Meny

Beste satellittbredbånd februar 2023

Bytt.no har sammenlignet og testet 6 satellittbredbånd - her er best i test februar 2023

Brdy har de beste satellittbredbåndene så langt i februar

OPPDATERT onsdag 8. februar 2023

Norske bredbåndskunder har kåret de beste satellittbredbåndene i februar. Hele 3972 bredbåndskunder har til nå skrevet en omtale om sine bredbånd og bredbåndsoperatører, og på denne siden finner du raskt og enkelt frem til de satellittbredbåndene norske forbrukere er mest fornøyde med.

Dette er Norges beste satellittbredbånd februar 2023
INTERNETT FRA VERDENSROMMET: Satellittbredbånd kan levere internett til hele Norge uansett hvor du bor - men hvem har de beste satellittbredbåndene?

Det billigste satellittbredbåndene er ikke nødvendigvis det beste

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Innen bredbånd & internettjenester sammenligner vi totalt 495 bredbåndsavtaler innen fiber, trådløst bredbånd, kablet bredbånd og satellitt bredbånd fra alle 76 bredbåndsleverandører og vi har tatt i mot over 3972 verifiserte omtaler fra norske bredbåndskunder.

Det er enkelt å finne de billigste satellittbredbåndene på Bytt.no, men som vi alle erfarer fra tid til annen så er det ikke alltid det billigste alternativet er det beste.

Derfor kombinerer vi pris og hastighet til alle satellittbredbånd på markedet sammen med hva 3972 kunder mener, og resultatet blir en unik kundedrevet best-i-test kåring av Norges beste satellittbredbånd.


Få det billigste bredbåndet: Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!


Slik kåres de beste satellittbredbåndene

For at kåringen av beste satellitbredbånd skal være rettferdig skjer den automatisk og uten påvirkning fra ansatte i Bytt.no eller fra bredbåndsleverandørene. Ettersom det varierer hvor mye hastighet man har behov for har vi valgt å kåre fire vinnere av beste satellittbredbånd februar 2023, en for hver av kategoriene:

 • Lite bruk
  Norges beste satellittbredbånd mellom 1 og 10 mbit/s hastighet. Dette er stor sett passende til en normal husholding med enkel surfring og få brukere som bruker nettet samtidig
 • Middels bruk
  Norges beste satellittbredbånd mellom 11 og 20 mbit/s hastighet. Her finner du fiberbredbånd som passer til de aller fleste familier, spesielt hvis det er flere som bruker nettet samtidig
 • Mye bruk
  Norges beste satellittbredbånd mellom 21 og 50 mbit/s hastighet. Dette er hastigheter for de som har mange enheter tilkoblet til internett på likt hvor flere enheter streamer og/eller spiller
 • Superbruker
  Norges beste satellittbredbånd fra Model.BestSuperPlanLimits.FromBitsInclusiv mbit/s eller mer. Dette er for superbrukere med store hastighetsbehov eller svært mange enhenter tilkoblet med høye hastighetskrav

Vi vektlegger også en rekke forskjellige kriterier for å kåre de beste satellittbredbåndene. For å unngå manipulasjon går vi ikke ut med de konkrete faktorene, men de blir påvirket av bl.a:

 • Kampanjer og velkomstpris
  Vi vektlegger ikke kampanjepriser og velkomsttilbud. Prisene på satellittbredbåndet er prisen avtalen til syvende og sist kommer til å koste deg hver måned.

Her er Norges beste satellittbredbånd i februar 2023 basert på 3972 tilbakemeldinger:

MIDDELS BRUK
2,0/5
Opptil 16 Mbps fra Brdy
349 kr/mnd

Norges beste satellittbredbånd for middels bruk i februar 2023

Beste satellittbredbånd med middels bruk i februar 2023

Det beste satellittbredbåndet for middels bruk er til nå i februar et 16 mbit/s abonnement fra Brdy til kun 349 kr/mnd.

Opptil 16 Mbps fra Brdy koster 349 kr pr. mnd og har 12 mnd bindingstid.


Dette bredbåndet fra Brdy blir levert via satellitt. Med satellittbredbåndet "Opptil 16 Mbps" så kan du surfe fritt frem til din månedlige datakvote på 10 GB er brukt opp. Hastigheten blir deretter sløyfet. Brdy tilbyr også at du kan installere bredbåndet selv.


Med en hastighet på 16 mbit/s så holder Brdy sitt "Opptil 16 Mbps" til de fleste behov en normal husholding har. Her kan fint ha 2-3 enheter tilkoblet samtidig (f.eks TV, PC og iPad) hvor alle benytter raskt internett til streaming eller spilling.

Flere gode satellittbredbånd for middels bruk

Sammenlign og bytt til et bedre og billigere satellittbredbånd

Opptil 16 Mbps
Satellittbredbånd - Brdy
240 omtaler
16 mbit/s
nedlasting
349 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
MYE BRUK
2,0/5
Opptil 50 Mbps fra Brdy
749 kr/mnd

Norges beste satellittbredbånd for mye bruk i februar 2023

Beste satellittbredbånd med mye bruk i februar 2023

Vinneren av det det beste satellittbredbåndet for mye bruk er på hele 50 mbit/s og tilbys av Brdy til kun 749 kr/mnd.

Satellittbredbåndet "Opptil 50 Mbps" fra Brdy koster 749 kr pr. mnd og da får du 50 mbit/s nedlasting og mbit/s opplasting.


Dette bredbåndet fra BigBlu blir levert via satellitt. Med satellittbredbåndet "Opptil 50 Mbps" så kan du surfe fritt frem til din månedlige datakvote på 100 GB er brukt opp. Hastigheten blir deretter sløyfet. Brdy tilbyr også at du kan installere bredbåndet selv.


Et satellittbredbånd på hele 50 mbit/s dekker behovene selv til en husholdning med svært mange enheter tilkoblet samtidig. Her kan man laste ned store filer, streame på flere enheter og spille samtidig uten at det går nevneverdig ut over kvaliteten.

Gode alternativer til deg med et høyt internettforbruk

Billige alternativer til Brdy sitt 50 mbit/s satellittbredbånd

Opptil 22 Mbps
Satellittbredbånd - Brdy
240 omtaler
22 mbit/s
nedlasting
549 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
FREEDOM 25
Satellittbredbånd - Via bredbånd
1 omtaler
25 mbit/s
nedlasting
599 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Opptil 50 Mbps
Satellittbredbånd - Brdy
240 omtaler
50 mbit/s
nedlasting
749 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
FREEDOM 50
Satellittbredbånd - Via bredbånd
1 omtaler
50 mbit/s
nedlasting
799 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid

FÅ DET BESTE OG BILLIGSTE BREDBÅNDET DER DU BOR

Hos Bytt.no er det enkelt å finne det beste og billigste bredbåndet på din adresse: Prøv vår anbudstjeneste hvor du vil få veiledning og tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og innen bredbånd kan du raskt og enkelt sammenligne alle fiberbredbånd, trådløse bredbånd, satellittbredbånd eller kabelbredbånd.

BEST PÅ HASTIGHET

Se hvilke bredbåndsleverandører kundene mener leverer det de betaler for

FÅR DU DET DU BETALER FOR?

Test bredbåndet ditt og sjekk om du får hastigheten du betaler for

HVOR MYE TRENGER DU?

Hvor raskt bredbånd trenger du egentlig? Finn riktig hastighet for deg her

RELEVANTE OMTALER INNEN BREDBÅND
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR