Meny

Norges best omtalte selskaper 2019

Bytt.no er på et oppdrag for å koble gode bedrifter med nye kunder. Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm eller mobilabonnement. For at våre brukere skal kunne ta et informert valg når de bytter selskaper og tjenester har vi gjort det mulig å dele og lese brukeromtaler fordelt på hundrevis av selskaper og tjenester på Bytt.no.

Skal du bytte selskap i 2020?
DEN DIGITALE JUNGELTELEGRAF: Husk alltid å les hva andre erfart med et selskap du vurderer å bytte til.

I løpet av 2019 besøkte over én million nordmenn Bytt.no for å bytte eller sammenligne selskaper, dele sine egne erfaringer og lese hva andre har erfart. Vi mottok nærmere 7 000 omtaler fordelt på 12 bransjer og over 550 selskaper og tjenester.

Slik gjør vi det:

Basert på kundenes erfaringer har vi laget en oversikt som drar fram de selskapene og tjenestene som i 2019 gjorde det best i sine respektive bransjer. For ordens skyld nevner vi at alle omtalene på Bytt.no gjennomgår streng kvalitetssikring og at det er helt gratis for alle selskaper listet på Bytt.no å innhente og svare på omtalene.

Alle selskaper kan bli med

Bytt.no er gratis for alle selskaper, store og små. Alle selskaper i Norge innen våre bransjer, uansett størrelse, kan invitere sine kunder til å skrive en omtale. Vi tar kvalitetssikring på alvor, og her kan du lese hvordan vi kvalitetssikrer omtalene vi mottar.

Kriterier for å bli "Kundefavoritt" i 2019:

  • Selskapet har minimum 50 omtaler i hele 2019
  • Selskapet har vært på Bytt.no i minst 6 måneder med en gjennomsnittlig totalvurdering på minst 3.5
  • Selskapet har en gjennomsnittlig totalvurdering på minst 4 (av 5) i desember
NYLIG OMTALTE SELSKAPER
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR