Sammenling. Bytt. Spar.
Oppdatert desember 2023

Slik forsikrer du din BYD Tang best og billigst

BYD Tang bilforsikring - få gratis pristilbud

Sammenlign pristilbud fra flere forsikringsselskaper på Bytt.no og finn et selskap som kundene er godt fornøyde med.

Les blant over 25 000 erfaringer fra kunder i norske forsikringsselskaper slik at du kan finne det beste selskapet.
Les blant over 25 000 erfaringer fra kunder i norske forsikringsselskaper slik at du kan finne det beste selskapet.

BYD Tang forsikring

En bilforsikring til BYD Tang er blant de mer dyrere forsikringene, og det kan fort bli vanskelig å finne en billig forsikring. Det blir derfor viktig at man sammenligner flere forsikringsavtaler før man til slutt takker ja. 

BYD Tang er en relativt ny bil på det norske markedet, og det ser ut til at det kan være vanskelig for forsikringsselskapene å finne en riktig og rettferdig pris forbrukeren skal betale. 

Dette gir deg en liten fordel når du skal finne en ny bilforsikring, hvor noen forsikringsselskaper tar for mye betalt, mens andre kanskje til og med tar litt for lite.

Innhenter man tilbud fra flere selskaper samtidig, i en anbudstjeneste for eksempel, kan man bruke de lave og billige tilbudene som videre forhandlingskort inn til de litt mer større og ettertraktede selskapene.

 

En anbudstjeneste involverer flere forsikringsselskaper samtidig, hvor selskapene må sette sammen sine beste og billigste tilbud for å kunne utkonkurrere de andre selskapene. 

Slik forsikrer du din BYD Tang

Skal man forsikre en BYD Tang på best mulig måte er det viktig at man involverer flere forsikringsselskaper, slik at selskapene får et ekstra lite insentiv om å gjøre tilbudene så billige og gode som mulig. 

Når du forsikrer bilen din er det lurt å ikke alltid gå for det første tilbudet man får, og at man har litt is i magen. Oppsøker man forsikringsselskapene på eget insiativ vil man ofte oppleve å få standariserte tilbud.

Legger man forsikringene ut på anbud vil flere selskap bli varslet om at du ønsker uforpliktende tilbud på bilforsikring til BYD Tang, hvor det blir opp til deg om du ønsker å takke ja til et tilbud, eller forkaste dem alle. 

I tillegg til pris og kvalitet på forsikringen så er det også viktig at man undersøker hva andre kunder mener og synes om forsikringsselskapet. En forsikring kan se god ut på papiret, men det er ikke før et uhell skjer før du vet om forsikringen er god eller ikke.

Les blant 33531 brukerverifiserte kundeomtaler slik at du lettere kan velge forsikringsselskapet som tar best vare på sine kunder her.

Slik forsikrer du din BYD Tang best

  • Legg bilforsikringen ut på anbud for få den beste prisen
  • Sammenlign forsikringsvilkårene for å få det beste dekningsgrunnlaget
  • Undersøk hvordan forsikringskundene opplever selskapet

Ønsker du å forsikre en annen bil? I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring vil du få skreddersydde forsikringtilbud til alle biler på det norske markedet. 

Hva koster forsikring til BYD Tang?

En bilforsikring til BYD Tang koster 21 900 kroner årlig.

For å forsikre din BYD Tang med en full kaskoforsikring må du regne med at dette kan komme til å koste deg rundt 21 900 kroner årlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften. 

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med 0% bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her.

Sammenlign forsikringer til BYD Tang

Det å sammenligne de forskjellige forsikringene til BYD Tang trenger ikke å være en vanskelig prosess, og i anbudstjenesten til Bytt.no kan du sammenligne tilbudene side om side, mens du forhandler med forsikringsselskapene.

For å finne en god forsikring til din BYD Tang så burde man legge forsikringspremien litt til side, for å kunne fokusere på de punktene som egentlig betyr noe.

Man vet sjeldent om forsikringen man har anskaffet seg er god eller ikke, før det faktisk skjer et uhell. Derfor er det uhyret viktig at du leser deg opp blant våre 33531 tilbakemeldinger og erfaringer fra norske forsikringskunder her.

For å sammenligne en forsikringsavtale til en BYD Tang burde man undersøke og sammenligne: 

  • Prisen på forsikringen
  • Dekningsgrunnlaget til forsikringen
  • Behandling av skadeoppgjør
  • Opplevd tilfredshet fra kundene

Forsikringspremien, og dekningsgrunnlaget kan man enkelt skreddersy og forhandle på i Bytt.no sin anbudstjeneste for forsikringer her, mens behandling av skadeoppgjør, og kundetilfredshet kan du lese om blant våre 33531 forsikringsomtaler her

Spør gjerne forsikringskonsulentene om speisalrabatter, eller andre tilbud når du er i kontakt med dem via Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer. Legger man til flere forsikringer i anbudstjenesten, vil man ofte få en samlerabatt på forsikringene. 

Få skreddersydde spesialtilbud på forsikring til BYD Tang i Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer her.

Slik får du den beste og billigste forsikringen til BYD Tang

For at du skal kunne føle deg trygg på at du velger både den billigste bilforsikringen, men også den beste så er det alltid lurt til å undersøke hva kundene i forsikringsselskapet selv sier om selskapet.

Forsikringsselskaper annonserer ofte for sine gode og trygge forsikringer som skal dekke alt mellom himmel og jord. Problemet med disse reklamene er ofte at man sjeldent får testet om dette stemmer, før uhellet først har skjedd.

I Bytt.no sin omtaleportal kan du enkelt lese deg opp blant 33531 erfaringer til kundene i de forskjellige forsikringsselskapene. På denne måten får du et innblikk i hvordan forsikringsselskapet opererer og håndterer sine kunder, før du legger all tilitt inn i selskapet.

Ta meg videre til Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer her

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR