd med mye bruk i mai 2022

Vinneren av det det beste satellittbredbåndet for mye bruk er på hele 30 mbit/s og tilbys av Brdy til kun 549 kr/mnd.

Satellittbredbåndet "Opptil 22 Mbps" fra Brdy koster 549 kr pr. mnd og da får du 30 mbit/s nedlasting og mbit/s opplasting.


Dette bredbåndet fra Brdy blir levert via satellitt. Med satellittbredbåndet "Opptil 22 Mbps" så kan du surfe fritt frem til din månedlige datakvote på 50 GB er brukt opp. Hastigheten blir deretter sløyfet. Brdy tilbyr også at du kan installere bredbåndet selv.


Et satellittbredbånd på hele 30 mbit/s dekker behovene selv til en husholdning med svært mange enheter tilkoblet samtidig. Her kan man laste ned store filer, streame på flere enheter og spille samtidig uten at det går nevneverdig ut over kvaliteten.

Gode alternativer til deg med et høyt internettforbruk

Billige alternativer til Brdy sitt 30 mbit/s satellittbredbånd

Opptil 22 Mbps
Satellittbredbånd - Brdy
225 omtaler
30 mbit/s
nedlasting
549 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
SUPERBRUKER
2,2/5
Opptil 50 Mbps fra Brdy
749 kr/mnd

Norges beste satellittbredbånd i mai 2022 for deg som er superbruker!

Beste satellittbredbånd for superbruker i mai 2022

Med hele 50 mbit/s er satellittbredbåndet til Brdy til kun 749 kr/mnd det beste satellittbredbåndet for superbrukere så langt i mai 2022

Satellittbredbåndet "Opptil 50 Mbps" fra Brdy er i mai Norges beste satellittbredbånd for superbrukere. Prisen på 749 kr/mnd er også svært konkurransedyktig sett opp mot andre tilsvarende fiberbredbånd.


Dette bredbåndet fra BigBlu blir levert via satellitt. Med satellittbredbåndet "Opptil 50 Mbps" så kan du surfe fritt frem til din månedlige datakvote på 100 GB er brukt opp. Hastigheten blir deretter sløyfet. Brdy tilbyr også at du kan installere bredbåndet selv.


Med hele 50 mbit/s i nedlastingshastighet og mbit/s i opplastingshastighetet så har dette satellittbredbåndet fra Brdy sannsynligvis mer båndbredde enn du trenger fra dag til dag. Dette satellittbredbåndet er for de få med store krav til internettet sitt, både målt i hastighet og/eller enheter tilkoblet samtidig. Her skal du kunne laste ned, spille, streame, surfe og gjøre stort sett hva du vil uten at det nevneverdig påvirker hastigheten.

Alternative superbruker-bredbånd

Trenger du raskere bredbånd? Her finner du de beste satellittbredbånd på markedet i mai

Opptil 50 Mbps
Satellittbredbånd - Brdy
225 omtaler
50 mbit/s
nedlasting
749 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
FREEDOM 50
Satellittbredbånd - Via bredbånd
1 omtaler
50 mbit/s
nedlasting
799 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid

DET LØNNER SEG Å SAMMENLIGNE BREDBÅND

Selv om det finnes få satellittbredbånd så er det fremdeles forskjeller på pris på de 6 satelittbredbåndene på markedet i mai.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og på våre tjenester kan du enkelt sammenligne alle 6 satellittbredbånd fra 2 bredbåndsleverandører kombinert med tusenvis av verifiserte brukeromtaler.

BEST PÅ HASTIGHET

Se hvilke bredbåndsleverandører kundene mener leverer det de betaler for

FÅR DU DET DU BETALER FOR?

Test bredbåndet ditt og sjekk om du får hastigheten du betaler for

HVOR MYE TRENGER DU?

Hvor raskt bredbånd trenger du egentlig? Finn riktig hastighet for deg her

RELEVANTE OMTALER INNEN BREDBÅND
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR