Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Strim
2.5
24 verifiserte omtaler

Strim omtaler og erfaringer

Ingen trend

Strim har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.5
Middels
24 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#14
Forferdelig
Strim er rangert
#14 av 16 streamingtjenester
21%
Dårlig
21% anbefaler Strim
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 24 omtaler om Strim

FILTRER OMTALER
3
2
2
3
14
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Strim
Strim har 24 verifiserte omtaler på Bytt.no

Treigt og ustabilt

Omtale av  Stig

Selve appen på TVen er treig og har dårlig flyt. Man blir sittende lenge å vente på at noe skjer etter man har trykket. Det største problemet er at det sjeldent fungerer å streame direkte tv. Skjermen er svart og ingenting skjer.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Strim?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Stort sett greit - MEN

Omtale av  Eirik B

Når jeg bytter arkfaner - eksempel: Jeg ser på et program som startet for en time siden - så starter reklamen - og jeg bytter arkfane for å sjekke bytt.no/vg.no eller andre - og vender tilbake til strim.no. Så bytter streamen over til direkte!! Dvs. at jeg må følge med på at reklamen startet 17:15 og må spole tilbake til det tidspunktet. Testet på flere ISPer og nettlesere. Irriterende - ikke kritisk. Har meldt fra til kundeservice men det var som å snakke til en betongvegg.

Drittdårlig bildekvalitet

Omtale av  Olav

Dårlig bildekvalitet og henger seg opp og blir betre litt så blir bildekvalitet fryktelig dårlig

Kjempefornøyd etter 2 mnd bruk

Omtale av  Knut

Vi har nå hatt Strim i 2 mnd. og er kjempefornøyd. Under halv pris kontra vårt tidligere Canal Digital abonnement og ingen paraboler eller tunere som tar plass. Litt knot med å sette opp Viaplay, HBO og TV2 play, men om du er kunde her fra før som vi var, hjelper det å lage en ny bruker og bruk en ny mailadresse om du har. Dvs var du kunde hos TV2 play gjennom din tidligere kanal leverandør, og sier opp den, så lag en ny kunde gjennom Strim med annet navn, passord og evt en annen mailadresse. Viktig også her har jeg skjønt er at internettlinja er stabil. Vi har en 4G (5G antenne) fra Telenor, hvor vi faktisk ser senderen fra verandaen, men i travle perioder blir det litt hakking, eller "legging" som sønnen sier. Har opplevd det 2-3 ganger på 2 mnd. Det beste er nok en fiberlinje som er stabil. Også med bildekvalitet. Har du store tv'er så kan bildet bli noe dårlig, men kan lønne seg å skru ned bildekvaliteten i selve appen. Og vi opplevde at det blir bedre bilde på store TV'er med bruk av HDMI kabel fra laptop istedenfor Chromecast. Så om du sitter på samme plass hele tiden og bruker laptop og chromecast, legg opp en HDMI kabel. Greit ved bruk av Youtube også. Men vi ser på 2 laptopper og en eldre 47 tommer LG og en 46 tommer SmartTv fra samsung. Har ikke hatt kontakt med kundeservice, unntatt fra starten ved bestilling og hjelp med å sette opp, og da var de veldig hyggelige og hjelpsomme.

Noe av det beste tilgjengelig i Norge!

Omtale av  Kenneth B

Vi her i huset har aldri gjort en så bra deal som når vi byttet til Strim! I tillegg til alt for mange tv-kanaler (33 kanaler) så følger HBO max, viaplay (film og serier), Paramount+, Tv2 play (film og serier) og Nordic Film+. Og siden man får med Tv2 play så følger også Britbox med på kjøpet. Alt dette for kun 399,-! Det er ingen andre som kan matche dette, og de som klager på kvaliteten må enten ha skyhøye krav eller så har de tuklet seg bort i noen innstillinger :P Jeg anbefaler Strim til alle som vurderer å skaffe seg en annen leverandør og kommer til å fortsette med det, for de som har hørt på meg så langt har vært utrolig fornøyd! (P.S: Jeg har ikke noen sport tjenester siden det koster ekstra og interesserer meg midt i r.... ;) )

Svar fra Strim
22.08.2022 09:29

Takk for hyggelig omtale - det setter vi pris på:)

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

FORFERDELIG!!!

Omtale av  Ove

Helt håpløst,dårlig bildekvalitet samt hakker.Elendig kundeservice der det bare er mulig med shat,elendige svar og hjelp der. STYR UNNA,FOR GUDS SKYLD!!!

Svært høy komprimering på TV kanalene.

Omtale av  Christer M

Strim komprimerer direkte kanalene svært høyt, noe som gjør bildekvaliteten merkbart dårligere med mye artifakter. Videre trenger man egen app samt egen bruker for Viaplay, Sumo og NRK. Ingen i familien bruker TV2 Sumo, og Viaplay brukes maks et par ganger i uka. Før Strim er interessant for oss må bildekvaliteten opp, appen må bli bedre samt at innholdet må økes betraktelig.

Strim har 24 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Strim mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR