Meny
Infosenter BEDRIFT

Bytt.no for bedrifter

Som første tjeneste av sitt slag tilbyr Bytt.no en gratis plattform hvor bedrifter kan være delaktige i å forme sitt digitale omdømme ved å gi norske forbrukere et rettferdig, ærlig og gjennomsiktig bilde av sin bedrift.

Rettferdig, ærlig og gjennomsiktig

Kommersielle omtaletjenester er urettferdig for både bedrift og forbruker: Bedrifter blir tvunget til å betale store summer for å håndtere omtaler og ivareta bedriftens omdømme, noe som i gjengjeld gjør forbrukere usikre på om dette faktisk er en god bedrift eller om det er pengene som styrer.

Derfor, i tråd med vårt kundeløfte, tilbyr vi bedrifter en gratis tjeneste for omtale- og omdømmehåndtering for å sikre at våre brukere tar det beste mulige valget når de skal bytte eller velge nytt selskap.

Vår bedriftsløsning er under kontinuerlig utvikling.

Vi er for øyeblikket på utkikk etter pilotselskaper hvor vi gir dere unik mulighet til å tilpasse vår bedriftsløsning til å dekke deres behov og som dermed kommer både selskap og kunde til gode. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat dersom du ønsker at ditt selskap skal spille en sentral rolle i viderutviklingen av bedriftsløsningen.

Søk Bytt.no