Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert søndag 16. juni

Få pristilbud på forsikring til BMW i4 på Bytt.no

BMW i4 forsikring - få tilbud fra flere selskaper

OPPDATERT ONSDAG 5. APRIL 2023

Få tilbud på pris på forsikring til BMW i4 fra flere selskaper slik at du enkelt kan sammenligne alternativene og velge den beste.

Forsikring til BMW i4 - Få tilbud fra flere forsikringsselskaper på Bytt.no
Forsikring til BMW i4 - Få tilbud fra flere forsikringsselskaper på Bytt.no

BMW i4 forsikring

BMW i4 forsikring svinger mye fra selskap til selskap, og det kan være lurt å ha tunga rett i munnen om man skal oppsøke forsikringstilbudene på egen hånd.

Velger man det første man blir tilbudt så er det ikke sikkert du hverken får den beste forsikringen, eller den billigste prisen.

Forsikringspremier settes nemlig individuelt, og har store slingringsmonn som gjør at du lettere kan forhandle deg frem til en bedre pris, i det selskapet du selv ønkser.

TIPS: Legg forsikringene dine ut på anbud for å skape en sunn markedskonkurranse, som gjør at prisen ofte blir billigere enn om man tar jobben i egne hender. 

En anbudstjeneste involverer flere forsikringsselskaper samtidig, hvor selskapene må sette sammen sine beste og billigste tilbud for å kunne utkonkurrere de andre selskapene. 

Slik forsikrer du din BMW i4

Når man skal forsikre en BMW i4 så er det altså viktig å involvere flere forsikringsselskaper slik at selskapene må krige om å kunne tilby deg sin beste forsikring til den billigste prisen. 

Det å ha litt is i magen, og ikke alltid gå for det første tilbudet man får er et godt råd selv i forsikringsbransjen. I en anbudstjeneste får man tilbud fra opp til 3 forskjellige forsikringsselskaper hvor alle er like ivrige etter å få deg som sin nye kunde. 

Både prisen på forsikringen, dekningsgrunnlaget, skadeoppgjørene og kvaliteten i forsikringen blir ofte bedre og billigere når man legger ut forsikringene på anbud, da dette tvinger selskapene til å sette en lavere pris enn konkurrentene. 

I tillegg til pris og kvalitet på forsikringen så er det også viktig at man undersøker hva andre kunder mener og synes om forsikringsselskapet. En forsikring kan se god ut på papiret, men det er ikke før et uhell skjer før du vet om forsikringen er god eller ikke.  

Les blant 37595 brukerverifiserte kundeomtaler slik at du lettere kan velge forsikringsselskapet som tar best vare på sine kunder her.

Slik forsikrer du din BMW i4 best

  • Legg bilforsikringen ut på anbud for få den beste prisen
  • Sammenlign forsikringsvilkårene for å få det beste dekningsgrunnlaget
  • Undersøk hvordan forsikringskundene opplever selskapet

Ønsker du å forsikre en annen bil? I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring vil du få skreddersydde forsikringtilbud til alle biler på det norske markedet. 

Hva koster forsikring til BMW i4?

En bilforsikring til BMW i4 koster 14 500 kroner årlig.

For å forsikre din BMW i4 med en full kaskoforsikring må du regne med at dette kan komme til å koste deg rundt 14 500 kroner årlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften. 

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med 0% bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her.

Sammenlign forsikringer til BMW i4

Det å sammenligne de forskjellige forsikringstilbudene til en BMW i4 trenger ikke å være vanskelig det heller. Forsikringsgrunnlaget og kvaliteten i forsikringene varierer ikke veldig, og det er helst prisen som bestemmer her.

I Bytt.no sin anbudstjeneste kan du også spør om råd og veiledning dersom du er usikker på en forsikring, eller om hvilke forsikringer du trenger.

Samtidig som du får råd og veiledning kan du også skreddersy og forhandle på dine forsikringer slik at dekningsgrunnlaget blir større, og prisen du betaler blir mindre.

Selvom prisen er lav, og dekningsgrunnlaget er høyt, så trenger det ikke nødvendigvis være en god forsikring. Det er skadeoppgjørene som sier om forsikringen er god for deg eller ikke.

Derfor anbefaler vi å ta turen innom våre 37595 tilbakemeldinger og erfaringer fra norske forsikringskunder, slik at du kan lese deg litt opp på hvordan de forskjellige forsikringsselskapene behandler sine forsikringskunder, og skadeoppgjør. 

For å sammenligne en forsikringsavtale til en BMW i4 burde man undersøke og sammenligne: 

  • Prisen på forsikringen
  • Dekningsgrunnlaget til forsikringen
  • Behandling av skadeoppgjør
  • Opplevd tilfredshet fra kundene

Forsikringspremien, og dekningsgrunnlaget kan man enkelt skreddersy og forhandle på i Bytt.no sin anbudstjeneste for forsikringer her, mens behandling av skadeoppgjør, og kundetilfredshet kan du lese om blant våre 37595 forsikringsomtaler her

Spør gjerne forsikringskonsulentene om speisalrabatter, eller andre tilbud når du er i kontakt med dem via Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer. Legger man til flere forsikringer i anbudstjenesten, vil man ofte få en samlerabatt på forsikringene. 

Få skreddersydde spesialtilbud på forsikring til BMW i4 i Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer her.

Slik får du den beste og billigste forsikringen til BMW i4

For at du skal kunne føle deg trygg på at du velger både den billigste bilforsikringen, men også den beste så er det alltid lurt til å undersøke hva kundene i forsikringsselskapet selv sier om selskapet.

Forsikringsselskaper annonserer ofte for sine gode og trygge forsikringer som skal dekke alt mellom himmel og jord. Problemet med disse reklamene er ofte at man sjeldent får testet om dette stemmer, før uhellet først har skjedd.

I Bytt.no sin omtaleportal kan du enkelt lese deg opp blant 37595 erfaringer til kundene i de forskjellige forsikringsselskapene. På denne måten får du et innblikk i hvordan forsikringsselskapet opererer og håndterer sine kunder, før du legger all tilitt inn i selskapet.

Ta meg videre til Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer her

Hvor mye kan du spare?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR